- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Nekialltam a wl-nek. Az első pár meccs során éreztem itt is, ott is hendikepet, aztán egyre jobb/izgalmasabb meccsek jöttek. Volt, hogy 10 percen belül két kamutizit is fújt a bíró ellenem, szerencsére VDS egész jól érezte. Majd hogy még tovább feszítse a húrt egy odalépés során ki is állított egy játékosomat. 10 emberrel a 90. Percben felhoztam 5-5re, aztàn a hosszabbításban 1-1 kickoff glitch ide és oda. Sajnos csak a konstans presszel volt hajlandó működni a csapat, így a 118. Percben sikerült megszerezni a vezetést. 7-6ra nyertem. Megért volna egy streamet, jó mérkőzés volt.
Más, mai kedvenc ellenfelem ellen gyakoroltam a csak cdm-re váltva védekezést, az is szuperül adta, alig jutott támadásig. (Egyebkent magyar mez volt a jatekosain, szóval szerintem egy honfitársunk lehetett)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest