Hirdetés

Aktív témák

• SirRasor

addikt

Fanatikusoknak!

< < Windows 7 íráscsökkentés a C-n > >

1. gpedit.msc \ felhasználó konfigurációja \ felügyeleti sablonok \ Windows-összetevők \ Windows hibajelentés \ naplózás letiltása: engedélyezés

2. Windows 7 HeartBeat azaz szívdobogásának kikapcsolása, azaz olyan cuccos, amit másodpercenként csinál, és ilyen időközönként már nem emlékszem hova, de ír valamit, ami csak újraindításos hiba kiküszöböléséhez kell, tehát totál felesleges:
    regedit \ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Reliability \ TimeStampInterval -t kell 0-ra állítani

3. saját mappád\bla-bla\Roaming\ ide sok írás történik, tehát célszerű az egész user mappát átpakolni HDD-re. Lassabb lesz? Nem tudom, még nem jött meg az SSD-m :DD Átpakolni viszont macerás, de a ruszkik csináltak rá egy egyszerű kis progit, ahol "2 kattintás" az egész, és van belőle magyar változat is :)

Remélem segít.

Amúgy a fentiekre a ProcessMonitor nézegetésével és guglival való megoldáskereséssel bukkantam.

EDIT: amiben segítség kell: Ezt a hármat 5 percenként újraírja, de nem találom hogy lehet kikapcsolni.
    windows\system32\config\SYSTEM
    windows\system32\config\SYSTEM.LOG1
    windows\Logs\CBS\CBS.log

Aktív témák