Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Látom sok a negatív vélemény a friss WL kapcsán.
Hosszú idő után én elégedett voltam. Egyetlen meccs kivételével csak szoros meccseken kaptam ki. Győzelmem volt jó pár sima, vagy rage quit. Én magam csak egy meccsből léptem ki idő előtt, ami abszolút nem jellemző rám(múlt héten talán 10 is volt
). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.Ezek után, majd kiröhögtök, hogy 16W jött össze, éppen lecsúsztam a gold2-ről. De nekem ez elég. Ha azt nézem, hogy szoros meccseken buktam, és sokkal jobb is lehetett volna, akkor persze frusztráló. Ugyanakkor tudom, hogy csak casual módon nyomom a Fifát, nem építek meta squadet csak azért, hogy nyerjek. Azokat a játékosokat használom, akiket amúgy is kedvelek. Nem vagyok 20+W szinten, hiába jöhetett volna össze ezen a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.