- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
válasz
SG3rg0
üzenetére
Mivel még nem frissítettem FW a 830-ason, így "csak" a Samsung leírására tudok támaszkodni.
1. Ha boot-os pendrive-ot hozol létre, akkor azt a legutolsó elérhető Magician-al tedd
2. Nem mindegyik AMD chipset-et szereti a FW frissítő, ezért a frissítés idejére IDE módba kell/célszerű állítani a SATA üzemmódot. (ha majd rendben lezajlik minden, akkor meg vissza AHCI-re)
3. A CD-t vagy pendrive-ot a BIOS-ban a boot sorrend elejére kell tenni, nem pedig a deszka boot menüjét használni
4. CD-ről vagy pendrive-ról indítva először csak egy árnyékmásolat készül a FW-ről, csak ezt követően alkalmazza a FW-t. Feltételezem (de csak feltételezem) a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor először látszólag csinál valamit, akkor ezt követően le kell állítani a gépet (nem elég újraindítani), majd a bekapcsolást követően automatikusan megtörténik a tényleges FW frissítés, ezért volt fontos a 3. pont.A 4. ponthoz még annyit, hogy ez másképp is értelmezhető, azaz egyszerűen arról van szó, hogy a FW frissítés előtt ki kell kapcsolni a gépet és úgy bootolni CD-ről vagy Pendrive-ról.
Persze mivel ezt 830-ason még Én sem követtem el, ezért csak saját felelősségre frissítgetni!!!
UI: Egy előny származik a dologból, mert ha most tömegesen leamortizálják a 830-as tulajok az SSD-ket, akkor tudom, hogy nem fogok nekiállni mostanában frissíteni.

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Autós topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest