Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
readonly
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült ma beszereznem egy Agüerot, milyen chem-et tegyek rá? Jelenleg marksmannal próbálkozom, de nem annyira adja...
Előre is köszi!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én minden nap várok

-
Garsza
veterán
válasz
Bohus84
üzenetére
Benatia. De nálam Shadow -val szerepel.
Hát emberek ez a Kluivert kegyetlen OP ST. Fossa a gólokat. Jól helyezkedik, nem bírják elnyomni, meglehet vele tartani még jön valaki akinek leteszi, jók a passzai, most már a fejét is meg bírom találni. Már abban sem vagyok biztos, hogy Ronaldo előrelépés volna hozzá képest.
-
dracox
addikt
SBC Depay-al érdemes lenne foglalkozni? Valaki megszerezte már?
Arra gondoltam ha lesz 1-2 IF lapja már túl is szárnyalja az eladhatatlan ligue sbc Depayt. -
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kár, hogy nem Wilson lesz, olcsó POTM lenne

-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Tudom, ezt írtad tavaly is, ezért próbáltam rá, de aztán hamar rájöttem, mi nem egy Istenben hiszünk

-
botots
csendes tag
srácok ma lesz a bpl potm? van 65 lacazettem, és már most enyhe bukóba vagyok .
-
ShiberMonkey
senior tag
15 meccses győzelmi sorozatot tett tönkre a gép. Köszi EA.
Nem írom le hogy milyen csapat meg felállás/taktika mert így is kitaláljátok
.
InceptionXx videoját ajánlom figyelmébe mindenkinek. Aki csalódott annak azért hogy lássa mennyi bulshit gólt kap egy pro és mennyi mindent kihagy és annak is a figyelmébe ajánlom aki szerint tanulni és gyakorolni kell hogy egyszerűen az idei részben mindegy ki vagy és hogy játszol ha jön a random bulshit kikapsz. -
Bohus84
tag
Sziasztok!
WL-re új csapatot építek és a max chem miatt egy juventus CB kellene nekem Varane mellé. Melyikük a legjobb most? Sajna idő hiányában WL előtt már nem tudom tesztelgetni. -
Tajték
senior tag
A mai SB osztásból 2 win, 1 lose, 1 rage quit

Nem tudom mi a ...szom történt ezzel, de 3 méteres passz méterre pattan el , jó esetben ha a passz elmegy odaáig. Úgy felhúzott hogy mindjárt kivágom az egész PS-t az ablakon....
-
Szigma70
addikt
válasz
bencebaratom
üzenetére
Mert megengedett, hogy coop-ban lehessen nyomi
-
bencebaratom
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy division rivalsban 2-en jönnek ellenem?
Válaszokat előre is köszi! -
Meghivott
addikt
3 védős felállás kezd kifáradni nálam. Valakinek valami extrán működő kompozíciója van?
-
Tajték
senior tag
Sajnos eljött az idő a váltásra... ki szeretnék próbálni más játékosokat is, nem tudom végigtolni az évet egy csapattal, ezért úgy néz ki hogy eladok mindenkit pedig nagyon szeretem ezt a keretet.
Erősen gondolkozom egy SeriaA csapaton, jó lenne, vannak ötleteim, de igazából azzal kezdtem...
A Bundes vonal is nagyon érdekel, de az új felállásban ott vannak hiányposztok....
Marad a BPL, amit nem nagyon szeretek, de nem bírom ki hogy ne próbáljam ki Aguero, De Bruyne, Mané, Salah akár Hazard és társait....

#8178) Szigma70
Szerintem igen! Yedder disznó, és Coutinho is jó
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem reggel a két piros lap: Marquinhos és Bellarabi.
Viszont a csomagokból Falcao volt a legjobb... Nagy csalódás volt ez a rivals jutalmakkal együtt, sőt még az MM sem adott semmit.
-
Tajték
senior tag
Látszik hogy tegnap káosz volt EA-nél, mert ma mindkét SB meccsem és sima single player meccsem is katasztrófa volt. Esnek kelnek a játékosok, egymásnak futnak, a passzok erőtlenek és nem kicsit pontatlanok, egy sima ball roll-t sem vesz be időben, csúszik az egész irányítás, cselezni borzalom....
Csak én jártam így?
Vagy lehet hogy a nagy testvér szerint már el kéne adnom az egész keretet és újat építeni?

MdewC:
Megelőztél

-
MdewC
nagyúr
Tegnapi szerver leállás óta játszhatatlan nálam.
Delay és full csalás van megint.
1 hetet bírt ez a remek játék.
Siralmas.
-
Fifaisshit
őstag
Vicc amúgy eddig első héten jött egy Salah azóta egy untrade CL Sane és EDerson és Fabinho .....és semmi meg csak 10feletti jatekos sem .....pedig az összes sbc reward meg a kutya.... és semmi :/
Eljött a tavalyi után a szűk esztendő
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Eleve nem értem minek kell a WL rewardokat elhúzni csütörtökig, miért nem lehed kiadni az esemény után, mint rivalsben? Ennek ez az eredménye. Ha odaadnák hétfőn vagy kedden a nyomorult tokeneket, akkor lett volna ideje mindenkinek beváltani és nem lenne ez a cirkusz, dehát az ea meg a logika...
-
K.J
senior tag
Özilt használja valaki? Mennyire jó vagy éppen rossz?
-
Szigma70
addikt
Az hagyján, de mi van azzal, ha valaki beváltotta, mert pénteken és szombaton, vagy teszem azt, csak pénteken akarta letolni a WL-t, mert vasárnap már nem ér rá, hétfőn meg dolgozik már?
Akkor az csak simán rábaxott? Miért nem lehetett 12-órával eltolni, vagy egyszerüen csak kitolni a reget, és a végét.
@K.J.
Sokat gyakorlom, és a főni érti is

-
#Wiall#
tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt bekapcsolni hogy csak a timed finishing legyen látható? -
Chereiose
addikt
Tavaly legalább úgy volt, hogy elkezdődött ugyanúgy pénteken és max kitolták hétfőig. Újabb baromság a tegnapi szarakodásuk után...
-
Szigma70
addikt
Azt bírom, mikor promó van vagy valami faxság van , akkor jönnek az üzik, de most, egy laza 7 órás üzemzavarnál annyit nem tudnak küldeni, hogy
"Bocs seggfej, kinek pénzéből élünk, elqrtunk valamit, de most már qva jó lesz" -
Scale
őstag
válasz
Toguro San
üzenetére
Legtöbben itt szeretik magukat kínozni és gyilkolni a saját idegrendszeruket, szóval ettől csak még idegesebbek lettek
d -
Toguro San
tag
Remélem senki nem kapott agyvérzést tegnap este, mert nem tudott játszani és egy nyugodt Fifa mentes estén esett át mindenki.
Néha ilyen is kell
-
A guru
addikt
Na folytatódik a SB menetelés, tegnap egész nap top 100-ban maradtam, most pedig 51924 ponttal állok a 26. helyen, viszonylag kényelmesen.

-
lóci14
csendes tag
Visszatért a játék, de minek????? 2 meccset játszottam, mindkettőnél 1-0 -ás vezetésnél ledobott a 65. perc környékén. Természetesen DNF.
Más: Tudtok ajánlani olyan mezt. amelyik kheki színű, katonai mintás? -
Mrguba
őstag
Az osztigen....SB BEN TEGNAPI UCCSO ELLENFEL 7 IKONNAL ALLT FEL!!!!!!!!!!!!!!!
-
A guru
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Hogy nem rohadnak már meg komolyan...
-
KaksziLajos
senior tag
"Hey FIFA fans,
Due to unforeseen circumstances, we have delayed the start of this week’s FUT Champions Weekend League. You can find the new start time in the FUT Champions HUB. The duration of the Weekend League will remain 72 hours.
Thanks,
The FIFA Team" -
BaleBalone
csendes tag
A wl-ből kapott piros informokat bárhol lehet használni ? Mármint division rivals, squad battles wl ?
-
gabesz82
őstag
Én most ps4-en simán be tudtam lépni. Talán megindult...
-
Csokipuding8
tag
Mivel már csak ma tudtam volna játszani a héten, próbálgattam. Egyszer csak beengedett de szörnyen le van lassulva a menü s azon belül minden. Illetve le van tiltva bármi nemű meccsezés is és sorry az inkonvencióért. Buzik ezek. Hogy engedhet meg magának ekkora hibát és ennyiszer egy ekkora cég... Évről évre nem bírják megírni tökéletesen az algoritmusokat, oké, elfogadom, mivel a dolgozóikkal is sóherek, mint a felhasználókkal....

De hogy egy kurva szerverparkot nem bírnak üzemeltetni alá az kabaré.
Amúgy a tökéletes fifa már rég meg van csinálva, direkt nem adják ki. Így van ez a telefonnal, akkumulátorral, üzemanyaggal, geoidkutatással, E.Tvel és a nőket is rég megértjük tökéletesen (Mel Gibson biztos)
Mindezt mi leszarjuk mert fifafüggők vagyunk....Késő van gyerekek, sztem csináljunk egy kollektív fórum go to bedet. Holnap meg kinyitjuk az untrade bocsicsomagokat és happy lesz mindenki

-
KaksziLajos
senior tag
Család alszik. Holnap nincs munka. Kicsit játszanék. Kicsit.
Erre mi van?!
NEM MŰKÖDIK a termék, amiért 25 ezret fizettem. Remélem nem csak engem bosszant.

Azért egyszer, csak úgy játékból, timed finishinggel, kicsit szájba verném valamelyik EA-s pöcsfejet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
Na most, 3 lehetőség van
1- Vagy valakit annyira felbaszott az irányított gameplay, meg, hogy sose kap semmit a pakkokból, odament, felrobbantotta az egész kócerájt, likvidált mindenkit, és behintette sóval a központ helyét is
/ ez esetben gyorsan kell venni PES-t, mert akciós/2- Az eddigi 1 hónap alatt a point vásárlásból befolyt kb 700millió $t
A főnökök mind elqrvázták, meg elköltötték kokóra, így nem tudták befizetni a villanyszámlátA harmadikat félve írom le, mert nagyon elrugaszkodik a valóságtól, és eléggé konteó szagú, de azért nahh
Szó al a 3. lehetőség, hogy nyugi, értenek hozzá, és rajta vannak a problema megoldásán.Hétvégén lesznek új promó pakkok, had költse a nép a lóvét, mert fel kell venni 10 vietnámi lakatost, hogy megheggessze a szerverekben a nyikorgó fogaskerekeket
.
-
p0ty
aktív tag
És most mi lesz azokkal a játékosokkal akik nem tudtak regizni a WL-re?
Nekem szerencsém volt még sikerült tegnap mert összejött a pont de akkor is ez a többiekkel akik a rewardra vártak igen nagy kiszúrás
-
thebigK
addikt
Legalja ez a cég

-
LendvaiFeri1
veterán
Már megint gatya a szerver...

-
Idim
csendes tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Pont amikor odaér a láb labdához. Nagyon sokat kell gyakorolni, nem egyszerű.
-
grimmjow67
tag
timed finishengnél honnan tudom hogy mikor kell masodjara nyomnom ha nincsen ott a sáv wl ben?
-
toxicjew
addikt
Nemrég legalizálták a füvet, vszinű tudnak a problémáról csak leszarják

-
arpo04
őstag
BF1 serverek se mennek boxon. Ezek a kadanaiak maradjanak a favagasnal, ahoz ertenek.
Nincs oda felvetel? Elrontani dolgokat nekem is megy. -
Aguinaga
őstag
Na, MM-ből megint nagy büdös lófasz esett
DR-ből szerencsére a coint választottam. -
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Most lafom h mennyit er... Wtf. Mar benne van a Hazard PL concept SBC squadban pedig

-
Jinxb1rd
addikt
Most megint be tudtam lépni, csak nagyon nehéz a mozgás a menüben, nem akar reagálni.
-
Meghivott
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nincs, sajnos.
2 De Bruyne árából már csak kéne nézni egy ikont. -
Idim
csendes tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Akkor szólhatna neki hogy kapcsoltassa vissza a szervereket.

-
Sanyyka
aktív tag
Jó ez a szöveg a belépő ablakon: Play FUT Now.
Anyátokat. :-( :-) -
Chereiose
addikt
Tényleg medgögölhet az EA, hogy 7 ota lehalt minden és nem enged be.
-
Meghivott
addikt
Piros Mané és Bellarabi + De Bruyne és Sánchez meg az apró. Zsír :-)
-
akooos
veterán
Player pickből Casillas és Foster volt a 2 legjobb. Őrület, másik 3 packból se esett semmi értelmes.
(#8108) KaksziLajos: köszi , már nekem is jó volt. Aztán most megint rossz...
-
toxicjew
addikt
Úgy látszik a játék elején ellőttem minden luckomat, ma sem esett semmi

-
sz_abika
addikt
Epp mondtam hogy ha egy valakit lattam realisnak h bedobjon pickbol, hat meg is jött MR 5/5.
Aztan beraktam a csapatba es látom h a full serieA csapatban nincs chem. Elfelejtettem basszameg h nem Lazios már
. De igy 2 meccs utan is ujra erzek ingerenciat vele arra h többet is kihozzak magambol mint egy fakeshot.Más : 13pack, Rank1+Silver2 = 2 Davinson Sanchez. Kösz EA
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ilyenkor csak konzolon lehet belépni? Ezt kaptam én is, de jó soká kerülök konzol elé...

-
lobokrisz
csendes tag
Es akkor most reggelig kene várnom hogy tudjak regisztrálni wlre?
-
adamm1018
csendes tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
na ez az... de most még ő sincs itthon xD
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
En filmet neztem/nezek igy baromira nem zavar.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fifaisshit
őstag
Élvezzétek ki

Így lehet egy kellemes este az asszonnyal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Genius SW 5.1 Home Theater
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Foxpost
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na Ő nem volt a kedvencem, se a középpályán, se CB-be. Ő Guru pártfogoltja 

Más: Tudtok ajánlani olyan mezt. amelyik kheki színű, katonai mintás?