Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Aktív témák
-
A W7 telepítése előtt, álltsd át a BIOS-ban a sata üzemmódot AHCI-re. Ebben az esetben a W7 a saját, beépített AHCI driverért fogja feltelepíteni. Én nem szoktam javasolni, hogy más AHCI drivert telepítsen bárki, mert az esetek 99%-ában tökéletesen megfelel.
Ha mégis telepítni szeretnéd az alaplaphoz mellékelt AHCI drivert, akkor 2 lehetőséged van.1. W7 telepítésekor beadagolod (amikor a partíció kiválasztásához érsz, hogy hova települjön, ott lehet beadagolni a meghajtó beállításainál, alul), ebben az esetben ún. text-mode drivert kell letölteni, amit arról lehet megismerni, hogy egész biztosan kisebb mint 1,44Mbyte, hogy férjen rá egy floopyra (ez meg örökség az XP-től, mert ott csak és kizárólag floppy-ról lehetett drivereket beadagolni telepítéskor, W7-nél már más egységről is lehet, vagy akár pendrive-ról is). Esetedben ez a driver neve: SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)
A neve "cseles", de ha a deszka támogatja az AHCI-t (és ez a deszka igen), akkor nem csak a RAID driver lesz a fájlban. Letöltöttem és valóban benne van.2. utólag telepíted az AHCI drivert, amit az AMD All In One drivere tartalmaz. telepítéskor válaszd az egyéni telepítést és akkor kijelölheted, hogy mit szeretnél telepíteni és mit nem, értelem szerűen az AMD AHCI driver elé tegyél pipát...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fogyjunk le!
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest