Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Jelentettem a problémát live chaten a supportnak, kérlek titeket is, hogy akivel előfordult ez a dolog az jelentse!
Tajték: Nálam stabil a SB, mindig egyformán easy.

-
v-man
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Nekem a b csapatom a korábbi kezdő, Fekirrel, Depay-jal, Rabiot-val, Matuidival, plusz most chem nélkül is bele tuszkoltam Milinkovic-Savicot és Götzét 😊. A régiekben van minimum 300 meccs már, ott sok megszokásra nincs szükség, az újak meg pont jó hogy nem az éles csapatban tanulgatom csak, ahol csereként max 30 percekre jönnek be, hanem teljes meccseken. 2 meccs fő csapat, 1 meccs tarcsi nálam. Ha a napi küldetésbe kell akkor sbc, de inkább online az is.
-
Ragnar17
tag
Kérdezni akartam,hogy van-e valami hasonló, mert tegnap este 6 meccset játszottam, ami végül 3 lett, mert előnynél "megszakadt" mondom jólvan, kilépett, nyertem, de semmi nem történt, mintha le se játszottam volna.

Csak eddig senki nem panaszkodott, én meg már elhittem hogy a netemmel van gond.
-
Edgar2621
őstag
Azonnal jelentsd ahol csak lehet. Igazi hányinger aki ilyet csinál, természetesen általában tizenéves srácok, akiknek semmi sem szent. De nem is őket hibáztatom, az emberi természet már csak ilyen, hogy a kiskapukat kihasználja, a gond hogy az Ea tálcán kínálja fel ezeket. Kissé önellentmondásba keveredtem magammal így visszaolvasva, de valami ilyesmit gondolom

-
thebigK
addikt
15/10, gondolom ha lehajatszom a maradek 15 meccset, megint 1 meccsen fog mulni a 20 win

-
A guru
addikt
Nem elég a meccsenként 5 kapufa, nem elég a fos gameplay, nem elég, hogy bugos a játék, még jön ez is... Gratulálok az EA-nek a remek játékukhoz!

-
A guru
addikt
Srácok valaki tud valamit erről az új glitchről, hogy kilép az ellen és nekem beírja a vereséget (amennyiben ő vezetett és úgy lépett ki), illetve ha akkor lép ki amikor én vezetek, akkor én nem kapom meg a győzelmet? Ezen ment el az eheti WL-em, kb 5-ször csinálták ezt meg ellenem és olvasom twitteren is, hogy sokakkal ez van. Először bedobja a szokásos “you lost your connection to your opponent”, majd feldob egy ilyen ablakot: [kép]
-
Santana01
aktív tag
Sziasztok srácok!
Véleményetek érdekelne a 19ről,gondolkodok,hogy vegyem meg vagy sem. A 18 annyit szívatott úgy a játékmenettel,úgy a szar nyitásokkal,hogy fel fogadtam nem veszem meg a 19et. Viszont most egyre jobban kezdem kívánni
Szóval van előre lépes bármilyen téren? Vagy pedig válasszam a Fifa nélküli nyugis életet?
-
Tajték
senior tag
DR meg még ennél is rosszabb.... irányíthatatlan delay az egész!
Köszi Fifa a kellemes hétvégi isőtöltést...
-
-
Yodamest
veterán
éh nem elkiabáltam srácok... ma már egy meccset nem tudok nyerni, eddig zsinórban 8-at veszítettem, de meccsenként fixen van 5 kapufám, asszony is számolta már
valami nagyon rossz ezzel a "győzelmeidhez igazítja be az ellenfelet" dologgal, mert mi a faszom az, hogy szinórban nyerek 10-et utána zsinórban vesztek 10-et?Olyan nekem, mintha nem meccsenként változtatná a WL ratingodat, hanem késéssel, igy vagy folyamatosan nyersz vagy folyamatosan veszitessz, nincs olyan hogy na egyet nyerek egyet vesztek, olyan mintha tegnap óta totál kezdővé váltam volna és nagyon durván frusztráló...
-
Tajték
senior tag
Megint szét van csúszva késés tenges a gameplay SB-ben hétvégére. Gratulálok ismát a játéknak....
Egy offline módról van szó. Sima single player mód érdekes hasít rendesen. Ilyen instabil játék nincs még egy! -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De ne remegj már ezen, van egy CR-ed (amiért mindenki össze tenné a kezét) játssz már inkább vele könyörgöm. November van, nyár végéig ne csináld már ezt. Aki tetszik vedd meg, idén úgy is annyi helyről jön be fix coin, a szerencsés nyitásokról meg ne is beszéljünk.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt tudjuk Kristóf, h spur vagy. Még a kontrollerre is sajnálod a coint...

-
ShiberMonkey
senior tag
-
Stylerr
addikt
válasz
Tigibeeb
üzenetére
Én ezt a 2 csapat dolgot nem csak a "B" csapatban álló coin miatt nem preferálom, hanem azért is, mert a "B" csapatnál ugye a gyengébb játékosok miatt szerintem máshogy kell játszani, és a berögzült mozdulatok totál nem úgy jönnek ki. Engem csak összekavarna az egész.
-
Tigibeeb
tag
Korábban volt szo hogy értelmetlen 2 csapatot használni a squad fitness spórolás miatt.
Én ezt ugy csinálom h van egy csapat akit nem fejlesztek és velük tolom a SB-t .
Igy minden meccsre fullos a a fő csapatom akivel WL-t és DR-t jatszom.
Nyilvan van néha hogy a gagyi csapattal jatszom a lényegesebb meccseket(de sokszor a hendi miatt nem érzem a külömséget), meg több időt is vesz igénybe, de vicc hogy snipeolással kellene elcseszni az időt hogy a squad fitnesseket megszerezzem hogy 2 meccs után egálba jöjjek ki.. (ps4) -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly így volt, idén nem tudom hogy lesz. Azért írtam csak, mert az eddigi tapasztalatok alapján nem törvényszerű, hogy olcsóbbak lesznek a nagy értékű lapok. Aztán majd meglátjuk, hogy most mi lesz nagyobb hatással az áraikra; az hogy többet nyitnak belőlük, vagy hogy több embernek lesz pénze megvenni őket.
-
Szigma70
addikt
válasz
üzenetére
+1
Ezt adom
Ha szeretnék valakit, akkor az adott pillben a lehető legolcsóbbat megpróbálom megszerezni, de nem várok.Ha beválik, kb. leszarom mennyit bukok rajta, ha meg nem jó, akkor ez van. Ilyen alapon játszhatnánk júniusig bronzokkal, mint MdewC,
azt majd akkor megvennénk a fullos csapatot. Csak akkor már minek. -
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Neymart én most nem vennék, én is most adtam el még 600K felett szerencsére, de durván zuhan neki is az ára, hó végén kb 450K-ért megtudod majd venni.
TOTS alatt meg akár 100k alatt. Addig ne vegyen senki drága játékost, mert folyamatosan bukni fog rajta...
Szerintem aki nem befektetésnek veszi, annak nem érdemes várni, vegye meg a jó játékosokat amikor tudja és használja őket. Egyébként tavaly felment Neymar ára BF-kor, nem bezuhant.
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére

Vannak vicces dolgok, de ez van, ezzel kell tolni.
Vannak olyan napok, mikor tényleg úgy érzi az ember, hogy tök mindegy, ki van a csapatban, semelyik stat nem számít, és vannak napok, mikor majdnem olyan, mint amilyennek kellene lennie.Kék Jézus a csatárom, néha szégyenlek vele lőni, mert a sima lövésre is olyan fineszeket nyom akár 25 ről is, hogy a tavalyi fullos Son, vagy Prime Ronaldinho is megirigyelné. Coutinho meg olyan bivalyerősen lő távolról, hogy a lassított visszajátszásnál megy a labda normál sebességen.
Sokat hozzátesz a játék az irányításhoz, sokszor nem az történik, amit szeretnél. És ez pro, és kontra oldalon is megjelenik. Nekem ez nem tetszik. És lüktetnek a meccsek, érezni, hogy van olyan szakasza a mecsnek, mikor engem tol, és aztán jön egy szakasz. mikor az ellent. Ha a saját szakaszod nem tudod kihasználni, akkor annyi.
@Meghívott
Nekem is kellett váltani, 442/ 2 ami most mint ha működne nálam.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Erre a BL OTW-re gondolok.

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Persze hogy jobb Teixeira hiszen Ikon, csak elfelejtette megkapni a fehér hátteret meg a 79->97 cserét

De amúgy statok semmit nem érnek, Taisont (artist lappal) beküldöm mindig félidőbe és volt olyan hogy 2 gólt fejelt és 1 gólpasszt adott. Egyszerűen fogalmam sincs mi folyik ebben a játékban de vicces.
Volt olyan (wl-ben)
Hogy a CT-nél felhúztam mindent max barra constant pressure,fast build up. 86-os team ellen 15 perc alatt 4-et rúgtam, leggyorsabb rage quitet értem el idén
-
KaksziLajos
senior tag
Srácok!
Csak megerősítést kérek, hogy pl. mivel Agueróból nyitható ez a BL verzió, akkor a sima Gold lapja nem, ugye?
Meddig nyitható még a BL lapja?
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Neymart én most nem vennék, én is most adtam el még 600K felett szerencsére, de durván zuhan neki is az ára, hó végén kb 450K-ért megtudod majd venni.
más:
Látom itt a 9/9, 10/9 wineket skacok, na arra varjatok gombot, hogy én mindenkit eladtam, egy Teixeirás, Telleses, Paulinhos, Felipes, budget csapattal küldöm és 14/12-vel állok.
POTM Hazardos, Lucasos ellenfelek lépkednek ki félidőnél. 
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahh targytalan, kiraktam 1.2 millaert ejjelre, erre elvittek, szoval csak hasznot hozott, nem idegbajt
vadaszok tovabb baby DelPierora -
Meghivott
addikt
Neymar megéri a 700K-t? 441-ben Mané nem adja LM-ben, oda tenném Neymart és egy ikon csatár előre, vagy pl középső Baggio LM-be és Neymar előre. Vélemény?
ebbe a csapatba
Vagy megveszem baby Ronaldinhot és marad Mané. Keret 2.2M
Középső Raul ebben a formációban nem sok extrát nyújtott elől, sajnos. -
A guru
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Van egy ilyen fekete zsinór ami a falba megy, na azt húzd ki szerintem és minden fasza lesz. De ha bajlódni szeretnél, aklor boras legend youtube-on.
-
grimmjow67
tag
Valaki tud segiteni? Ezt mar kb negyedjere kerdezem meg de sosem valaszol senki.
Hogy kell úgy beallitani a custom tacticsot vagy a player instructiont hogy minden jatekosom az ellent fogja? A középpalyamon 0 mozgas van, akarmelyik felallast hasznalom. Míg en 2-t nemtudok passzolni. Minden meccsen 20 folott van az ellenfel tackleja + még a megelozo szerelesek. Akarhany meterre passzolok, az ő jatekosa eloreugrik es elveszi a labdat -
thebigK
addikt
Mergemben vettem egy baby Figot 1 millaert, leszarom mennyit es mikor bukok rajt. Ja es CM-et fog jatszani, rohad meg

-
Csokipuding8
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Én türelmes vagyok ezzel a szarral, meg inkább kikapcsolom. A héten másodjára sikerült leülnöm vele. De kabaré ami most megy. Offline-online egyaránt.
Nem tudom újdonság e, de nálam most az emberek elengedik a labdákat, luftokat rúgnak, 10/9 passz ellenfélhez, kaput most az isteni trex se senki nem találja el, csecsnyi elhúzza a kezét bazdmeg a felé tartó labda elől!!!!(erről videó is van egész véletlenül), meg ilyen cukiságok... A meccsstatisztikám nettó igazolja hogy eddig nem volt ilyen szar nálam a gameplay mióta elkezdtem.
Megfogadtam hogy én nem fogok itt pityeregni amikor nem jó a gameplay, de most akkora irdatlan nagy trehány foshalmaz hogy kihozta belőlem.Az asszony már alszik, ím fogadjátok hát ti szeretettel a sírást. (Nem mintha bármikor a nejemre tolnám a dühömet mert egy videojáték rossz....
) Fejem is belefájdult ebbe a damil 6 vereségbe. Picsába már na
Jó éjt skacok! -
thebigK
addikt
elmegy a kurva anyjába az ea, lófaszt nem patcheltek ezek, nemhogy a finesseket. az előbb jézuskától kaptam 3 lövésből 3at konkrétan, nincs normális gól idén, csak a finesz, finesz, finesz. Gusztustalan
-
törölt tag
-
sz_abika
addikt
Van olyan régi UCL lap ami rare es 82 alatti ratinges? Van nalam vagy 20 de latszolag csak,, 83tol rare mind...
-
alite
senior tag
Egy angol csapatos EL SBC-t szivesen latnek en is, szerintem sanszos az Arsenal mert most epp van egy Flashback Pedro, meg mar volt POTM Hazard is.
Sajnos EA azt nyilatkozta, hogy csak 4 EL SBC lesz az event alatt, ebbol ketto mar fut, szoval remelem a masik ketto jo lesz, pentekig kiderul.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milinkovic - Savic Lazio SBC-je.
Nekem klubból kijött kb, még +10K-t kellett hozzátenni. Csak ezért csináltam meg. -
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Igen, értem mit írsz
Nálam is ez van, nem tudom merre tovább. A fejlesztéshez innen coin kell. Sok.
Sztem marad így most. Akárkit teszek be , nem lesz jobb. Amit még kipróbálok ha esnek még kicsit az árak, az
Aguero, csak akkor kell Fabinho is sajna.Most így tolom. Allan csak Mertens miatt jött vissza ideiglenesen
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Én nem tudom. Mi most nagyon hasonló dolgokat csinálunk a csapatunkkal. Nagyjából az állomány is egyezik ha jól emlékszek egy korábbi linkedre. És sajnos a tapasztalat is hasonló... Ami nem baj, mert trex quicksell áras. Csak na... annyira szertném hogy jól működjön Mertens.... Ment is egy jó szériát (no nem kiemelkedőt), de elromlott

De am jó pár játékossal vagyok így. Aki 18ban bivaly volt, itt egyáltalán nem. Radja még isten császár szerencsére

Viszont így elakadtam a fejlesztésben. A következő kategóriás emberek már jó drágák, vagy nem passzol a keretbe.Egy korábbi kérdésedet megválaszolnám én is: Allan, Telles.. ezen ne is agyalj. Allan is a számokon túl teljesítő kártyák között van idén. Telles meg.... Teljes

-
Sasa22
tag
Amúgy èszrevettètek, hogy a frissítès óta a companionban és a ps4en is egyszerre bent lehet lenni a FUT-ban? Ez tetszik
-
ThuG4LifE
senior tag
Rare Mega Pack: Gaitan!

-
Szigma70
addikt
Betettem Mertenset a csapatba, mert jók a statok, és itt is dícsérték többen.
4 meccsből tudom, nem lehet sok következtetést levonni, de
4 meccs, 0 gól, 0 gólpassz, egyszerüen megjátszhatatlan.
Visszatettem 2 meccsre ezt a 700coinos brazil senkit, Teixeirat, 2 meccs, 4 gól 1 passz.
Ennyit a statokról. Vicc
Mondjuk, mikor a másik ász brazil ez a reálos Vinícius simán teszi arrébb Radját, és a btutál 70es long-al nyomja 30ról a gólokat, akkor nincs miről beszélni.
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jon Lewa kovetkezo if lapja? Remelem meglesz a klasszikus mesterharmas.
Na meg Reus is duplazott! -
Tajték
senior tag
Srácok! Érdemes most megvenni Messi-t? Csökkenhet még az ára? Illetve ha most megvenném nem nagyon bukhatok vele igaz, mert később talán vissza is megy az ára?

-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, maximum 7 IF szeru upgradet kaphat, amennyiben a Lazio tovabb jut a csoportbol, aztan ha megnyeri az elso egyenes kiesesi meccset es stb.
93-as lesz a vegere, ha a Lazio a dontoig menetel es megnyeri a EL-t, sok eselyt azert erre nem latok

-
akooos
veterán
Ez az SMS jónak tűnik? Companionban nem látszik.
-
p0ty
aktív tag
Depay if jöhet? 2gól 2 gólpassz
-
arpo04
őstag
Iden most eloszor kiprobaltam offline modba a jatekot. Bl kimondottan tetszik, a jatekmenet miert nem lehet ilyen futba is. Sokkal elvezhetobb, jok a bemozgasok. Jobban tukrozi a valosagot...
-
Digestive
veterán
Kiégtem mára (is)! 5 kapufát rúgtam egy olyan meccsen ahol Promes 2x gurított kapu mellé az ötösön belülről! 😂
-
ThuG4LifE
senior tag
Egymas utan 2 Totw nyitas, mind2 Rongier ...
koszi EA! 
-
Z'Z"
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nálam Allan jobb, mint Kondogbia, ráadásul nekem egy kicsit darabos volt a francia.
És úgy tudom, hogy te se szereted nagyon az ilyen játékosokat.
A brazil egyébként nagyon jó védekezésben is, de a kapu előtt is jól teljesít.
Ja, LB posztra egyértelműen Telles, ha nincs coin Sandrora. -
KaksziLajos
senior tag
Még esélyt adok neki, holnap végre nem munka után késő este játszom majd, lehet jobban megy majd. Talán a szopóágról is lekerülök hamar, egy GOLD3 jó lenne azért...
Yodamest:Néha én is annak érzem őket, de néha még mégsem. Általában akkor nem, amikor az én csapatomban vannak...

-
Szigma70
addikt
Srácok
Ha választani kellene, hogy 4231-ben ki legyen Radja párja
Allan, és akkor LB marad Telles
Vagy
Kondogbia és akkor az LB Hernandez -
slengi
csendes tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem is Hawk van rajta es nagyon adja. 5WF , finess barhonnan, gyors, eröszakos,agilis,imadom. Meccseket dönt el nalam. Jövö 7en erkezik a közepsö lapja de ha nemjön be valamiert van mire visszavaltani.

-
Toguro San
tag
Kedden, vagy szerdán jött ugye az utolsó patch PC-re. Mi még várunk a konzolokra, és most már azért eltelt néhány nap azóta. Leírnátok pár sorban éreztek-e változást a játékmenetben? Jobb, rosszabb lett, esetleg semmi változást nem tapasztaltok... ilyesmik
Köszi -
slengi
csendes tag
Tegnap kettöröl maradtam le 14K-ert. Azt a ninja vitte el sztm. Amugy Mertenst is akasztottam mar le 8K-ert amikor meg 90K-ban ment. Erdemes reward osztaskor nem nyitni hanem snipeolni. Vannak meglepik,mindenki szabadulni akar a felesleges playerektöl aztan van aki szepen elrontja a fix arat vagy csak egyszerüen gyorsan coint akar.. Tegnap több Sandrot is 100K-ert vettem a hype alatt es 120ert adtam el. 14k profit per tranzakcio.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Fejem is belefájdult ebbe a damil 6 vereségbe. Picsába már na

koszi EA!