Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem a kedvenc prom/content creatorom mert mindig higgadt (volt) és hasznos tippeket osztott meg, de latszik rajta hogy már neke is elege van az egészből.
Tudja jól hogy sokszor sokkal jobb mint az ellenfele, de amikor a gép közbe szól és egy agyon nyert(nyerhető) meccsből vagy jön a zakó vagy épp hogy nyer az nem kicsit cseszne fel engem sem (főleg hogy ebből él).
Tegnap is néztem Twitchen és ott is mondta hogy DDA vagy script van a játékban. Na meg amikor egy jó kis delay társul mellé az ám a legjobb móka.
Én komolyan mondom hogy az EA-t ki kéne vizsgálni (forráskódot átnézni, játék mechanizmusát megvizsgálni. FP pontokról tanulmányt készíteni) mert több mint valószínű hogy valami simli van a játékban.
A másik opció hogy a lag kompenzáció ennyire drámaian befolyásolja a játékosaim teljesítményét, de amikor Larssonal (ikon lap) nem tud üres kapura gólt lőni még Fred 20 ról Llorisnak beveri azt elég nehez azzal magyarázni hogy gyakoroljak többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest