Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigibeeb
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Irni keveset szoktam, de rendszeresen olvasom a forumot.Emlékszem ám hogy CR-t nyitottál...

De kivánom h legyél ujra hasonloan szerencsés.
Én azt hiszem az idén már nemad ezek után semmit...
-
A guru
addikt
18/12 a WL, szerintem megkímélek mindenkit a véleményemtől erről a foshalmazról, abbahagytam a WL-t erre a hétre az 100%, bugos, szar, random, akad, delay van, a gép dönt MINDENRŐL.
-
Tigibeeb
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább 100k ba kerult...
Hülye voltam h ennyi rászántam.De ugy voltam vele hogy most már mind1...
Megcsinálom...
A mega pack nem adott semmit..
Aztán a prime pack életem nyitása lett..
Tudom nem sürün irok a forumra, és nem kérkedni akarok.De nincs kivel megosztanom az örömöm.
Szerintetek ez közelező darab vagy épitdek belőle egy csapatot? -
arpo04
őstag
Otw Concelo vagy if Meunier a jobb a ket vedo kozott. Belgat hasznaltam es eleg op, portugalt meg nem probaltam.
-
Tajték
senior tag
Kész: [link]
Ha a szeretett bajnoksággal nem megy, akkor Hazard-Salak ákkal sem ment volna ez a koncepció.
Meccsek indulnak
-
Tajték
senior tag
Alex Sandro megéri az árát?
Illetve IF Joao Concelo megéri a felárat a simához képest?
Ja és IF Koulibaly?help pls
építkezés közepén vagyok
Nem csábúltam el a kisértésnek, nem lesz BPL azért sem, helyette lesz mega-giga SerieA, őket legalább kedvelem is...

-
Szigma70
addikt
Az hagyján, hogy nem vagyok egy nagy spíler, de, hogy el is vagyok átkozva Fifa terén az tuti
Nem nyitok soha semmit, és mindíg az utolsó utáni 90+687564. percben kapok egyenlítő gólt

Végig vezetek, enyém a meccs, ezt lehet érezni, már vége, erre jön egy semmi gól. Vagy egy kínból ellött kósza lövés pattan meg valakin, és becsorog, vagy valamelyik CB-m ad gólpaszt, vagy csak simán egy szöglet.
És persze a hosszabításban megtáltosodik az ellen. 4 meccsem ment el így megint
Az csak hab a tortán, hogy középpályán már általános a támadó, és 433/4 a menő.
Értem én, amit David mond, és technikailag igaza is van, de akkor sincs ez így jól, hogy egy Mané, vagy Sterling teljesértékű CDM.
Én az ilyen lassú védő befutja a támadómat, meg visszapattan 5x a szerelés, meg csak kapufa a finesz, ilyeneken már fel se baxom magam
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egész jónak tűnnek a fő statjai. Maximum jó lesz sbc-be.
-
ThuG4LifE
senior tag
Na megvettem Aguerot, bohockodok egyet Sb-ben.

-
Kristof_94
nagyúr

-
Tajték
senior tag
Elment a keret
1,5 millióAzt akartam hogy Hazard-Salah és Nainggolan beférjen egy keretbe de nem sikerült összehozni....

-
Tajték
senior tag
hogyha 4-2-3-1(2) az RM-LM-es felállást mecsinálom és custom tacticban pl az attackra beállítom hogy váltson 4-2-3-1 narrow-ra akkor a chemek megmaradnak? Bocsi ha lámaság de nem szoktam ilyenekkel mókolni....
Csak azért kéne mert szélesben indulnék úgy Hazard-Salah jó chemmel lenne és utána hoznám őket a szűkre CAM-be...

-
A guru
addikt
Na 83266 ponttal zárom ma a SB-t, holnap még 3 szett hátra van, top 50 a cél!

-
p0ty
aktív tag
80.600 pont van SB-ben előző héten 109.000 volt az utolsónak ha holnap hozom a szokásost akkor még meg is lehet bár szerintem ha nem PC-n játszanám akkor sima top100 lenne
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
1 hónapja telepítettem újra a windowst. Gond nélkül ment egyszer csak tegnap lefagyott Fifa 19 közben és azóta semmi. Driver telepítés,régi driver,d-sub kábel csere és nem indul újra a Windows
-
Tajték
senior tag
Most úgy felba..ot az SB, hogy az nem igaz! A nagy ratinges csapatokat simán verem, erre jönnek a szedett-vedett hulladékok és úgy tiki-takáznak, hogy vicc, lövök 4 kapufát és 5 ziccert rontok, de ő 25-ről lövi a gólokat....
Nem baj, most ezt megelégeltem! Az egész brigádot eladom (nem mintha ők tehetnének róla
), de átállok a sötét oldalra. Ez a játék a normális futballt semmilyen szinten nem támogatja.
Ezért csinálok egy fasza 4-2-3-1-et, Hazardal-Salahal, mély védekezéssel, fast build-al és el van intézve....
-
ShiberMonkey
senior tag
Egy tanács srácok ( új teammel 3/3 win.) Ha látjátok hogy a gyerek nem védekezik csak tolja a CDM-mel körözést akkor passzolgassatok akár hátra is, és ha tudtok akkor finesse shottal valahogy gyötörjetek be egyet. Én legutóbbi 3 meccsemen 67%-os labdabirtoklást értem el, nehéz volt nagyon annak ellenére is hogy DIV5 Rank 2 körül vagyok csak. Tegnap óta 8ból 6 csapat jött ellenem a 4-3-2-1-gyel és csak nyomták a hosszú rövid/magas kiugratásokat. Hiába van a védelmem 5-4 Balanceon felmennek félpályáig simán és fogalmam nincs miért, ilyet még nem tapasztaltam (mondjuk idáig 3-4-1-2ben voltam.) Így meg tér nyílik az ellennek. Nehéz lesz így rank1-et elérni, de muszáj lesz, mert most baromi jól jönne az a coin

-
p0ty
aktív tag
nem értem mi lett az SB-vel de mostani frissítés után alig tudok gólt lőni 3 embert mozgat a gép és az egész védelem vonalat betolja a 11-es és az 5-ös közé.. sose láttam még ilyet de mind a 3 meccsen ez volt eddig
-
sz_abika
addikt
Na meg volt az első dupla-duplám és ez alatt az egy meccsen két kettős kapufámat értem. Természetesen mind a kettő kijött.
Ez a sok lag mellé ez nem tudom elviselni, elég volt mára, megyek farmolni Destiny 2be.PS: Skriniar nem egy nagy durr, nem érzem többnek UCL Marcanonal.
PS2: Viszont Allan shadowwal nagyon jó LBnek, Kolarov is jobb CDMnek. Win win. -
KaksziLajos
senior tag
Richarlison OTW tulajok felkészülni, érkezik az IF.

2 gól eddig.
Gyorsban vettem kettőt occsón még.

Felipe Anderson szintén 2 gól eddig.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Sane-ra még gyüjteni kéne.

-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére

kacsa7: Martial-t már próbáltam, nekem nem jött be. Esetleg Koke is tud kezdő lenni, Silva miatt a chem se rossz.
-
Z'Z"
őstag
Gayàt próbálta már valaki, mennyire használható?
Kellene a linkhez, azért kérdezem.
Vagy még Filipe Luíst tudnám beépíteni, de róla csak rosszat olvastam. -
kacsa7
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mertens-et használom én is csatárban. Nagyon jól lő, helyezkedik és jó a sebessége. Staminával nincsenek gondok elől.
-
Jinxb1rd
addikt
De felcsesz hogy squad builderbe egyetlen egy ligát kellene már kiraknom és nem tudom.
-
Digestive
veterán
Az csak a hab volt a tortán!
Tudod van kisgyerekeknek olyan játék h gumilabda gumiszalaggal. Eldobja és vissza jön. Na ilyen amikor oda lépek és szerelni próbálok.
Nálam ez veri ki most a biztosítékot. Persze a támadó játékos nem veszít ütemet csak a védőm. Ha csak ezt az egy dolgot orvosolnák a sok szarságból már boldog lennék. -
ThuG4LifE
senior tag
Jelenleg ez a csapatom: [kép] es ezek a cserek: [kép]
Arra gondoltam, hogy eladom Salah-t es az arabol jonne Aguero, jobb szelsonek visszakerulne Lucas. Szerintetek jo otlet? EA ado miatt gondolkodom rajta meg, hogy megcsinaljam e. Esetleg eladnam Jesus-t is (es Lacazette marad csere st), az o arabol tudnek cm vagy cb poszton erositeni (kb 35-40k)?
-
KaksziLajos
senior tag
WL 5 meccs 4 győzelem.
Első 3 meccs 14:0-ás gólkülönbség, legjobb kezdésem eddig. Aztán jött az 5. meccs Prime Trezeguetvel 35. perc 3 null oda.
FIFA sors. 
-
Digestive
veterán
Gyerekek én kiégtém most 5 meccs alatt! Ki is kapcsoltam! Ebben a szutyokban nem elég 1x 2x de még 3x se szerelni! Visszapattan az ellenhez! Ez mi már???
A legjobb megoldás ha becélozod a labdást és Jockey meg Standing tackle nélkül mint egy birka neki rohansz. Az értelmes védekezést bünteti a játék!
De a legszebb az volt, h a passzív védőm akit nem irányítottam felborította az ellen egy szintén passzív játékosát és tizi. Ennyi erővel random módon kezezésre is adhatná a büntetőket... Csapat jó, taktika jó, dominálok is a meccseimen, de ezeket a bugokat vagy mindegy minek hívjuk nem tudom legyőzni! 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Közben viszont teszteltem a FIFA18 és a Far Cry 5 is ugyan így csinál, asszem keresek egy releváns topikot, nagyobb a gáz, mint hittem...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nem szenvedek, teljesen jól megvagyok, de ilyen hibával még nem futottam eddig össze.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Garsza, igazad van! Felesleges ezen "vitázni" az ilyennek legalább nincs arra gondja már az évben, hogy kit vegyen és, ki kivel linkeljen jól..
If Lukakut nyitottam, fejeseknél és befejezésnél nagyon jó, de nem érződik op-nak. Gyors, de kicsit darabos. Lassan fordul. Hazaérek természetesen küldöm a tacticot!

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Tegnap 71ért tudtam volna snipeolni most 80körül van :/ Az igen,szép stat. Remélem sikerül snipeolni egyet jó áron és be is válik

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Minden Seria A-s csatárt próbáltam már szinte. Az általad említett három közül Higuain.
Amúgy ahogy írták is, Mertenset én is nagyon ajánlom. Marksmannal vagy Deadeyyel. Most kicsit feljebb ment az ára, mert valószínűleg IF-et kap.
Nálam 100 meccs 70 gól/47 gólpassz.Kristof_94 ne szenvedj PC-n, gyere konzolra!
-
ShiberMonkey
senior tag
Nem tudom, de magas, izmos és viszonylag "agilis" legalább is online seasonben eléggé nehéz levédekezni.
Idén sok csatárt nem találtam akire azt mondanám hogy OP, nyílván sokat nem próbáltam,de ellenem sem jöttek most a tipikus OP csatárok mint tavaly a Jesus-Streling-Sané kombó. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly nekem hasonlo volt, torolni kelett a fifa mapat a dokumentumokbol.
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n nem tudom elindítani rendesen a FIFA 19-t!

Indítás után bejön az első képernyő, esetleg eljut a nyelvválasztásig, de ott mintha ALT+F4-t nyomtam volna kilép... Már újraindítottam a gépet is, csináltam egy fifa "repair"-t az originben, de semmi. Találkozott már ilyennel valamelyikőtök? Reggel teljesen jól működött.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Kb semennyire.

-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Igen, sajnos alacsony és az ereje is nyengusz, viszont a gyorsasága és a lövése ezeket elfedi.
Ja, és jól is passzol, de azért én egy deadeye lapot tettem rá, mivel a gyorsaságán nem kell erősíteni a fizikát meg felesleges.
Egyébként 20 meccset játszottam vele, és eddig 12G/12GP az arány.
Próbálkozom vele távolról is, de eddig még nem sikerült messzebbről gólt lőni vele, viszont a kapu előtt veszélyes.
Jesus van melette és nagyon jól kiegészítik egymást.
Amúgy egy olcsó Messi.😁 -
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Messit se döntik fel szabályosan. Kicsik és jobb az egyensúlyuk is (plusz a sebesség is a javukra szól). Persze nyilván vannak képtelenségek olykor a játékban.
-
v-man
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mertens nagyon jó, ha kapura tör egy védő nem tétel, megtolod, lefutja (nem igazán lehet feldonteni) és ha a gép ép nincs ellened, akkor gól is. Nekem Lukaku párja, paradesak együtt (mögöttük de Bruyne 😁).
-
K.J
senior tag
A kollégák már engem is tájékoztattak kb egy hete ugyan ebben a témában, elvileg a felhőbe menti a cuccaidat, gépen csak a képek és videók vannak.(Ez számomra is csak holnap derül ki. )
Azt is írták, hogy a karrier- és a journey módot nem tudják hogyan befolyásolja egy esetleges rendszer újratelepítés. -
Lori82
senior tag
Sziasztok, egy láma kérdés PC játékosokból. Ha újratelepítem a Windowst és a játékot, ugye nem kell újrakezdenem az egész Futos csapatépítést?
-
p0ty
aktív tag
PC playerektől kérdezem hogy a WL nektek is laggol vagy nálam lehet a baj? mert nekem 2/2 lagg volt nem tudom miért eddig sose volt lagg most viszont az van elég erős akadás
-
sz_abika
addikt
Mindig elfelejtem par meccsig h a WLben a timing bar hianyaval is büntetnek még es nem kell meglepődni ha Beckhamezek egyet

-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mertens már nem fér bele?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Tigibeeb
üzenetére
Liga sbc silvereket elhozod olcson altalaba ugy szoktam bealitom 450 max licit bidbe pedig 10000 min feltoltod a transzfertargeted 50-re. Csak azokra a jatekosokra licitelek ami 10 perc van a lejarasig. Ha megvan az 50 fo odamegyek aminel nem licitaltak tul es nem jart le figyelem es rabidelek ha kell. Majd listazom az osszeset. Egy ilyen koron ha mindenkit elsdtal van 15-30k hadzon aztol fuggoen h jokbannyultal e bele.
-
Geradossz
aktív tag
-
Lori82
senior tag
Mivel pár napja jött egy Dybala nem panaszkodhatnék , de azért mégis:menjenek az anyjukba , hogy a wl gold 3 - ért kapott speciális pakkban a legjobb játékos 2x Forster volt
E heti Wl szerintem kimarad . Valami gebasz van a gépemmel , szerintem a videókártya meghalt. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ha hazaérek tesztelem is

Elől szerinted Icardi vagy Higuain esetleg Immobile a jobb ? Kb ez az az ár amit tudok költeni egy csatárra
-
kacsa7
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Gabó legalább 150000 fifa pontot nyitott el pl hozzá, és hülyére nyeri magát minden héten wl-ben, + draft-ol. Így van 5 ikonja. De nyitott pl. 1 CR-t, ami nem olcsó.
Igazából szomorú, hogy FUT felé ment el az egész, mert minél több pénzt tolsz bele, annál jobb csapattal tudsz játszani és így nyilván könnyebb egy bizonyos szintig. Persze érthető. Minden üzletiszereplőnek ez éri meg. EA-től veszik a pontot, a sok forgalmazótól detto, ami nem kis bevétel. Innentől megéri szponzorálni a versenyeket is, mert a nyilvánosság csak még jobban erősíti, hogy vegyél pontot ha ilyen csapatot akarsz. Nyilván ezért van minden verseny FUT-on. Ha mezei csapatokkal kellene játszani, akkor megveszed a játékot és onnantól nincs több bevétel az EA-nek. -
Szigma70
addikt
Az elöbb WL-ben kaptam hármat egy piros Pato-laptól.
Nem gond, mert Coutinho és Yedder 5-öt rúgott cserébe, de megnéztem a lapot.
Hááát, ha elöbb látom, nem cserélem le Sont Coutinhora, hanem csak Firminót erre a Patóra.
Spóroltam volna majd 200K-t
-
K.J
senior tag
Igen, én találkoztam ilyennel. Baromi idegesítő volt! Azt hittem valami csalás(legalábbis remélem, hogy nem az), de futtattam ping tesztet egyes oldalaknál és nagyon magas volt a pingem.
Az a vicces, hogy BFnél is ugyanez volt, szóltam a szolgáltatónak, ő rendben találta, ki lett próbálva másik gépen, azon ment minden rendesen. Valószínűleg futott valami a háttérben, vagy valamin nagyon dolgozott a windows, de én nem láttam semmit.
Kész a gépem, holnap megyek érte csak. Remélem jó lesz! -
KaksziLajos
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Szívesen. Sokáig használtam LM-ben, come back-kel. Először Hunterrel próbáltam, mondom kell a sebesség a szélre, de valahogy nem volt az igazi. Aztán kapott egy Marksmant és megtáltosodott, távoli bombázó lett (5*week foot), és sok gólt is fejelt. A sebessége meg alapon is elég.
Costa csak csere volt, Perisic jobban védekezett, megvolt az ereje hogy elnyomja az ellenfél szélsőjét.
-
blasi0
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy PC-n (vagy másik platformon) találkozott már valaki olyannal, hogy meccs közben egyik pillanatról a másikra delayes lesz a game? Nem a szokásos FIFA-s dolog, hanem annál egy fokkal durvább. 2-0-ra vezettem WL meccsen, és hirtelen irányíthatatlan lett a játék, védekezésnél is, ha embert váltottam másodperces késéssel történt meg, plusz sokszor össze-vissza ugrált a kiválasztott játékos kiléte.
Aztán 2-2 után hirtelen megint jó lett, 4-2-re meg is léptem, majd ismét előjött, bár messze nem olyan erős mértékben, vissza is jött a srác, 5-4 oda.
Nem ezen ment el, mert a végén hibáztam két ziccert, de ilyet még sosem tapasztaltam (18 óta tolom online is)
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Áhhh tényleg banyek és meg linkel is Nainggolanal. Köszi a tippet

-
Meghivott
addikt
Tudtok mondani olyan CM/CDM ikont, aki nagyon hasonló Nainggolanhoz (agilis, mozgékony, jól védekezik, mindenhol ott van és ami fontos, jól lő) és max 1.3 PC-n? Köszi
-
Hazli17
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Véldelem "press on hevy touch" 7es szélesség, 3as mélység.
Támadás "balanced" 7es szélesség.
A többit most nem tudom, de amint hazaérek irl fociról, akkor megírom privátban! -
Garsza
veterán
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Perisic

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), de átállok a sötét oldalra. Ez a játék a normális futballt semmilyen szinten nem támogatja.
De a legszebb az volt, h a passzív védőm akit nem irányítottam felborította az ellen egy szintén passzív játékosát és tizi. Ennyi erővel random módon kezezésre is adhatná a büntetőket... Csapat jó, taktika jó, dominálok is a meccseimen, de ezeket a bugokat vagy mindegy minek hívjuk nem tudom legyőzni! 

E heti Wl szerintem kimarad . Valami gebasz van a gépemmel , szerintem a videókártya meghalt.