Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Akkor te meg nem nagyon használtad.

Vagy csomó temp és egyéb mappa HDD-re került.
7 hónap alatt én most járok 923 GB-nál. Ennek 30-40%-át a Firefox írja, úgy is, hogy a temp fájloknak 0MB van beállítva, de ezek nélkül is ír az SSD-re.
Ez szerintem egyáltalán nem sok. Főleg, ha figyelembe vesszük a - hirtelen nem jut eszembe - fórumot, ahol extrém tesztelték a vinyókat, és 100TB fölötti írást elviseltek egyes típusok (Intel 320-asom van).Peter_: ha már kérdezted, én is megjegyezném, hogy azután vált nem ajánlottá a 320-as, hogy firmware problémák adódtak, miszerint (egyébként normális körülmények közt nem igazán előforduló) váratlan leállás/kikapcsolás (áramszünet, notesz akku lemerülés) után 8MB-osnak látszik a vinyó. Na most én produkáltam vele eddig 1 akku lemerülést (magára maradt a gép), két áramszünetet és egy kismegszakító probléma miatti hirtelen kiakpcsolást, valamint ha a bios-ban turkálok, a gép úgy indul újra, hogy előbb kikapcsol, ezt minden esetben az unsafe shutdown-ok közé sorolja a vinyó (ahová az áramszünetes kikapcsolásokat is). Na most attól, hogy nálam nincs baja, nyilván nem jelenti azt, hogy mind hibátlan, bár ebben a topicban is sok olyan beírás volt már, hogy "nálam jó, úgyhogy erről ennyit" - jelezvén ezzel, hogy ha nála jó, akkor az egész világon jó.
De, hogy ki is lyukadjak a lényegre: valahogy nem nagyon olvasni azóta erről a hibáról sehol. Állítólag a firmware frissítés után még rosszabb lett a dolog, de arról se hallani semmit. Viszonylag nagy a csend. Él egyáltalán olyan ember a földön, aki tapasztalta?Üdv!
Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De, hogy ki is lyukadjak a lényegre: valahogy nem nagyon olvasni azóta erről a hibáról sehol. Állítólag a firmware frissítés után még rosszabb lett a dolog, de arról se hallani semmit. Viszonylag nagy a csend. Él egyáltalán olyan ember a földön, aki tapasztalta?