Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Most kaptam ki 9-2re egy Pro/YT arctol... No nem ez a vicces hanem h 72 rates 91chem silver squad volt
, Wilfried Bonyra építve.Egészen szürreális élmény volt. Bellerint egy pillantás alatt LEHAGYTAK labdát vezető arabok a szélen, középpalya atjaszhatatlan volt, mire lepasszoltam a labdát, már megelozott a jatekosaval kézzel atvaltva. Ertem en h chem utan a kapust leszamitva a leglassabb is 85os pace CBje volt, amugy mindenki 95 legalabb. 5 hunter 5 shadow. Mire elgondoktam mit akartam, már két embere vitte el a labdat. Értem én h korulmenyes vagyok, de ez elkepeszto volt egyszerűen. Ja és away jatszottam, többszöri sárga diagramokkal középen, szoval mindenki maradjon otthon gyerekek!
Just wow.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, Wilfried Bonyra építve.