- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
A tegnap esti 10/6 köcsög margójára: az elmúlt negyedórában 4 meccset indítottam, amiből 3 ugyanazt az íres+Championshipest csinálja mint én (tehát ugyanazok a feladatok):
1.: lőttem két öngólt kezdésnek, meg 3. és 4. gólnál amikor írrel ment visszahúztam mindenkit meg megálltam - viszonzásul direkt letámadott és oldalt kirugdosta h ne tudjak beadni. A második öngól és a 3. ingyen gólja után mindkétszer megállította, és végig kivárta a visszaszámlálót. (Amúgy a lapos beadást is beszámítja? Vagy csak a fejre menőset? Előbbivel sokkal egyszerűbb lenne.)
2.: PL-es ellen lőttem két öngólt, ez se vette a lapot, jött rám mint állat Lacazette-el és Martiallal, kiléptem 0-3-nál
3.: beadta írrel, befejelte írrel, kiléptem a 3. percben hadd örüljön
4.: vörös csillagos román szintén írekkel, kap tőlem egy ajándék ír szöktetős csavarós gólt (ez egyszerre 3 objectivehez is jó), engem felrugdos, kap egy pirosat is, egyenlítek, középkezdéskor elveszíti a labdát, én szöktetem írrel az íremet, elcsavartam a kapus mellett, és mielőtt bement volna megszakította a meccset, így nem írta be se a win-t se a gólt.
Konklúzió: 10-ből 6-nál több a köcsög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest