Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Lehet 49 is (32:9 es kepatloju is van, tkp akkora mint 2 27es), mert a ps csak 16:9 et tud, az a 34 es pont akkora mint a 27es magassagra, csak szelesebb
2560x1440 pedig megint nem jo a psre mert vagy 1080pt nyom ki, vagy 4 kt. Ha a monitor 1440p akkor az 1080pt felskalazza 1440pre, ami megint szar mert aliasing lesz, függetlenül attol h bicubic, lanczos, v bilinearis interpolaciot hasznal,mert 1440 nem oszthato 1080 al, 4k eseteben egyszeru skalazni mert siman megduplazza a pixeleket (nearest neighbor)
A problema ott van h ezt a monitor csinalja nem a ps -
dtrms
aktív tag
válasz
arpo04
üzenetére
240hz a PC-m miatt van (144-est akartam, de jött egy ilyen lehetőség, hogy utolsó darabos monitor volt és ugyan annyiért vettem meg, mintha 144-est vettem volna. A 240hz-nek az ég világon semmi értelme nincs, mert észre se veszed a 144-hez képest a különbséget). A PS csak 60-at tud csak az a nem mindegy, hogy ezt milyen válaszidővel kapod meg. Erre utaltam, hogy a 20ms az durva szerintem nagyon. Én TV-n nagyon megérzem, hogy nem olyan gyors a válaszidő.
(#41312) szabyka95: ez tény, hogy a ghosting még rosszabb. Illetve ha valaki nem szokta meg a 144hz-es 1ms-os válaszidőt, akkor a szemének nem is lesz furcsa. Mielőtt nem használtam ilyen gyors monitort nem hittem, hogy van különbség a kettő között. De egy hét használat után nem bírtam ránézni a tv-re...
És igen! Online játéknál, aki kicsit is komolyabban veszi annak monitor kell. Nekem 55-ös TV-m van és fifánál kb elfárad a nyakam 2-3 meccs után annyit kell forgolódni
(nyilván ez túlzás, de tényleg kellemetlen)
Én csak full single story gameket játszom tv-n.Szerk.:
Ma már van egyébként 144hz-es IPS (!!!) monitor 1ms-os gtg válaszidővel olyan 120-140 ezer körül. Az a legjobb vétel most szerintem. Ráadásul 27 colos ha jól emlékszem. -
Edgar2621
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Egyrészt igaz, másrészt a térdével valószínűleg nincs minden rendben, különben adtak volna érte ennyit nagyobb csapatok is.
A Pool tavaly ezért is hátrált ki az üzletből: [link]
Érdekes elolvasni az írást egyébként is, nagyon jól összefoglalja a térddel kapcsolatos sérüléseket, problémákat. -
gabigyerek
senior tag
válasz
arpo04
üzenetére
Igen, ezek a szép dolgok
Mondjuk az is jó, amikor szélről beívelt labdára 1-1ben van védő és támadó, majd a védőm a másodperc tört része alatt 5 méterre oldalazik el a támadótól aki így tisztán marad
Sokszor mondtuk itt, de volt ellenem egy gold nainggolan, és kb nem lehetett átmenni rajt a kp-n. Nem kell ide csillivilli lap

Olyan random volt mindegyik meccs, hogy tényleg kívülállóként néztem az egészet. A 4-2-4 vagy 3-5-2 formációk megint halálosak pressurral megspékelve.
Ibra visszakapta a csk szallagot nálam és megint volt 3 olyan meccse, ahol olyan gólokat szereztem vele ami nem volt evilági. 30 ról felpörgetés és izomból kapura. Annyira valósághű ez a játék, hogy csak na. -
Fifaisshit
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
arpo04
üzenetére
De érted, mikor már kihúztam a pikkből 4 kapust...

Agyrém... Mondjuk lassan vége a 19-nek, szóval mindegy. Abban reménykedem lesz egy jó ST vagy CDM a futties alatt, de ha ez a heti 2 pink lap lesz a tempó, akkor cseszhetjük.
A mainak is mi értelme van? Ki akar majd Futties Draxlert vagy "Sákirit" használni? -
dracox
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
Nem értem a Barcelonat. Bohócot csinál saját magából.
Azok után, hogy beperelte a klubot a hűségbónusz miatt ez a primadonna, még vissza akarják vinni.. (elvileg most is folyik az eljárás).
Klub közelébe se engedném ezt a celebet már. Teljesen kizártnak tartom, hogy nem találnának a piacon más focistát. -
-
-
Edgar2621
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Persze a community is szörnyű, de túlságosan sokan vannak akik éltetik ezt a rendszert. Nem tudom hogy milyen arányban képviseltetik magukat a korosztályok a Fifa communityn belül, de néha úgy tűnik mintha mindenki 12 éves lenne. Nem tudom miért alakult ez így, de így van. És igazad van az összetartás nuku, mindenki sír hogy nem jó a játék, de már rendeli elő a játékot és azon agyal milyen csapattal indítson, mennyi Fifa pontot vegyen, mennyit időt tud majd kereskedni, mibe fektessen stb. Ezért mondom azt hogy az EA nagyon ügyes cég, le a kalappal, de amit szigorúan focis játékként letesznek az asztalra az nem képvisel túl magas minőséget. De ugye nekik nem is ez a dolguk. Ha arra lenne szükség biztos vagyok benne hogy a problémák 99%-át eltüntetnék 1, maximum 2 év alatt. De jelenleg nincs erre szükség, ezért bízik még a jogi szabályozásban, másban szerintem nem igazán lehet, magától nem áll át a cég egy új üzleti modellre.
-
Edgar2621
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Köszönöm az ötletet. Annyi plusz információ még hogy hétvégén az Ultimate TOTS alatt kinyitunk majd öcsémmel 140-150 pakkot, köztük az összes guaranteed tots pakkot. Ha azok közül az egyik dobna egy komolyabb lapot aköré könnyebb lenne építkezni. Meglátjuk, de addig is jöhetnek az ötletek, tippek.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
muszáj, hogy működjön!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Robben is jó, csak a jobb lábát buszra szállásra használja. balosa viszont halálos. mint az életben!
TOTS Sancho meg általában jön be a 60-70 perc környékén. nem az igazi, de meghúzkodni bőven jó.
Ráadásul tegnap az utolsó meccsén vert 2t, meg néha piszkálgat egyet...
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
arpo04
üzenetére
Nem egeszen.
Under UEFA guidelines, clubs are allowed to spend €5 million ($5.6 million) more than they earn per assessment period — which lasts three years. However, the limit becomes €30 million (previously €45 million) if these losses can be covered by the owners of the club or a related party.
-
Aguinaga
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Nem tudom, hol becsméreltem a csapatot, én nem éreztem annak, de ha bármelyik szurkolója vagy tisztségviselője annak vette, akkor sajnálom, nem volt szándékos.
Az infot meg köszi, nem tudtam, hogy több évre vonatkozik, ez hasznos információ, ugyanakkor tudatlanságom is bizonyítja.#37131 KaksziLajos:
Neked is köszi, akkor itt a net profit a tiszta nyereség gondolom, és akkor a pénzügyi fairplayben se nyereséget néznek, hanem bevételt?
Vagy a játékoseladás nincs benne ebben a cikkben? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
narancs Nójer basicon
törpe Sommer meg már sértő, hogy egyáltalán felmerült ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#37065) Yodamest:
pl. úgy hogy 187 centi és használtam is. ráadásul nem csak én, hanem az ismerősi körömben szinte mindenki kipróbálta és a fórumokon se dícsérik...
1 v1 ben meg megfelelő gomb nyomással szinte bármelyik jegyzettebb kapus képes a bravúrra... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
arpo04
üzenetére
Működik, de nehéz lenyomni. Tavaly nyáron elküldtem a hivatalos MS szervizbe, mert a jobb kar félrehúzott (driftelt). Úgy kaptam vissza, hogy az RB már ilyen volt, volt körülötte valami gyanta is... Kívül le tudtam tisztítani, de azzal nem sokra megyek. Megpróbálom, hátha házilag megoldható. Újat nem akarok, mert drága.
-
v-man
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Egyelőre nekem is bent van mindkettő, plusz sbc Ramos.
A német eddig jó, kb 20 meccsen van túl, egyik meccsen 2 gólt kapott szinte az alapvonalról vmi rare gold szelsoktol, az eléggé bosszantó volt, de egyelőre több komoly hibát nem mutatott, fogott büntetőt, bravúrokat is hozogat.
Pique nagyon darabos (pedig Dessailly volt előtte, ő se egy túl mozgékony), de még tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha nem ingyen lenne, akkor sosem használtam volna