- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Látom sok a negatív vélemény a friss WL kapcsán.
Hosszú idő után én elégedett voltam. Egyetlen meccs kivételével csak szoros meccseken kaptam ki. Győzelmem volt jó pár sima, vagy rage quit. Én magam csak egy meccsből léptem ki idő előtt, ami abszolút nem jellemző rám(múlt héten talán 10 is volt
). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.Ezek után, majd kiröhögtök, hogy 16W jött össze, éppen lecsúsztam a gold2-ről. De nekem ez elég. Ha azt nézem, hogy szoros meccseken buktam, és sokkal jobb is lehetett volna, akkor persze frusztráló. Ugyanakkor tudom, hogy csak casual módon nyomom a Fifát, nem építek meta squadet csak azért, hogy nyerjek. Azokat a játékosokat használom, akiket amúgy is kedvelek. Nem vagyok 20+W szinten, hiába jöhetett volna össze ezen a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.