Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igaz, viszont én nem is a fejlesztőket bántottam ezzel, mert nem hiszem, hogy a néger munkán kívül ez rajtuk múlna. Szerintem még a verzió szám elnevezése se. De lehet tévedek

u.i.: egyébként 2012-en 1 vezető ssd gyártó cégnek nem volna szabad kiadnia olyat a keze közül, ami nincs agyon tesztelve, hogy működik e. Főleg, hogy nem volt olyan égető ez a frissítés, bőven lett volna idejük szénné tesztelni. Mert nem csak 1-2 embernél jelentkezett a probléma, hanem ahogy olvasom szinte mindenkinél. Ennyien meg nem ronthatják el.
Ne értsd félre, pont pár hsz-el álltam Samu mellé, hogy azért ne felejtsük el, hogy a leginkább ajánlott. Keret program, nem keret program, ennek így lapítsunk szaga van, bármennyire is gyorsak voltak. Ráadásul nyilvános bocsánat kérést sem olvastam még sehol a gyártó részéről.
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest