- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
Kénytelen vagyok megkérdezni, mert olyan prolémáról van szó amit igazán nem vártam volna. Van aki szintén azt tapasztalja hogy az SSD hangot ad? Egyszerűen ciripel (128-as M4).
(Tartottam is tőle mielőtt megvettem mert elektromos kütyük képesesek furcsa hangokat adni.)
Ha a STB-ra kötöm akkor olyan ketyegő hangot ad mit egy óra ha átvitel van, kb félmásodpercenként. Gondolom a kisebb sebességű átvitel miatt, ami ha növekszik a sebesség, a frekvenciája is nő és erősödik a hang és 200MB/s mellett ez már elég nagy lehet, de még száznál is amikor átvettem rá filmet HDD-ről. Hát ebből lehet is ciripelés. A weboldalak görgetésnél is előjön ez a ciripelés.
Na most mi tévő legyek, mert SSD csak kéne, de így ezzel mit kezdjek amikor zavar és bizony nagyon?
Cseréljem másikra? És ha az is ezt műveli?
Aktív témák
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- HBO Max
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest