Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
Nemtudom, en ezelott a 19-el jatszottam csak. Itt meg eddig nem is hasznaltam a marketet kb. 4-5 jatekost vettem osszesen, a tobbi untrade. Div rivalbol is mindig az untradet kertem. Szoval nem is volt kiket eladni. Illetve ez a hetig kb egy honapig nem is adtam vettem senkit mert nem jatszottam. Szoval 1honap semmi utan volt ez a 15 transzfer kb. Lehet ez volt a fura, nemtudom. Majd talan Abdul megmagyarazza valaszban.
xbox
de milyen kihagas lehet, ha meg bekapcsolva sem volt? De nalam elvenni nem is volt mit azt a 20 ezer coint?
.
de igazabol nem idegeskedem, csak remelem legalabb adnak egy ertelmes magyarazatot, mert ez a ctrl-c ctrl-v email amit kuldtek az semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.