Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Hát ha nagyon merész tippet akarsz akkor azt mondanám, hogy péntekig. Mindenki adja el a játékosokat, hogy majd mennyit spórol a BF-kor csak arra nem gondolnak az emberek, hogy pont a panic sell miatt lenyomták a játékosok árait és ennél alacsonyabb nem lesz
Ez hasonló mint tavaly TOTS előtt mikor 1 nap alatt minden prémium lap esett 4-500k-t
Aztán estére mikor kiderült, hogy szar TOTS jött egyből visszaugrottak az árak. -
eM'82
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
A meták esnek (Messit figyelgetem, ő is volt az IF lapja kiatt 690 PSen, most neg jóval alatta van. Sőt, 600k!!!), de a fodderek szépen emelkednek majd sztem. Kivéve ha qva sok nyitás nem lesz, mert akkor azokból is sok lesz a piacon.
Vettem vagy 15sb Suarezt, remélem kell majd valamelyik SBcbe. 20db IF lapot.
Coinjaim 90%a befektetve. Várok, vagy bejön, vagy transfer ban ahogy olvasgatom a fórumot :).Más: újrapasztáztam a PS4 Pro-t. Hát, ég és föld a hangja. Eddig egy csúcsra járatott hajszárító hangja volt SBC alatt, vagy menüben, most meg halkan duruzsol. Véééégre :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest