Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Atticus85
tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Azért mondom.Jó sokan mondják,hogy így kevés,úgy kevés,meg hogy valakinek 80 giga a program files mappája,meg,hogy gondolni kell a jövőre,én emiatt megyek el max 64 gigáig,már ha a jövőre kell gondolni.
Én nem használom a gépemet millió,ramzabáló több gigás programokra,hanem csak az alap használatra.Ha ez tényleg így lenne,hogy kevés nekem a 60 gigás akkor miért van az,hogy az 1 terrás vinyómból 32 gigát hagytam a C-nek,és elférek rajta szépen,érted.Szóval nekem tuti elég a 64-es,vagy ha nagyon is a jövőre kell gondolni 90 gigás a nagyon max,de még azis rengeteg nekem vagy 40-50 giga szabadon állna belőle biztos,mert én tudom,hogy milyen programokat használok.
Aktív témák
- BMW topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- CSR Racing 2
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest