- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Sziasztok!
Olyan dolog utan erdeklodnek ami nektek nagyon alap, viszont nekem annal fontosabb

Megrendeltem eletem elso SSD-jet, egy 128 gigas Crucial-t.Elsodleges meghajtonak szeretnem hasznalni (Win7 64bit megy majd ra), mellette marad a mar meglevo 2TB-os fisifosi 5400rpm-es Samsungom adatok tarolasara. Az a terv hogy az OS es a legtobb program/jatek az SSD-re megy majd.
Olvastam par trukkot, miszerint IDE-re kell allitani BIOSban firmware frissites elott, utana meg TRIM-re. Olyanokat is irtak hogy erdemes kikapcsolni a defragot (elvileg automatikusan megtortenik), atpakolni a Docs mappat, meg ezer mas dolgot modositani. Volt egy link is az SSD Tweak Utilityhez amit erdemes hasznalni

Lenyegeben az lenne a kerdesem hogy mit kell/erdemes beallitani hogy ne hasznalodjon el az SSD a sok irastol. Probaltam guide-ot talalni de mindegyik 2009-es. Koszi elore is!
Aktív témák
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs