- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Diattát? Nekem ne mond
Megvan untrade Diatta meg Simon is, de nálam az ilyen speedsterek nem működnek valamiért. Mindkettőt iszonyat könnyen megfutja egy Wan-Bissaka is (mint a hétvégén is). Biztos rosszul nyomkodom a sprintet
Lassan 2100 skillrating környékén járok és már játszottam pár verifieddal is, és basszus nem voltam meddő hátrányban. Volt pár akit elvertem vagy szorosan kikaptam sőt még olyan is akit kiléptettem
. Nyilván volt aki 3-4-0-ra pofozott fel de ez volt a legkevesebb
Ezek után nem is értem, hogy a wlben, hogy nem akar összejönni egy elite.
Bár gondolom ez több tényezős
Na mindegy.. Az idei cél még mindig ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megvan untrade Diatta meg Simon is, de nálam az ilyen speedsterek nem működnek valamiért. Mindkettőt iszonyat könnyen megfutja egy Wan-Bissaka is (mint a hétvégén is). Biztos rosszul nyomkodom a sprintet