Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
szki
őstag
Fél év az az üzemóra (bekapcsolva töltött idő). Nincs elhalva (épp ezért tettem be a képet
), csak ilyeneket írnak ki a progik. Pár hónapja néztem valami teszt összegyűjtő oldalon, és az általam használt típusra akkor átlag 50-60% volt a kondi. Nincs jelentősége.
Akit zavar: például HD Sentinelnél átállítható a fejlett opcióknál a "Kondíció számítási módszer" Gyártó specifikusra, és máris 100% lesz a kondi
Dluinet: Jaja: ha gyártói garira kerülne a sor vélhetően már új típust kapnék (Crucial C300-at), mert az enyémet már nem gyártják
De az se bánom, ha kibír tényleg 5 évet.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), csak ilyeneket írnak ki a progik. Pár hónapja néztem valami teszt összegyűjtő oldalon, és az általam használt típusra akkor átlag 50-60% volt a kondi. Nincs jelentősége.
De az se bánom, ha kibír tényleg 5 évet.