- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
8600 - 8501
41475 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-12-03 13:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Koszi tenyleg fogalmam nem volt errol koszonom a segitseget
-
A guru
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
-
Bobbysolo
tag
Kis értekezés arról, hogy miért Aubameyang a legesélyesebb a POTM-ra, és hogy ez esetben mik lehetnek az SBC követelmények, mikbe érdemes fektetni.
POTM OCTOBER GUIDE/SBC PREDICTIONS -
dracox
addikt
Szerintetek érdemes betárazni minimálisan a holland SBC-re védőkbő (LB/RB)l? különféle csapatoknál ahol csak két játékos adott a posztra pár százért kapható. AZ csapatnál pl arany Svensson van csak RB-ben 500-600.
(mondjuk simán kinézem az EA-ből, hogy pont annál a csapatnál csakis CB-ket fognak kérni) -
Meghivott
addikt
Remélem lesz holnap új icon sbc. Erre nem szoktak gyártani előrejelzést? Mármint hogy kik jöhetnek...
-
Fifaisshit
őstag
És ami a legfontosabb amit sokan nem tudnak vagy nem erdekli őket úgy pokolod rá amelyikkel a legnagyobb lesz az ig stat

Valamint a mentál és a skill felkoriv sötétzöld lesz
-
LedyGyuszi
addikt
-
Z'Z"
őstag
-
p0ty
aktív tag
-
gabesz82
őstag
-
Yodamest
veterán
A random fejesekkel kapcsolatban egy kis észrevétel, hasznos tipp:
Nekem alapvetően elég változatos a játékom úgy gondolom, tehát van kipasszolgatás is, van kick off glitch is nem tagadom, de vannak beívelések is, sőt random beívelések, ezekre térnék most ki mert sok győzelemhez segítettek hozzá:
Sok streamet elnézve vagy az ellenfeleimet WL-en, azt tapasztalom, hogy kötik az ebet a karóhoz. Tehát van egy beidegződött stílus pl. a tipikus BPL-játék, ahol középen próbálja átpréselni a labdát bármi áron, tisztára mintha kézilabda lenne, csak adogat a 16-os előterében nekem meg full körbeáll az egész csapatom a 16-os vonalán. Persze nem sikerül neki, hacsak nem valaki De Bruyne finessel, dehát azzal nem tudok mit kezdeni. Viszont ilyenkor sokat segíthetne, nekem legalábbis sokat segít, hogy tudok váltani, kicsit lazán venni és azt mondani, hogy na kitolom a szélre vagy teszek egy vissza passzt a felfutó RB-nek akivel első szándékból középre csavarom a labdát, lesz ami lesz...és ilyenkor többnyire gól születik.
Kell tudni lazán venni és megpróbálni olyan dolgokat, amiket lehet nem látsz, nem tudod biztosra hogy gól lesz, ilyen volt az az emberhátrányból megfordítós Bale gólom is a 92. percben. Emberek 99%-a a 92-percben vezetett utolsó támadását biztos vagyok benne, hogy fullra ki akarta volna játszani, szó szerint bevinni a kapuba a labdát, de leszerelték volna és vége. Viszont én mertem egy vissza passzt tenni a felfutó IF Meuniernek, akivel első szándékból középre tekertem olyan erősen ahogyan bírtam, jó 3-4 vonás erővel, és hát nem beleakadt Bale feje? Ennyi, nyertem is. Ez az amit soha nem tesznek az emberek vagy csak nagyon kevesen, mindig csak ezt a nyavajás tuszkolást próbálgatják.
Este néztem egy streamert, valami idegbeteg harcsabajszos csóka, elég híres, 4-4-re álltak az ellenfelével, számtalan gólt szerezhetett volna a végén, ha fogja és beíveli a labdát (volt, hogy üresen állt bent a támadója, de ívelni kellett volna hozzá a labdát), de ő minden áron fullra ki akarta játszani lapos passzokkal és nem ment neki. Akkor is ugyanezt éreztem, hogy csak tuszkolnak a full fáradt stamina nélküli játékosaikkal, ahelyett, hogy fogná és felívelné aztán hátha beakad, még az is jobb a tuszkolásnál, amikor már lépni nem tud a játékos szerintem.
-
akooos
veterán
-
ferni
őstag
FlashBack Götzét próbálta valaki ingame?
Tud róla mondani valaki pár sort? -
LedyGyuszi
addikt
-
getdizzy
aktív tag
Bárcsak érteném, hogy miért történik ez...
10/9 WIN
14/12 WIN
22/12 WINaz utolsó 8 meccsemen egyszerűen nem tudtam mit kezdeni, hiába voltak érezhetően gyegébb játékosok, összevissza csapatok, 40chemesek, silverek, és inkább nem is sorolom, el is megy a kedvem am aradék 8 meccstől ezek után
Elég bosszantó, hogy miota a WL a WL Gold1nél nem tudtam fentebb végezni de Gold3nál rosszabban sem

Akármi van, be vagyok ide szorulva, hiába a jó kezdés, utána elromlik valami, csak nem értem, hogy mi.
Más is tapasztal ilyet?

-
Digestive
veterán
Én most asszem pihentetem ezt a fantasztikus játékot. Sorban jöttek szembe a koncepció és az ésszerűség mentes csapatok és esélyem se volt. A Gullit képességű Mertensen CM-ben már meg se lepődök. (ott játszott végig)

De ez teljesen kiverte a biztosítékot nálam. 60as chem, kapus 4es és kifogta a szemem. A KP az if Bellarabi, sbc Lucas, Willian. Az LB/RB is CB volt, de a 60as sebességgel mindenkit befogtak. Tudodm sokan mondtátok már, h ezen ne bosszankodjunk. DE az ilyen összehányt csapatokat tolja is a gép, mint a marha. Há h a #$&***% anyjába maradnak ki az ilyen helyzetek üres kapura??? Ami a videón van, azon a meccsen volt még vagy 4 ilyen. Ha vki ezt tudja higgadtan kezelni az nagyon nagy király!
-
Szigma70
addikt
-
Yodamest
veterán
Hát alap, hogy én is cserélek elöl, vagy ha úgy van akkor középpályán is, + alapból olyan custom taktikom van ahol visszatolt a védelem. (10/3 sáv a védekezés mélysége) Továbbá a 4 védő és 2 cdm stay backre van állítva. Ez ad egy stabil védelmet, onnantól már azon múlik, hogy te mennyire tudod jól lekezelni ezeket a támadásokat. Be kell hátrálni, nem szabad kirontani rá, viszont ha megvan a labda előre kell vágni, mert kb 2 embere védekezik már csak ilyen esetekben és simán lekontrázható. Rengeteg gólt szereztem ilyen védekezésből random előre bikázott labdákból, mert egyszerűen az ellenfélnek nem voltak védői, annyira támadott.
true story:
Legszebb WL meccsem pedig az volt, amikor a meccs 8. percében a gép által kezelt Manolasom alá csúszott az ellenfélnek, Manolast kiállították az ellenfél pedig belőtte a büntetőt. Szerintetek mi következett? Ellenfeleim fordított helyzetben tuti kiléptek volna, de én nem tettem. A középpályán lévő Nzonzit hátravittem CB-nek és emberhátrányban kiegyenlítettem! MAJJJD a 92. percben a nálam csereként beállt Bale egy beívelt labdát random befejelt, így fordítottam meg végül emberhátrányban 2-1-re a meccset! Embertelen jó volt
-
gabesz82
őstag
-
Szigma70
addikt
-
Szigma70
addikt
-
Yodamest
veterán
úgy lesz pro a meccs végére, hogy betol valami 3-4-3 ultra pressure taktikot, + behoz ilyen Coman jellegű fénysebességű játékosokat és egyszerűen szétszedi a védelmedet. Velem is csinálták, először nem tudtam miért fordítja meg 3-0-ról a gyerek, de tanultam belőle és már tudom kezelni.
WL:
WL gold 2 lett, ez is volt a cél, de az utolsó 7 meccset nem játszottam már le, nagyon nehéz ellenfelek jöttek már a végén, nem volt idegem hozzá. Szinte mind a hosszabbításban és büntetőkkel dőlt el annyira kiélezett volt. Viszont az elején brutál startom volt, álltam 16 meccsből 14 winnel is! Aztán persze elkezdett ilyen semi-pro emberkéket besorsolni ellenem, hát azok már nagyon durván kenték.Raunchy akkor már Paulinhot se hagyd ki semmiképp! nálam alap ember, kb olyan jó mint Nainggolan, ők ketten vannak a középpályán. Csak Paulinho kicsit olcsóbb
Talicska nekem nem jött be, jól lő és kb ennyi, ezt egy Muller is tudja vagy bármilyen CAM. -
Raunchy
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg Serie A Teammel nyomom 5-2-1-2 áll hozzám legközelebb.
WL-ben több brazil teammel hozott össze a sors, de van egy ami nagyon megtetszett, és kisebb módosításokkal ki is próbálnám.
IF Hulk és IF Pato ST , IF Talisca CAM-re épülne tulajdonképpen az egész, a kínai vonal nagyon jól tolta ellenem
Jelenleg IF Mandzukic, IF Icardi, arany Mertens van ezen posztokon.
Tolta esetleg valaki a fenti brazil úriemberekkel már? Milyen tapasztalataitok vannak velük? Megéri cserélni szerintetek?
Előre is köszönöm
-
A guru
addikt
-
sz_abika
addikt
-
Mrguba
őstag
Alap SON-ra milyen lapot erdemes rakni?
Hawk-al vettem....ja es LF-ben jatsuik....mert lm-ben van Rashford -
Meghivott
addikt
-
Mrdevil
addikt
Az más, SB-ben ki is van írva, hogy sokkal nehezebb mint bármelyik más FUT játékmód. Én is a héten sokat kínlódtam/szenvedtem, bár most nem látom a pontokat, de elvileg meglett az elite1, többször kikaptam profi szinten is. Érdekes amúgy egyik hét nehezebb, másik pedig könnyebbnek tűnik, tényleg mintha kompenzálna a játék.
-
A guru
addikt
-
Digestive
veterán
-
Z'Z"
őstag
-
A guru
addikt
-
thebigK
addikt
-
Szigma70
addikt
-
ali75
aktív tag
-
Szigma70
addikt
Az se rossz, mikor a 3000 coinos csoki ropi Dembelé többet ér, mint Coutinho, Willian, IF Yedder és kék Jézus egyben

-
ThuG4LifE
senior tag
Aguero egy állat, megérte Salah helyett. DR-t nyomtam most este, 10-ből 8 win és ontja a gólokat.
Eddig kb 50%-ban hoztam a meccseimet, de ami a lényeg, kevesebb helyzetből is jönnek a gólok végre. Remélem ez nem csak ma van így. 
-
Jinxb1rd
addikt
Ezzel hogy bajlódok legalább rájövök dolgokra
Pl soha többet nem veszek alacsony aggresszion szinttel rendelkező playert, max ha chemistry stylelal lehet javítani
-
Kristof_94
nagyúr
Minek bajlódsz Dybalával?
Jim és Alex Hunter kell CM-be, Danny Williams CDM-be, Jesus meg CAM-ba és ennyi a titok!!!Amúgy ma jött egy ellenfél, ahol Inaki Williams kezdett CB-ként, azt hittem leesek a székről, aztán behozta a helyére Ramost, de nem tudom mi értelme volt... Még jó, hogy előtte vertem neki egyet.

-
Jinxb1rd
addikt
Rájöttem mi volt a baja Dybala-nak: alacsony az aggression szintje, emiatt kerülte az éles helyzeteket.
...
Adtam Hawk Chemistry style-t neki, hogy legyen plusz 10 aggressionja, máris ott volt a penalty kockában és lőtt két gólt egymás után. Még azon gondolkodom, hogy esetleg finisher Chemistry-t adjak-e inkább neki, akkor a Strength szintje még tovább nőne 5-tel, és Striker szerű játékos lenne.
-
Kristof_94
nagyúr
Megvan a 14 győzelem és 11 van hátra, megéri folytatni?
Igazából a gold 1 lenne a cél, mert a gold 2 nem ad semmivel jobb díjakat, mint a gold 3. Ti folytatnátok?
Amúgy az a röhej, hogy abból az 5 vereségből egyre nem emlékszem, ami megérdemelt lett volna... Remélem ez a fejlődés jele. Nyilván CR óriási segítség, mint mondtam ésszerű keretek között nincs párja.
-
Chereiose
addikt
-
szabyka95
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
A challengekért kapható kártyák nem tradelhetők? Pl Augusto?
-
Lori82
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
15/12-vel álltam 2 meccsel ezelőttig, most 17/12, megint nonszensz vereségek...
-
v-man
őstag
-
Szigma70
addikt
Az jó
Én folyamatosan vesztem el a meccseket vezetésről. 1, 2 , 3 gólos elönyök olvadnak semmivé a 85. perc után.
De nem egy meccsen a 93+ után jön az egyenlítés. 1x kaptam ki ma úgy, hogy végig én mentem az eredmény után.
Csak azt nem értem, hogy aki az első félidőben a kapumig nem jut el, és 3 minuszban van, az , hogy lesz pro utána?Ezt kell megtanulnom kontrolálni, addig nem idegesítem magam más miatt.
Egyébként nálam is vannak mikro lagok, de nem vészes, inkább a néha, egy egy időszakra előjővő delay az idegesítő.
-
toxicjew
addikt
30-35-45k packból semmi, nagyon rossz szériában vagyok

-
Tajték
senior tag
Srácok, csak nálam van a hiba? SB-ben sokkal rosszabb a gameplay mint UT single playernben, utóbbiban nincsenek ilyen gondjaim

Nehézkesebb az egész, nem veszi be a cseleket, körülményesek a labdaátvételek stb....Más:
Hazard-ot nem bírom aktivizálni, szinte egész meccsen el van tűnve. Salah sokkal aktívabb és eredményesebb... Valakinek tapasztalat? Ha így marad bizony jön Mané
-
Fifaisshit
őstag
Az a Sane mindig minden lábbal halálos már 2eve a legjobb ST

Mondjuk az a durva h csak “rosszabbik” lábbal lövök vele
-
p0ty
aktív tag
Kezdem elveszteni a hitem ebben az egészben.. nem a játékmenettel van bajom hanem ahogy játszom a WL-t folyamatosan kapom az ellenfeleim akiknek mindig van 1 vagy 2 jó beépíthető piros kártya és nekem hetek óta semmi lehetek gold1 gold2 akármi nem ad jót és 100k pack meg 50k pack se ad semmit mások meg 7.5k packből nyitogatják a nagyokat lehetetlen így építeni mert mindent játsz mindenben legyél jó hogy coinod legyen játékosok árai meg a fellegekben..
-
akooos
veterán
-
Geradossz
aktív tag
Az esport témágoz. Szerintem sddig amig nem te iranyitod mind a 11 jatekost hanem a gep dont 10 jatekos mozgasarol nem lehet e sportnak nevezni semmit sosem lesz igy esport. Max a 11v 11 na ott nem a gep dont.
A masik pedig kerdeztem de mivel nem foglalkoztatok vele ujra megkerdem.
A pakkok barmeddig tarolhatoak? Az ajandek 15k pakkok meddig?
-
thebigK
addikt
-
KaksziLajos
senior tag
-
evibly
senior tag
Srácok, valaki erősítse, vagy cáfolja, hogy nagyon komoly szerver parák vannak...
Xboxon tolom és az utóbbi pár napban nincs meccsem lag nélkül. Soha nem szakad meg a meccs, és az elején totál smooth minden, de aztán az első félidő felétől egy rémálom. Meg-megáll a gameplay nem ritkán 2-3 mp-ig, aztán időnként speed up lag kíséretében megy tovább. Az irányítás emiatt totál szopó, delay cunami, minden később, ütemtelenül történik, bukom a meccseket. Ez másnál is van?

-
Meghivott
addikt
Nem tudom kitől, de mindegy is.
A labdatartás ebben a játékban nem egyszerű, ha teljes presszió alatt vagy. Ezért nem ajánlom átlag usereknek, ráadásul valahol a játék is "bünteti". Szépen kell tolni tovább 2-0-nál, nem annyira kapkodósan.
A való élettel kár összehasonlítani.
És szerintem igen, gusztustalan abban a formában, ha a saját szögletzászlónál, kapus-CB odavissza vagy gólhelyzetből kapusnak vissza tolja az ellen.
Ez egy játék, még mindig. Korrekt játékostól kikapni sem dühítő.Megint gold2 lett a WL, de a végére találtam egy - jelenleg - működő formációt (sokan kiléptek az első félidő vége előtt) + a csapat egy részét is cseréltem. Kék Mertens (ingyen volt) jó CF/CAM-ban, kicsi de agresszív, életveszélyesen teker. De aki mégnagyobb meglepetés volt, Gomez. RM/RW-ben igen nehéz tartani és a befejezései is korrektek, főleg ennyi pénzért.
Piros Mané eddig felemás, valahogy ritkán kerül helyzetbe. Mbappe ST-ben nem rossz, de 1on1-ban többször hibázik mint azt az ára alapján (bár ő is ingyen volt) az ember elvárná. A legbiztosabb befejezés ha emel, azt 100%-osan csinálja.
Nainggolant kb tizedjére veszem vissza. Elképesztően jó az az ember. A lövéseivel pedig nem lehet betelni. Eddig mindig izomból engedtem el vele 25-ről, de az egyik meccsen olyat tekert szélről De Geanak, hogy nem is tudott mozdulni rá. -
ShiberMonkey
senior tag
Szerintem tőlem hallottad ezt.
Ki lehet húzni csak okosan kell csinálni, úgy tenni mintha megindulnál 16-osnál meg szép lassan passzolgatni (finesset fogja úgy is várni így körözni fog a cdm-mel) és visszafelé passzolni egészen a kapusig.
Gusztustalan ? Nem hinném hiszen labdarúgáshoz tartozó elem a labdatartás (City, Barca, mostanság Liverpool is . Kérdem én az nem az hogy valaki long ballal operál és 40 méteres labdákat ad nyíl egyenesen ? Vagy 0-24 constant pressure (ami mellesleg nem is az hanem Man mark mert a fifába nem egy játékost támadnak meg mint az életben és hibára kényszerítik hanem embert fognak és mielőtt atvennéd megelőz a játékosa.)Nem mellesleg életképtelen taktika a fifában mert baromi könnyű keresztlabdát adni ami a high pressure (ha az lenne) legjobb ellenszere.
Inkább tartsa valaki a labdát mint hogy ezeket a kicsit sem lehetséges dolgokat alkalmazza
-
IzI
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
És még az elite3-ról is pont lecsúszok

Úgy látom tényleg össze kell állítanom egy jobb teamet és legalább Semi-pro fokozaton megpróbálni 5 gólt szerezni. -
IzI
senior tag
Coutinho,Suarez,Bale trióval kapcsolatban van vkinek tapasztalata ?
Bale-től félek egy kicsit a balance miatt,engine lappal használnám,ha úgy adódna. -
KaksziLajos
senior tag
Köszi!

Ezenkívül már írtam az EA-nek, hogy a kapusra és a hátvéd sorra is lehessen stay forwardot állítani! Úgy jobban működik a les taktikám!
Meghívott: Amúgy a való életben még egy gólos vezetés után is beállnak a csapatok hátra passzolgatni, akár az utolsó fél órában is...Nem szép, de néha hatásos, és ugyanilyen arányban rá is lehet cseszni vele.
A játéknál maradva possessionra kell a taktikát átállítani, de nekem long ballal is működik a labdatartás.
Sanénál ez a avoid to use week foot elég idegesítő néha. Olyan helyzetből is ballal rúgja, bal külsővel, hogy a hajam égnek áll. Mondjuk egyszer így beverte mint ló a lónak, de ez ritka...
-
HdRew
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
Dybala-t beállítottam strikernek, de az istenért se akar kapura lövő helyzetbe lenni, állandóan hátul/középen van és vagy 3-4 ember áll közte és a kapu között. Normális ez, hogy strikerként is ugyanazt csinálja, mintha egy védekező cm lenne?

-
Szigma70
addikt
A heti WL tapasztalatok alapján írtam egy kis tutoriált kezdőknek
1,-
Ha lehet, feltétlenül legyen gyengébb csapatod mint az ellenfélnek,és legyél gyengébb2,-
Használj lehetetlen, életben nem használatos alakzatokat,a chemmel ne foglalkozz!3,-
Ne használj középpályásokat, CDM-et sose, csak támadókat tegyél oda.
FONTOS!
a 3 középpályás összsúlya nem haladhatja meg a 150Kg-ot, az össz magasságuk pedig 3,7m-t.4.-
Mindenkire tegyél Hunter, Hawk, vagy Shadow lapot. Ne foglalkozz a statokkal, ki ,hogy passzol, lö, csak a sebességre koncentrálj.5,-
Sose szerezz vezetést, az se baj, ha 2-őt kapsz, ne aggódj. Ha a 90+ ban még mindíg az ellen vezet, akkor se aggódj, meglesz6.-
High Press, folyamatosan, fontos, mindenki Get forward, Stay Forward7,-
Ne védekezz, az AI megoldja, nagyon fontos.8,-
Ha a fent írtak ellenére, még mindíg úgy érzed, hogy nem lesz meg a meccs, szerezz piros lapot, ez megold mindent.Ennyi, semmi ördöngősség. Ha ezeket betartod, eredményes leszel.
Jó játékot mindenkinek
-
A guru
addikt
-
sz_abika
addikt
-
A guru
addikt
Köszi srácok! Adjatok szerencsét valami jó nyitáshoz!

Garsza: 5 gól, 10 kaput eltaláló lövés, 5 szöglet + jó labdabirtoklás, kapott gól nélküli meccs ami számít SB-ben, illetve ezen kívül az ellenfél csapat ratingje meg chemistryje is szorzónak számít a végső pontszám adásában. Az utolsó szett valóban nem sikerült a legjobban, mert kaptam gólt, illetve az utolsó meccsen volt icon, Messi Pogba és társaik az ellenfélnél, szóval nem volt egyszerű, ahogy a többi meccs sem.
-
p0ty
aktív tag
-
Garsza
veterán
-
MdewC
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
-
p0ty
aktív tag
-
Z'Z"
őstag
-
grimmjow67
tag
Ct kinek hogy van beallitva ? Komolyan minden meccsen ellenfelnek 20 tackle ja van. Amikor tamadok 8 an hatra futnak. Amikor ő tamad akkor 7 en vannak elől
Kozeppalyasai úgy nyomnak hogy 2-t nem birok passzolni. En kozeppalyasaim meg megsem mozdulnak -
Meghivott
addikt
Elhangzott itt, hogy akár 10-15 percet is ki lehet húzni passzolgatással. Átlag usereknek jelzem, ez szerintem nem igaz. Több meccset buktam WL-ben ezen (2-0-ról 8 perc alatt). Másrészt gusztustalan is.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
A guru
addikt
-
szimisi
tag
Nekem kedvencem volt a 17 és 18-ban, megvettem most is, de pár meccs után fájó szívvel eladtam, mert a 60. perc körül elfáradt, számomra használhatatlan volt.

Az igaz, hogy 4-3-3 felállásban próbáltam, Saul került vissza a helyére Modric és Kondogbia mellé a középpályára. CAM-ban egy próbát megér, de a stamina miatt szerintem ott se lesz jó.
-
akooos
veterán
IF Sterling biztosan érkezik szerdán... szerencsére legközelebb csak jövő hétfőn tudok játszani, nem idegel sem a mostani, sem a következő wl

-
Linkin1994
senior tag
Első WL-em eddig 16 meccs 8 win úgy hogy az első 3 meccsen kiléptem elég hamar.Annyira nem rossz szerintem hogy egy 181-es csapattal tolom és az esetek nagy %-ban sokkal jobb csapatokkal jönnek ellenem.
-
v-man
őstag
Minden héten ez van idén nálam, első nap bucira veret a gép, másik nap kompenzál, hogy elérd a szokásost.
-
Fifaisshit
őstag
Haaaat túl az első WLemen

Tegnap csináltam egy 10/1et .....majdnem szettortem az új joyom és megfogadtam hogy nem Wlezek .....
Ma kicsit állítottam a taktikamon teljesen más stílusban kezdtem játszani mint eddig valaha a 19ben ....
16/12t hoztam ma a 4vereseg közül mind a 4 uccso 10percben zakó .....
Sokat szidtam a 18at de ez sokkal szarabb wl idején ....
Bár ilyen menetelést ott nem nagyon tudtam bemutatni talán 1-2szer mint a mai de rengeteg Okadek pingpong gol van ....
Mindig is sok passzos jatekot játszottam de itt 10szer annyi passz kell meg vissza passz hogy bármi is jó legyen ... -
thebigK
addikt
A jatek jelenlegi formajaban egy fos...
-
LedyGyuszi
addikt
-
ShiberMonkey
senior tag
-
ShiberMonkey
senior tag
Igazából az EA megcsinálhatná az egyik legjobb E-sport játékot ami ugyan úgy hozná a playereket idővel, csak se konkurencia se kedv hozzá mert így is jön a pénz. Valamint ha lehetne normálisan cselezni benne még látványossá is tenné az egészet és manualon is ugyan úgy élvezetes lehetne a játék. Egy Özil mennyivel értékesebb lenne ? Vagy egy Javi Martínez ? És mekkora küzdés lenne és taktikai csata, mert ott 1 gólért is meg kell harcolni és nem az lenne hogy 2:0ról a gyerek nyom egy constant pressuret és már 4:2 oda. De ezek csak álnodozások maradnak azt hiszem. Pedig én személy szerint inkább lennék DIV7-es player és tanulgatnám a játékot hogy jó legyek benne, mint DIV 3ig vagy 1ig eljutni ilyen játékmenet és meccsélmény mellett.
-
A guru
addikt
Kvalifikáció első körében búcsúztam is, szerintem kitaláljátok milyen volt a gameplay és a 2 meccs alatt hányszor fordított a gyerek 2 gólos előnynél. Kész, 2 hete nem tudok online egy normális meccset játszani.
-
ShiberMonkey
senior tag
Sajnos ahogy mondod, névben E-sport valóságban meg hát tudjuk micsoda. Tavaly youtubeon néztem 1-2 kupát és a keretek 85-90% ugyan az volt és ugyan az a támadásépítés/lövések. Tulajdonképpen arról szólt így külső szemlélőként hogy ki tanulta be jobban a szitukat.
CS-nél meg csak elég beírni Youtubeon hogy smart play és már látjuk is hogy melyikhez mennyi skill kell
-
kacsa7
őstag
Néha azt érzem, hogy az arány pont fordított. A 3/4-e nem tud játszani, de ha ezt leírnám, nagypofájú lennék
De ugyanarról beszélünk kb. Ez ilyen és nem fog változni, el kell fogadni. Ha játszható kapcsolat lenne, nem a hetek óta tartó lagg, akkor megszokhatóbb és levédekezhetőbb lenne. -
ShiberMonkey
senior tag
Értem miről beszélsz, és hidd el nekem sem a lövésekkel van bajom, meg hogy rásegítéses a passz hanem így a gusztustalan életnélküli emberek (bocsánat hogy ezt írom de nem tudok szebb szót írni rájuk) ezt spamelik és amikor még tolja a gép (ezt leírni is nevetséges, de Ti is tudjátok hogy jelen van ha nem is a script de valami segítség) akkor jön el a kánaán. És hidd el már picit elegem van hogy próbálok egy NORMÁLIS keretet kialakítani amit úgy tudok hogy minnél jobb helyezést érek el és jön a 4-3-2-1 Özil-Lingard-Gündogán középpálya és csak annyit tesz a tag hogy a gépre hagyja a védekezést (ez is milyen poén nem ? Kiválasztod a CDM-et keringőzöl vele a középpályán és ezt díjazza a játék). És amint megvan a labda rúgja fel Vardynak aki 30 ról egy sistergőset akaszt be a pipába én meg vért izzadok hogy feltörjem a középpályát.
Szerinted erre nem az lenne a jó megoldás hogy manualra tennék az irányítást és így kinyírják ezt a fajta gyökér stílust. Inkább 20-25% tűnjön el mint hogy a többség tűnjön el. Mert amit csinál az EA 2-3 éve az minden csak nem E-sport és fair. -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Kezdő játékos lennék, de lehet inkább hamar abbahagyóvá válok.Szeretem a focit, játszottam is ennek ahhoz sok köze nincs de ez más..Kezdőként gondoltam SB-zek építgetem a csapatom stb.Lehet nyugodtan nevetni de semi-prof, prof nehézségen játszom így van sikerélményem is.Gondoltam megpróbálom online, hiszen van besorolás és arra gondoltam hasonló tudású emberekkel hoz majd össze a véletlen.Hát nem, nem elég hogy sokkal jobb a csapatuk általában + azért jobban is játszanak mint én, de hogy egy értelmes támadást nem lehet levezetni a folyamatos laggok miatt...ez összességében eléggé elvette a kedvem az egésztől.Régóta olvasgatom a fórumot ezért szeretnék segítséget kérni a merre tovább kérdésben, gondolom Ti is végigjártátok ezt, hátha van valami ötletetek./Az is ötlet hogy felejtsem el mert nem nekem való/PL csapatom van /igazából 2 is cserélgetem őket 3-4-3 ban/Köszönöm az ötleteket előre is -
ferni
őstag
Nagyon adom minden szavát.
A Fifa nem egy esport, ezt nehéz elfogadni, de így van.
Rá lehet tuszkolni, meg rá is tuszkolják, de ezer éve kiölték már ezt belőle. Én is esportként tekintettem rá hosszú évekig, de ahol gyakorlással nem lehet konzisztensen előrejutni gyakorolhatsz te akármennyit az nem alkalmas esportra.Én is nem véletlen erőltetem kb semennyire és nem véletlen kezdtem el pl inkább CSzni.
Mondjuk most azt is pihentetem, de sokkal fairebb játék, sokkal.
-
A guru
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
8600 - 8501
41475 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Napelem
- Fujifilm X
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 17 Pro 256 Gb. Független 2 ESIM.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár a packekből nem esett semmi nagy így is örülök hogy PC-n sikerült elérnem
Bár 1-2 esetben próbáltam, persze a 65 pace-es védője simán utolérte scream Balotelli-t
RIP.

Eddig kb 50%-ban hoztam a meccseimet, de ami a lényeg, kevesebb helyzetből is jönnek a gólok végre. Remélem ez nem csak ma van így.