Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz amok #27253 üzenetére

Sajnos a Norton Ghost kapcsán elég sokszor előjött ez a jelenség, a ghostolás topikban is. Ráadásul akkor is, ha a 100megás rejtett rész sem létezik. Pont azt írták le a hozzászólók, amit Te is, azaz bepipálták az MBR másolását, azt is, hogy jelölje meg aktívként az új hdd-n létrejövő partíciót és mégsem indultak el az OS-ek.

Jelenleg 2 progit tudok javasolni partíció avagy teljes lemez klónozásához , az egyik a Paragon Partition Manager, a másik meg az Easeus Disk Copy.
    Előbbit (a fizetős verzióját) régebben gyakran használtam és az simán átvitt mindent gond nélkül, utóbbit csak mások tapasztalatai alapján tudom javasolni, mert azzal is sikerrel jártak.

Mindezek ellenére, hogy SSD-hez is alkalmazhatóak-e (azaz pl elvégzik-e a partíció eltolást, ha az nem lenne jó) azt nem tudom. (Partíció eltolást lehet utólag, adatvesztés nélkül is kivitelezni, ha jól rémlik GParted-el megoldható)

Szóval próbáld ki őket, hátha beválnak. Ha lenne még kérdésed, akkor azt már a korábban linkelt Ghostolás topikban tedd fel.

Aktív témák