Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

A tegnap esti 10/6 köcsög margójára: az elmúlt negyedórában 4 meccset indítottam, amiből 3 ugyanazt az íres+Championshipest csinálja mint én (tehát ugyanazok a feladatok):
    1.: lőttem két öngólt kezdésnek, meg 3. és 4. gólnál amikor írrel ment visszahúztam mindenkit meg megálltam - viszonzásul direkt letámadott és oldalt kirugdosta h ne tudjak beadni. A második öngól és a 3. ingyen gólja után mindkétszer megállította, és végig kivárta a visszaszámlálót. (Amúgy a lapos beadást is beszámítja? Vagy csak a fejre menőset? Előbbivel sokkal egyszerűbb lenne.)
    2.: PL-es ellen lőttem két öngólt, ez se vette a lapot, jött rám mint állat Lacazette-el és Martiallal, kiléptem 0-3-nál
    3.: beadta írrel, befejelte írrel, kiléptem a 3. percben hadd örüljön
    4.: vörös csillagos román szintén írekkel, kap tőlem egy ajándék ír szöktetős csavarós gólt (ez egyszerre 3 objectivehez is jó), engem felrugdos, kap egy pirosat is, egyenlítek, középkezdéskor elveszíti a labdát, én szöktetem írrel az íremet, elcsavartam a kapus mellett, és mielőtt bement volna megszakította a meccset, így nem írta be se a win-t se a gólt.
    Konklúzió: 10-ből 6-nál több a köcsög. :F

Új hozzászólás Aktív témák