Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
hát figyelj Bale-t még egy hete 472K-ért vettem JÓ ÁRON valamikor kedden vagy szerdán, most 410 körül megy.... már így is bukó lesz én biztos nem tartom meg. Mbappe is most oké feljebb ment, de már 450 alatt is volt tegnap, én meg még 480-ért vettem. Túl nagy kockázatot hordoznak ezek a játékosok és lényegében egy Suso-val simán hozom azt ami Bale, sőt...
-
Yodamest
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
ha visszanézed futbinen a játékosok árgrafikonjait, az látszik hogy mindig csütörtökről péntekre éjjel tetőznek az árak, utána már esnek picit a hétvége alatt
amúgy ez is érdekes dolog, hogy mindenki AZONNAL akar csapatot építeni, biztos megvan ennek is a lelki háttere, de simán eltudnám képzelni magamból kiindulva, hogy pl. szombaton tetőzzenek az árak amikor már mindenki nyugodtan otthon ül.. fura.
-
A guru
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Szerintem felesleges pánikolni, a gold lapok mindig veszíteni fognak az értékükből, de a 86+-os OP lapoknál én nem számolok nagy csökkenéssel.
Én azt mondom amennyit csökkenni fognak a csapatok értékei BF-ig, annyit bőven kompenzálnak a rewardok, viszont ha eladod a teamet, nincsenek rewardok se. (Legalábbis nem olyan jók)
-
Yodamest
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem már megírták egyszer, hogy ma este kell kiárulni, mert utána brutál lejtő fog következni, most valamennyire elkezdtek már visszamászni az árak, szóval én mindenki eladok aki nem IF vagy 30K feletti értékű és majd visszaveszem pár hét mulva, addig ilyen budget csapatokkal elvagyok.
Egyedül Nedveddel nem tudom mit tegyek, ja meg hát az IF-eket sem tudom mi lesz velük, nekik ugye tök másképp mozog az áruk mint a gold lapoknak.
-
Yodamest
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
az untrade szerintem akkor éri meg ha MINDIG azt választod, mert így hosszú távon össze fog jönni azonos bajnokságból 3-4-5 jó játékos akikből már tudsz csapatot építeni. Úgy biztos nincs értelme, hogy 2 havonta egyszer rámész, mert ahhoz nagyon nagy szerencse kell hogy egy már elképzelt csapatba (meg amihez már megvannak a playerek) pont beépíthető játékost kapjál.
-
Zimmi91
addikt
Szerintetek melyik éri meg jobban 1-1 db eladható 30k és 45k-s pakk, vagy 2-2db untrade ugyan ilyen pakk?!
Nem tudom melyiket válasszam a Rewardok közül

-
alite
senior tag
Ajjaj, Lille-nel elkoptek a POTM-et?

-
A guru
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Rashford helyett Sane vagy Mane, kapuba De Gea, de az nem annyira fontos.
-
Yodamest
veterán
válasz
grimmjow67
üzenetére
Van Dijk kellene a védelembe ő nagyon meta idén, meg Fabinhon mi a fene az a deadeye?
oda vagy shadow vagy anchor kellene. -
grimmjow67
tag
[kép]
Mit valtoztatnatok? -
Yodamest
veterán
gyerekek, Kluivert (baby) most nézem, hogy brutál jó áron van a tudásához képest, őt próbálta már valaki? Szinte mint egy Ronaldo light: gyors, kurvajól fejel, erős, egyedül a dribblingje nem olyan jó...
Másik, hogy az ikonok árai is vajon le fognak esni most vagy ők még idén tartani fogják magukat? Nedveddel nem tudom mit csináljak, kiáruljam?
-
dracox
addikt
Liga NOS sbc-ből viszonylag olcsón kihozhatóak.
Sporting-->30k pakk
Benfica-->25k pakk
Braga-->20k pakk
Porto-->30k pakk -
-
Yodamest
veterán
Manolast mindenképp tedd be, Kolarov helyett Criscitot vagy Ghoulamot ajánlom inkább, iszonyat jók mindketten, Matuidi nemtudom nekem ő nem adta, és sokan panaszkodnak is rá fórumokon, hogy valamiért nem olyan jó mint az elmúlt években volt, helyette egy Milinkovic Savic nyugodtan mehet, ő nálam nagyon durván adja. Immobilet próbáltam, de nekem olyan semmilyen, se nem gyors, se nem fejel elég jól, se nem elég erős, szóval ha jól fejelő erőcsatár kell akkor inkább egy IF Mandzukic oda, ő nálam házi gólkirályként szerepel.
-
adise
őstag
ebbe valaki? koszi
-
Meghivott
addikt
Nainggolan mellé baby Seedorf vagy baby Blanc? Köszi
-
Meghivott
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
4411-ben CF nálam, de nem bír. 70-75 körül szoktam lehozni kb, mondjuk akkor még a saját lábán jön le a pályáról, szóval még lehet van benne szufla. Ennek ellenére vagy ezzel együtt idén nekem inkább az ilyen irányító adja, De Bruyne járt már párszor a csapatban, nyilván zseniális, de ebben a formációban a kicsi jobban adja.
-
Mrguba
őstag
Gyerekek valaki elarulhatna DIV6 ban hogy az anyjaba ad 86-87 es ellenfeleket ez a fos????
-
A guru
addikt
Köszi srácok, tényleg kijárt már egy normális nyitás. A durva az az, hogy ez WL gold 2 volt...

Pirosban jött egy Quaresma és Mario, nem rossz az se.

-
Yodamest
veterán
egy transfer guru kérem válaszolja meg nekem, hogy az IF lapokkal mi a fákkomat csináljak
Most kéne őket eladni, vagy az áruk tök független a mostani BF csökkenéstől? -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nevetséges? Nekem 8 csomagból 1 Walkout se volt. Legjobb Illaramendi volt. 2 Rare player pack 3 Mega 2 Jumbo Premium gold meg egy Rare electrum.
És tudod te mar nem panaszkodhatsz a Pack luck ra CR7

-
Yodamest
veterán
válasz
Expendable
üzenetére
Na ennyi!
Mondom ugyan ez volt velem is, azért tudom. Basic lappal rá sem fogsz ismeri annyira jól véd!
Egyébként ez azért van, csak hogy az okát is elmondjam, mert a basic kapus lap minden statra + 10-et ad, ami NAGYON SOK! Gyakorlatilag nem is érdemes semmilyen chem lapot tenni kapusokra, mert csak veszítesz vele. Egy jobb kapus jóformán 99-99-99-es staton lesz basicon. -
Szigma70
addikt
-
Krytec
tag
Kész a team, Felipe Anderson SIF lapját és Agüero-t mindenkinek ajánlom elképesztő...
-
Expendable
aktív tag
-
Yodamest
veterán
de hallod akkor már Marquinhos helyett Kimpembe mehetne bele, fent Allan helyeére meg egy PAUILINHO!!! 2 brazil van mellette max chemje lenne.
Expendable Buffon nagyon jó, merem feltételezni, hogy nem basic chemmel használtad. Hát az volt a baj, én is eleinte asszem CAT-et tettem rá, nagyon rosszul védett, aztán visszaraktam egy basicot és tényleg egy rossz szavam nem lehet rá.
-
marcess
senior tag
87es játékosok vajon jó befektetések 22-23 kért? Előző icon sbcnél 30 körül voltak, esetleg 86-os 15ért?
-
adise
őstag
üdv! fifa 08 után kb megvettem újra a játékot. Valakinek lenne ötlete valami változtatáshoz? [link]
Igazából pontokat nem vennék nem is költöttem a játék árán kivul semmit rá. A suso-t szivesen eladom (50-ért vettem, azóta mintha drágább lenne), ha ugyvan meg van még egy fekete marquinhosom is amit eladnék. WL-en is gondolkodok, de multhéten (első életemben) csúfos 30/11-el zártam -
ferni
őstag
válasz
Expendable
üzenetére
Ez most buzis lesz, de a faszom is felállt, olyan megoldást találtam erre, hogy kajak büszke vagyok magamra
[link] -
ferni
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Hát baszki elég elcseszett játékosokat akarsz összehozni 1 teambe

Én elvből nem építek PL LBvel teamet, de ha jó Robertson ez elég olcsó megoldás és 1 játékos választhatsz a PLből, hogy ki kellhet még plusz Firmi/Fabi csere is jó lehet.
[link]A másik verzió értelmes balhátvéddel meg ez lett, itt Varane nincs viszont.
Mertens IF lapja meg nevetséges, olyan mintha a simát használnád, olyan kevés boostot kapott, +1,+2t kb statonként

-
Yodamest
veterán
ha nem érzed gyengének a védelmedet CDM nélkül, akkor csak megfelelési kényszerből nem kell játszatnod
én ezt a 3-4-1-2-t még nem mertem kipróbálni, max a 3-5-2-t hogy legalább valami védekező ember legyen ha már 3 védő van. Nem tömik ki a kapudat 3 védővel és CDM nélküli középpályával? -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az, és akkor mekkorákat nevetnél, ha olyanokat nyitnál mint én, ugyan annyi csomagból
Guardado, meg Denis Suarez, meg ilyen 5 ezer se coinos emberkék. -
Expendable
aktív tag
Életképes lehet egy ilyen csapat? IF belotti jött a player pick-ből, gondoltam akkor kipróbálok egy ilyen vegyes felvágottat.
Tervezet: [link]
De Bruyne és Lucas untreadable. -
Kristof_94
nagyúr
Player pick: T. Hazard meg a spanyol CM
8 csomagból meg Douglas Costa az egyetlen walkout, nevetséges.
-
Lori82
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Persze,csak tudod mondtam,hogy csak PL-es játékos jöhet szóba
Ez itt a bibi 
-
KaksziLajos
senior tag
WL Gold3-ból meg Div5 Rank1-ből jött 90 000 coin, emellett a csomagokban levő Dzeko még kb. 15 000 coin.
Szóval több, mint 100 000 coin. Ha azt veszem, hogy mondjuk januárig még 6 hét rewardjai vannak hátra, és feltételezve a hasonló eredményeket (eléggé reális), akkor ebben az évben még kb. 600 000 coin jön.
Nem hangzik rosszul, igaz?
Ha hozzávesszük, hogy a játékosok ára addig csökkenni fog, es utána folyamatosan, egyeseké nem is kevéssel, akkor ugyanannyi coin később még többet is ér majd, mivel ugyanannyi coinért jobb játékosokat vehetsz majd.
Ily módon a coint választani nem is hülyeség...
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Amennyiben Auba akkor ST helyett valoszinuleg LW pozit kap, sokaknak koztuk nekem is igy ki fog esni POTM Hazard miatt..
En meg mindig bizok egy Barkley-ban

-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Úgy legyen :-)
Egy ilyet tudtam összehegeszteni, de 2db 6 chem van benne, amiből ugye max 8 lehet. Seedorf nincs meg egyedül. Esetleg valakinek valami jó ötlet?
-
-
Yodamest
veterán
nekem is a legjobb egy piros Jao Mario volt, akit amúgy is megvettem volna, szóval valamennyire tudok örülni neki
de hogy ezekbőla megapakkokból ilyen ordenáló 80-as játékosok jöjjenek nem igaz... -
Fifaisshit
őstag
Miért van olyan érzésem hogy kell majd sima Auba a potm sbcbe ?

-
sz_abika
addikt
https://www.futbin.com/19/compare/17207/16981
Higuaint megmentheti a jobb Composure es Ball control/reaction vagy jöjjön vissza Belotti?
Gold lapjaval nyitottam az 5* WF nagyon adta vele...
Sry, telorol
-
alite
senior tag
Elso pakk Hazard, masodik semmi, harmadik De Bruyne, aztan felebredtem..
Legjobb Pickford lett szokas szerint 
Szigma hany ikont nyitottal ma?

-
v-man
őstag
Ma az eladhatatlan dupla packot választottam, legjobb egy Sokratis 😐
Ppből Joao Mario, meg a másik nevére se emlékszem.
A wl legjobbja egy Quick sell arás 81es. Nem volt a legjobb kör, finoman szólva. -
Krytec
tag
Nekem se volt rossz kezdés a mai nap: Piros Werner, SIF Felipe Anderson, Fabinho a pakkokból.
Werner milyen amúgy? Megéri beépíteni? -
Yodamest
veterán
-
Mrguba
őstag
Jott Icardi egy sima pakkbol....87 es....Premier ligas csapatom an

Son.Jezus.Vardy,Morata.Zaha
Eladjam ? -
levopappa
csendes tag
Tuti megszánt pár embert az EA, mert nekem is jókat dobott az elmúlt 2 napban: IF Manolas, Insigne, Immobile, Courtois, If Richarlison, Davinson Sanchez, Martial...
Előtte hetekig semmi, Jumbo Rare Players packból 82es max meg hasonló nyalánkságok. -
Lori82
senior tag
Gondoltam hátha rám cáfol a companionos nyitás,ezért az egyik DR-es csomagot kinyitottam. Hát nem : jumbo premium gold pakk,a legjobb egy Mooy

-
Lori82
senior tag
Idén is szerintem az LB a BPL csapatok leggyengébb posztja. Ti kit használtok?Próbáltam Rose-t,Van Aanholtot,Shawt,most meg Robertsont tesztelem.Eddig Shaw tűnt a legjobbnak. Ja azt azért hozzátenném,hogy 80 alatti pace-el rendelkező játékos nem kell

-
MarioAna
senior tag
Ooh IF Belotti 60k fölött van... Annyira azért nem OP, hogy 10x többe kerüljön, mint a sima lapja.
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Köszi! Telón nagyon adja idén. Igaz, többnyire untradeable lapokat, de akkor is.
Yodamest: sajnos ők is eladhatatlanok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)