- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Néha nem értelek titeket
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.
Az 5/5 lehetne egy befolyásoló tényező az árában a kérdés, hogy akarod-e még 3 hétig tartogatni illetve, hogy milyen promo jön addig+az, hogy a belgák eljutnak-e addig egyáltalán.
Ha kidobnak egy summer heatet akkor 200k-t sem fog érni ha majd jön egy SH Ribery 5/5el 250k-s sbc kirakási lehetőséggel.Szóval szerintem mindenképp add el most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Energiaital topic
- Mini-ITX
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.