Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Gabónak is több ikonja van és több több száz ezres játékosa. Lehet fifapontból is, egyáltalán nem biztos, hogy csaló.
Egyébként aki gondolkodik Trezegén az nyugodtan csinálja meg, első 3 mecs után quicksellezni akartam, de azóta nagyon adja. Gattuso is nagyon jo, egy hátránya van, hamar fárad, amit mondjuk nem igazán értek, hogy miért, de sebaj. Most jön majd Lampard vagy Makalele. Egyébként annyit még hozzá tennék, hogyha az embernek van napi 20 perce 20k-t össze tud kereskedni, ha ennél több ideje napi 50-100 at is meg lehet oldani. Simán össze lehet szedni egy két ikont pár hét alatt. Plusz ha valaki nyitott egy rakat pakkot, csak a szerződésekből ha eladja van 500 ezre mindimum. Arról nem is bezsélve hogy ha én most kiárulnék minden játékost a teamemből amiben van 1200 és a csapatom meghagynám, lenne legalább 1 millióm, ha nem több. Nem csak csalásal lehet jó csapatot összeszedni. Szerencse, pont, kereskedés, vagy ezek kombója.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Én ott tartok jelenleg, hogy sokkal szívesebben tolom az SB-t, mint a rivalst például, még itt is kevesebbet csal a gép, pedig ellene játszom!

Köszi srácok, még azért mindig nincs meg, 4 szett még hátra van azaz 16 meccs, ha egyszer kikapok, még akkor is meg kell lennie, de majd hétfő reggel dől el, hogy mi is lett...

-
Hazli17
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én abban játszok! Nekem nagyon bejön! Védelem nagyon stabil a 2cdm miatt. A középpálya szintén!
Támadasnál sem érzem gyengének. Bal oldali cam free roam, a többi alapon. Cdm-ek, szélső védők stay back. Annyi, hogy a két szélső cam jó, ha egy kocsit gyorsabb, mozgékonyabb játékos. -
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A 2-es variáció jobban adja
Hátul nem rossz, inkább stabil, elöl nem a leggólerősebb, de azért jó.
Balance
Balance -
ShiberMonkey
senior tag
Valaki használja a 4-2-3-1et ? Mennyire kombinatív, lehet vele szépen játszani? Én próbálgattam, védekezésben nem volt olyan jó és támadásban sem éreztem a legjobbnak ://
-
A guru
addikt
[kép] Fingers crossed...

-
Hazli17
aktív tag
Sziasztok!
Egész jól kezdődött a wl. 4-4win, majd jött ő: [kép]
Nem az bánt, hogy megvert. Végig partyba voltam vele, neki összejött, ami nekem nem. Inkább az, hogy az ennyire nyilvánvaló csalást, coinvásárlást miért nem lehet kiszűrni és kibannolni? Ennyi pénzt nem lehet összeszedni ennyi idő alatt..
Remélem a folytatásban elkerülnek az ilyen csalók. -
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Hat en ugy szoktam h megnézem a lowest BINt, arra +15%, a licit nyito meg egy klikkel a lowest alatt.
Más : kiraktam Skriniart h nektek ne kelljen. A fele megvolt, vagy talan kicsit tobb is, igy lett - 70k a szamlamon mire meglett. Abszolúte semmit nem adnak a pakkok, 84es egy se volt, Ozil es Ibra az egyedüli értékelhető. Meg 2 silver Lille player 5kiloert. Minden mas ment transfer listre, ami most 92 darabos. Ha elmenbek a dolgok akkor olyan 50be volt Skriniar es vagy 4 oramba
-
KaksziLajos
senior tag
Bocs a hülye kérdésért, de ha pl. most ti az olasz ligás játékosokat felrakjátok a piacra az SBC miatt, akkor simán licitre rakjátok fel, vagy megnézitek az azonnali árakat és aszerint?
-
Toguro San
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt a fórumozók 99 % a FUT-ban utazik, de hátha olvassa 1-2 sorstársam ezt a bejegyzést. Vagyunk páran akik a karrier módért rajongunk, és az idei kiadásban eléggé lebutították a mentési lehetőségek számát, erre most az alábbi linken már meg van a megoldás, hogyan lehet "korlátlan" mentést létrehozni.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megjelenik igen, sajnos csak egy Maticcal tapasztaltam.
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam 14 csapatot az olaszból, köztük a Juvét is, de semmit nem adott...
Az új pack animáció óta egyáltalán megjelenik még a fehér EA logo a 86 felettieknél?

-
Z'Z"
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem próbáltam Dybala-t, de szerintem is jó lehet deadeye lappal.
Ha a 4-3-3 (5)-ben játszatod, akkor az instrukcióknál előszőr tedd rá a stay centralt, illetve a két szélső get in behind.
Ha nem működik nála a stay central, akkor még tehetsz egy próbát a false 9-el.Szerk: Most nézem, hogy te a 4-3-3 (4)-ben próbáltad.

-
Jinxb1rd
addikt
Úgy döntöttem, hogy ahelyett, hogy eladnám Dybala-t, inkább megtartom, mégis egy igen erős támadó jellegű ritka playerről van szó és nagyon könnyű vele gólt is lőni, ha erősen koncentrálok arra, hogy ő lőjje
Szóval rá építeném a csapatot, viszont szeretném ha kapu közelében többször kapna góllövésre lehetőséget, mert mint mondtam, nagyon azt kell lesnem, hogy mikor van nála. A 4-3-3 volt a kedvenc formációm, most miatta kipróbáltam a CAM-os verziót, a 4-3-3{5}-at, de nem kap elég szerepet, mindig a strikerem mögött pislog.
Szerintetek mi lenne a neki tökéletes formáció neki? Position átalakítás is játszhat, illetve Dead eye Chemistrin gondolkodom neki.
-
#Wiall#
tag
Mi a véleményetek cm poszton dembeléről ??
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egyedül a juve LB vel készültem. Hozott is egy IF Yeddert.
-
Kristof_94
nagyúr
Váratlanul ért kicsit az olasz sbc, kb. csak 60%-ban volt meg, pedig 1-2 baja csináltam, de aztán én bolond félbehagytam... Így kell rá költeni pár tízezret, de hátha a csomagok visszahozzák. Viszont az eddigi sbc lapok nagyon gyengék, remélem a bpl jobb lesz, de ezek után...
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
csaszika87
üzenetére
Na végülis a Groetzka, Sané páros bekerült a csapatba, eddig jók...
-
Szigma70
addikt
Sztem tegnap este ennél sokkal jobb volt a gameplay.
Maradhatott volna olyan. 1-2 nap, azt megszoktuk volna
-
Chereiose
addikt
Na végre nekem ks valami gold3 packokbol (wl reward). Matic es Jordi Alba

-
cettlee
őstag
én tegnapelött 12-böl kb 10 meccset nyertem, tegnap óta pedig kb 25 meccsböl 4-5öt. eszméletlen dolgok történnek és nem a skillem változott. div 5-6 között vagyok. ma egy olyan is előfordult hogy ment a meccs a háttérben, közben a kamera a nézőket mutatta akármit nyomtam
amikor játékon kivülre került a labda akkor visszatért a kamera a kirugáshoz. -
v-man
őstag
Kis coin bányász tipp türelmesek számára:
1) végy egy Cagliari CMet, max 600 coin
2) végy egy CM-Cam módosító lapot, szintén max 600 coin
3) alakítsd át a vett CMet, és már mehet is a piacra 2000-értA lépések ismételhetőek, én 10et csináltam, mert annyi módosító volt a klubban, így több mint 10ezer haszon pár perc alatt 😀
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem hiszem DP 174 5'9"
Kluivert 188 6'2"És nem kéne sértegetni a Capitanot. Egyáltalán nem volt kövér. De amúgy szerintem inkáb a magasság befolyásolja a balance -ot mint a súly.
-
Garsza
veterán
Amúgy azt milyen megfontolásból csinálta az EA hogy Del Piero 174 cm 72 Balance kapott az öregebbek még kissebbet. De egy 188 Cm Kluivert 75 balance kapott?
Van erre valakinek logikus magyarázata? -
Tajték
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
4-4-2-ben LM ként játszik, rajta van a "cut inside" , bejön középre is rendezkedni, ritkán futtatom, de sok esetben jól is ugrik ki a szélen. Hunter tettem rá. A többi statja nem igényel erősítést, passz, dribbling rendben van.
Ha a chem nem zavar akkor azt mondom hogy jó ötlet. Bitang jó pali. Lövései, passzai remek, dribblingje fantasztikus, jah és a finesse shot
Na ő tudja igazán.... -
K.J
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Így támogat az EA, a rögös úton. Figyelnek...

-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok, eladtam a csapatom és összetettem valami basic Calcio A teamet, mondom jó lesz az 4-2-3-1hez.
Nézegettem az SBCket hogy mondom hátha van valami jó player amire lehet csapatot építeni, de nem nagyon találtam. Csináltam egy gold upgradet és jött egy Nainggolan
Ez mi ? Kicsit ilyesztő hogy amikor brazilokkal volt teli a csapat Richarlison Anderson meg Dalbert jöttek most Calcional meg egy Nainggolan
-
pe3mario
tag
Srácok, egy kérdés.
Múlthéten meglett a 2000 pontom a WL-re, amit a holnapira be is váltottam. Na most ezen a héten megint összegyűlt a 2000 pont, ez most nekem kuka, mert már kvalifikálva vagyok, vagy fel tudom használni a kövi héten ? -
-
K.J
senior tag
Kicsit nevetséges ami itt folyik. Veszik az ikon sbc-be az "olcsóbbakat".Néztem, nincs 850k alatt(PC). Bedobott egy 750k-s Gattusot és már el is tűnt. Azért ez mégsem olyan, mint a 10k-s "aprópénz".
Mindig itt van a fejemben, amit Degestive kolléga mondott: "...Ha nem válik be, el sem tudod adni..." Korrekt!
-
Mrguba
őstag
Gyrekek mit kell erni DELAY alatt?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
BBVA csapatba szeretnk egy kis fejlesztést.
180k a keret rá. Modric, Rakitic, Kroos, If Yedder lennének a kiszemeltek, de szeretnék ezel közül kettőt venni. Szerintetek melyik 2 játékos lenne ár/érték arányban a best? -
Meghivott
addikt
Fabinho nálatok sem marad hátul?! Kaphat bármilyen instrukciót, fesz elől bandukolgat...
-
csaszika87
csendes tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
UCL Sane nem rossz, eszmeletlen gyors, neha meglepoen erosnek tunik, viszont nekem a befejezesek nem mennek igazan vele. Goretzka nagyon nagy meglepetes volt, nekem jobban mukodik mint Fabinho, vagy Dembele, megoldja a vedekezest, es golok is jonnek szepen, nagyon ajanlom.
-
Jinxb1rd
addikt
Jelezném, hogy ez 'small gold player' packból esett.

-
sz_abika
addikt
(#8221) Chereiose
Skriniar úgy néz ki hogy eldönti a sztorit. Az untradeable Sanchezt akartam használni Lloris + DavidLuiz párosításban. Viszont az elmúlt 1 hétben lusta módon elkezdtem gyűjteni az olasz SBCt és isten igazából minden csapatból van 7-9 player, így viszonylag könnyen be tudom szerezni.(#8226) LFC1892YNWA
Köszi, nem csak a brazil léte miatt kellene
(#8229) kacsa7
Érdekes, megnézem thx. -
Tajték
senior tag
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék végezni Srácok!

Ez a csapat van most: [BBVA csapatom]
Semmi gond velük, csak kiváncsiságból.... ki melyikre cserélné ha cserélné?

-
v-man
őstag
Olasz és ausztrál liga sbc
-
Garsza
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
-
kacsa7
őstag
-
MarioAna
senior tag
Ezen sírok most

-
törölt tag
Most ezek mik, meghekkelték őket?

-
Tajték
senior tag
Na gondoltam ma bebiztosítom DR-ben a Rank3-at a rewardért. Egy meccset toltam, 4-1-re nyertem, de nem indítok ma több online meccset az is biztos. Full delay az egész meccs, a játékomat nyomokban nem tudtam játszani
Még a ball roll is kérdéses volt hogy beveszi é a nagyságos gameplay 
A csapat jó volt, jól mentek csak hát.....
Erről a meccsről megint egy G.Martins gól

Még egy, Coutinho[jól sikerült csele után]Amúgy nem tudtam hogy ez a Martins gyerek hogy a bánatba lő olyan gólokat külsővel, hát megnéztem és vannak jó trait-ei
Ezek szerint ennyit számít!!! -
törölt tag

-
ShiberMonkey
senior tag
-
Chereiose
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Luizra tudok válaszolni leginkább. Nekem megvan úgy szerintem 100 meccse, szerintem nincs vele baj, igaz én packból kaptam így úgymond rámragadt és használom, amúgy sincs kedvem 50 ezret kiadni egy gold lapért más védőre. Jól fejel meg jól védekezik, talán picit lehetne gyorsabb.
-
KaksziLajos
senior tag
Ki milyen csapattal megy neki majd a WL-nek?

Nálam így néz ki most, full olaszról jutottam idaig 1 hét alatt. Egyelőre tetszik. A hátsó alakzat a legjobban.A védősor nagyon jó, Alaba a 3. legjobb LB szerintem (Marcelo és Sandro után), Boatenget és Neuert nem véletlenül használják ennyien. Marquinhos és IF Meunier még nincs túl sok meccsen túl, de egyelőre elég beton mindkettő. IF Meunier az egyik legjobb RB szerintem. Erős, jól fejel, kellően gyors alapból is.
Aguerot nem kell bemutatni, vadállat. POTM Lucas nagyon megérte az árát, gyors, jól lő, minden stat a helyén, szabadrúgást is brutálul lehet vele elvégezni.
A többieknél vannak még kérdőjelek a fejemben. Fernandinho tavaly kedvenc volt, alap is, de főleg az IF. Idén lassabb lett, bár egy Shadow-wal használom, úgy már hasonlit tavalyi önmagára.
Fred jó, gyors, jól forgolódik, jól passzol, kapuhoz is odaér, ha szabadjára engedem, de kicsit gyenge.
Rabiottal nem tudok megbarátkozni, nem érzem, egyelőre kakukktojás. A chem miatt kell, másik lehetőség Liuz Gustavo, de a pace miatt Rabiotot választottam.
Elől ez a Felipe gyerek aranyos, elfutkozik, fürge, utóbb két gólt is vert, de gyenge nagyon. Van, hogy a fű alól ásom ki egy-egy ütközés után, oda kellene valaki más. Son-t szeretném, de nem tudom megoldani max chemmel, vagyis ő azon lenne, de a bal cm (Pl. DEMBELE ) nem. Próbáltam LF-ben Martialt, Rashfordot, egyik sem jött be.
Esetleg ötletek LF posztra és a középpályára?
Mondjuk egy Groetzka bal CM, Sané LF? Max chem lenne, de Sanét LF-ben nem tudom milyen lehet...
(Ugye se Rashford, se Martial nem jött be ott, ők hasonlók.) -
K.J
senior tag
@Kristof_94
@Fifaisshit
Nagyon köszönöm a segítséget! Megyek a piacra vásárolgatni
Bellarabi ennyire jó lenne, vagy chem miatt őt érdemes odatenni?
Ha Sané használható jobb oldalon, akkor elvileg Coutinho is?
Még nem próbáltam, ezért kérdezem. -
Garsza
veterán
Tudtok valami programot ajánlani amivel meg tudom vágni a videóim? Annyi lenne a lényeg hogy ki tudjam vágni egy 2 perces felvételből azt a pár másodpercet ami érdekes.
-
sz_abika
addikt
Ezt bedobom újra mert még mindig aktuális kérdések:
1. 1v1 arcodban kapussal, hogyan lőttök? Driveneket folyamat mellé, vagy kapusba teszi még Higuain is, rengeteg góltól estem el.
2. Szöglet a rövidre. Minden tutorialt megnéztem, ráteszem a legjobban fejelő emberemet (aki Manolas és természetesen a legmesszebb áll, így ha az ellen gyorsan elvégzi akkor biztos hogy gólt kapok) és ha oda is ér, akkor is lefejel egy izomtömeg Rashford. Mi többet kéne még tennem?
BónuszQs: hol vannak a szép ingame statok, amiket a launch előtt mutogattak, ahol az accounthoz kötődő overall statok vannak? Miért csak 1 angol kommentár van, mikor a demoban volt egy másik páros is?
Ja és David Luizon múlik egy csapat átalakítás...valaki használja, kellenének vélemények róla, köszi.?
-
MarioAna
senior tag
Melyik gombkombinációra lehet a "teleportálós szerelést" megcsinálni (amikor az LT-vel fedezett balra lehúzott karos csatáromra Papu Gomez rászalad kb 13m-ről úgy, hogy az utolsó 4m-en már a szerelési animációt mutatja az ellenfél részéről és NEM hibázza el - 30-as standing tackle-el)?
Komolyan kérdezem, erre vagy valami ingyenes trailer van forgalomban, vagy van valami effektívebb manuális védekezés az LT-s oldalra mozgás + sima szerelés kombónál, amiről nem tudok?
Szerk: 5-2-1-2-ben a középső CM-ek kickoffnál bugosak és nem mozognak középre (valahol a két szélső CB vonalában állnak, így kaptam ma két kickoff gólt, hogy a csávó Immobilével csak felszaladt a tizenhatosig.

-
ShiberMonkey
senior tag
Sajnálom tényleg hogy ilyen van, ma ugyan ezt éltem át. Neto már 50 meccses de jóformán már mindenki tudom nem sok, de így tudtam is hol kell foltozni a csapaton hogy jobb legyen, tegnapa leállás előtt minden jó volt, aki jobb volt attól kikaptam 2-3:0ra de aki fogalmatlanul tolta a high pressuret megtudtam verni még ha néha szorosan is.
MAI NAP: bemelegítésként 2 sima online season (31-9-9es rekorddal 15 meccses győzelmi széria) 1 meccsen nehezen vertem egy jó ellent, majd jött a gyerek akit írtam.
Jó mondom akkor UT-zek. Első meccsemen 4 középkezdéses gólt kaptam Neto kötényt kapott a csatár elé ütötte, kifutott (úgy hogy nem hívtam) és a csatár elé FEJELTE
kikaptam 4:5re második meccsen 2:0ide ragequit a tagtól.
Most meg 3:1re vezettem úgy hogy megint 1. Perc finesse gólt kaptam. Igaz én ia ugyan ilyen gusztustalan gólokat lőttem és vettem át a vezetést. Majd 75. Perctől pokol meghülyült Neto a gyerek beadta Neto jött rá majd fejen ollózták (lábbal) a kapufára pattant amit Naldo a védőm képtelen volt nem a gyerek elé fejelni aki berúgta, majd IF Vecino a háta mögül jövő labdát a levegőben (háttal is volt neki) maga elé tette sarokkal és hiába zárt rá Thiago Silva és Naldo a pipába kapásból beverte. Utána meg még jött finesse shot meg a végén rohantam az x ért és kaptam is egyet.
De ma volt olyan ia hogy Paulinho elrepült szó szerint egy lökés után. De én is lőttem olyan gólt külsővel Giulianoval hogy meg sem mozdult az ellenfél kapusa csak nézte ahogy betekerem
Gyönyörű a gameplay.
Unreal szögekből becsavarom, de egy az egyben mellé megy finessel. Nem veszi be a cseleket a gép, nyomsz egy fake shotot és néha lövés lesz néha meg semmi. 1mp késés simán van az egészben.
El is adtam a csapatot 3 játékos kivételével. Teixeira, Giuliano és Taison. Ők a szívemhez nőttek. -
Tajték
senior tag

Végérvényesen beletörődtem

Nagyon megszerettem a játékosokat, pontosan tudom hogy kitől mire számíthatok, nagyon ül a banda
De azért a más játékosok kipróbálása, ugyan ebben a rendszerben, még mindig nem hagy nyugodni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagy erő van a 4-4-2-ben, csak tudni kell használni. Nyilván más felállásokban is csak azokat nem tudom magamévá tenni

-
K.J
senior tag
Segítsetekebben egy picit! Van rá 400-500k.
Köszönöm!
-
Tajték
senior tag
Na vége a kínlódásomnak, nem variálok, visszaálltam az eredeti 4-4-2 "Atleti style"-omra, ugyan azzal a BBVA csapattal maradva és 6-ot rúgtam megint SB-ben legenden, úgy ahogy ez szokott lenni
(Ja és közben Cypress Hill-t hallgattam
) Próbálgattam pár felállást, de csak szenvedtem, nem találtam az egyensúlyt egyikkel sem. Most vissza és megint élvezetes volt játszani 
Úgy néz ki, hogy ellen kell álljak a kísértésnek és maradnom kell a seggemen, én csak 4-4-2-ben tudok játszani

Suarez megelégelte a szarakodást

Z'Z"
Köszönöm!
De sztornó, vége a hisztinek 
Garsza:
Szép gólok

-
Chereiose
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Erre hol lehet szavazni?Megvan

-
kacsa7
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az elmúlt néhány hétben nagyon sok pro kifakadt akár élő streamben, akár youtube-on. Szilveszteri WATTS-ba illő gólok, borzasztó delay. Borul mindenki mint a bowling bábuk stb. Azt a legnehezebb elfogadni, hogy nagyon hullámzó az egész. Ma kétfajta meccset játszottam. Vagy szárnyalt az egész és azonnal reagált, vagy játszhatatlanul késett. Ilyenkor meg ugye mindeki csak statikusan áll, mint ha a kocsmában söröznének. Meccsről meccsre más.
Tegnap pl. olyan jelenet volt, nehéz volt nyugodtan végignézni. Handanovic véd nálam, borzasztó jól. Tegnap 16on belül szereltem, passzolgatva simán ki szoktam hozni. Erre a Naingollanom a gyengén felé gurított labdát nem tudta átvenni, elpattant tőle a kapum felé, ahol állt egy védőm. Jött Handa, fellökte a védőt, tigrisbukfenccel átugrotta a fekvő védőt a labdáért, mellévetődött, a teljes védelmem sokkolva megállt, a gyerek 1 szem csatára meg sasként robbant a labdára 0 késéssel és berúgta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gold 1-Elite 3 szokott lenni általában.

Az a M/M WR, nem tudtam vele mit kezdeni. Nem egy Casemiro, az legalább hátul van és védekezik....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)