Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ohh nekem ez már a 3. WL-em amikor ürea kapura dupla kapufát rúgok vagy felső lécet ami nekipattan a kapus hátának és onnan persze se nem a játékosomhoz, se nem a kapuba nem pattan hanem valami furcsa fizikai eggyütható miatt szögletre csavarodik a labda :D.
13-4-el vagyok WL-ben de nincs kedvem jatszani tovább mert egyszerűen ki kell mondani hogy vagy a delay vagy pedig a DDA miatt, de "csal" a gép.
Volt 2 egyértelmű vereségem ahol az ellenfél tudott is játszani és jó csapata is volt (Mbappé-Neymar-Puskás,Puyol,Zambrotta stb). De amikor a gyerel 4-3-3(4) ben Talisca-Sissoko CM- FRED CAM-mal 6 lövés 5 gól (ebből 4 távoli lövés) szétgyaláz akkor kérdem én, rommásegített a gép a full OP meta csapat ellen és azért kaptam ki 3:1re (6-6 kaput eltaláló lövéssel) vagy pedig szimplán Fredéket tolta meg egy iciri-picirit a DDA.
De az tuti hogy nem mindig tiszta meccseket játszunk. Nem vagyok egy hú de nagy játékos, de tisztán látszik hogy valamikor olyan mint ha az én játékosaim nem kapnának chem boostot még az ellenfél játékosát kimaxolja.
Nem akarom a játékot szídni mert fasorba sem vagyok Tekkz/Boras/Kurt szintjéhez képest de ha már Boras is 2-3 vereséget beszed (lassan hetente ) és káromkodik a streamekben (nem szokott a srác) akkor én a magam gagyi csapatával és a negyed annyi ráfordított időmmel mire számítsak ?
Amúgy nem tudom tudjátok-e de van Connection Quality tools az EA-nek és ott megnézhetitek az átlag pinget,jittert és packet loss statokat meccsre lebontva (valamint értékeli az EA a net kapcsolatodat) nekem 93/100 25ms pinggel (átlag) 1,8 jitter 0,02© packet loss (portokat megnyitottam ahogy EA javasolta) de még így is vannak lagos meccseim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Xbox Series X|S
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest