Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Egesz jo eddig par meccs alapjan
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
én továbbra is csak azt a kérdést teszem fel magamnak: megérne bármelyik lap is min. 500-600K-t?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
ezt a logikádat nem teljesen értem... miért venné el az esélyt Ronaldotol vagy az ikonoktól?
gondolom ő arra gondolt, hogy nagyobb a sansz, hogy értékesebb lapot nyitsz. mivel a screamer kártyák értékesebbek az alap lapjuknál. azzal meg kár vitatkoznod, hogy nagyobb az esély az értékesebb nyitásra, mert minél több a speckós lap, annál több értékesebb nyitás lehet...
-
etaclan1984
őstag
A liga rewardok a tavalyi szezonjuk alapján vannak kiválasztva. Még Zahára azt mondom hihető, mert 1x-es POTM, de Salah, Aguero és Kane is többszörös POTM lett. És egy +1es ratinges lapjuk a NIFhez képest simán lehet Zaha helyett.
De Rüdiger teljesen hihetetlen, főleg hogy a cselzi 30pontal az abszolút domináló Mcity mögött 5.ként végzett.
És onnan bőven lehetne válogatni játékosokat. -
Kristof_94
nagyúr
Köszi!
Amúgy közben gyakorlatilag kiraktam/kipótoltam a BPL csapatokat, nyilván van egy-két hiány, de legalább nem a fele. Pl. a City nehéz lesz, a MU-nál sincs csatár, de ez mind attól függ mekkora ratingek kellenek majd. Amúgy se Zaha, se Rüdiger nem érdekel túlságosan, a csomagokért nyomom!
Most azt mondom, hogy mivel megvan CR így érdekelne a Serie A is, de lehet 1 hét múlva már nem lesz meg. De szerintem nagy lapokra nem számíthatunk, az eddigiek is átlagosak voltak.Közben a Twitteren láttam, hogy egy 96-os Messi bent volt a concept lapok között, de már kiszedték. Talán POTM?
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
A több speckó lap nem jelent nagyobb esélyt, ezt leszögezném azért. Ez nem úgy működik, hogy kártyánként van X esélyed, hogy pont őt kinyitod, hanem egészében van X esélyed. Tehát Úgy is fel lehet fogni, hogy a szutyadék halloween speckó lapok attól vesznek el esélyt, hogy pl nyiss egy Ronaldot vagy valami Ikont, mert felhigítják a mezőnyt.
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
+1
Nem keves csomagot nyitottam el amit kapok wl, sb, sbc. Coin tobbet er mivel akar hogy szamolod nem hozza vissza az arat. 83-84 lapok ara lent van a mezekbol 4-5 amivel lehet kereskedni persze ezeket se szorja. Sf lapok erte 900 max 1100 senki se ad erte. Ja es ebbol is jo esetbe 3-4 van benne. Kiarulni a kapot lapokat hetek kerdese is lehet. Az 100-130k coin amit forgatni tudsz. Guru, Szigma es sorolhatnam azokat akiknek semmit se adott. Ez a nagyobb % es nem a100-200k nyitasok. -
Fifaisshit
őstag
Amúgy nem lennék meglepett ha most a koke sbc után jonne valami 83-84 ratinges valami hogy így kiszorjak az emberek azokat a lapkat

-
Fifaisshit
őstag
Plusz 3 ratingrol beszélünk persze hogy eg és föld a 2 lap

Geradosz : maradjunk annyiban hogy szerintem akkor eri meg a csomag ha belead valamit ami eddig is így volt

Azért mondjuk havi 200fikszen vagy a hátha ad mostanság a coin fele billenti a mérleg nyelvet legalábbis nálam gyalázatos
Ilyen ocsmány nyitási szeriam meg talán nem is volt 3-4 éve
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Olvasok par discord szobat FUT temaban, eddig szep szamban bejottek a leakek. A TOTW 20 perccel bejelentes elott es a Koke SBC-t is vagy 3-4 nappal elore megmondtak.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Velem vitaztal es ez igy is van ahogy en irtam, legalabbis a 18-ban es a 19 elejen is igy volt de annyira semmit nem ernek a lapok jelenleg hogy ilyen sosem volt h ob minden rare lap 700 zsetonba megy. Igy tenyleg lehet nagyon fos mondjuk egy 50ks csomag is. De amibe fogyoeszkoz is van es nem gyorsealadasi arat nezed hanem a piaci minimumot ott nem johetsz ki belole szarul. Es en nem azt irtam akkor sem hogy egy csomag vissza adja a fele arat. En azt irtam hogy rivalsban nem eri meg a coint valasztani mert amit kapsz csomagot az ha mindent eladsz belole megy ugyis -10-20 k kulonbseggel vissza adja az arat. A ketto nem ugyanaz.
Egyebkent ma azert a napi kuldiert hogy nyerjek egy rivals meccset es lojek kozbe egy nemettel golt swapnplayerst adott, pedig ki sincs irva h az jatna.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez nagyon király

-
dracox
addikt
IF Hulk megéri a pénzét a sima hulk helyett? +3 rating
-
LedyGyuszi
addikt
egy kis help League SBC-kre készülőknek:
Ezen az oldalon megtalálhatóak a keretek, pozíciókra szedve, kiemelve a "hiány" pozik: League SBC predictionsBevásárolni csütörtökönként érdemes, addig snipeolgatni.
Én már bevásároltam szinte az összes játékost Bundásból, teljesen kész a holland és a portugál liga.
Most az MLS-t csipegetem...
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Főleg akkor ha upgradelték azt az UCL lapot és untradable, akkor az bizony sokkal jobb mint a sima

-
LedyGyuszi
addikt
én plusz 1 ratingért nem adnék ki +200k-t. véleményem szerint ingame statok +1 rating különbségnél szinte észrevehetetlenek... mindig is azt vallottam, hogy amennyiben fejlesztek egy adott playert, akkor azt min. 2 rating különbséggel teszem.
ugyanez a véleményem a sima rare és az UCL-es lapok közötti különbségekről, lófütty...de sokan meg vannak őrülve, hogy +1 rating és esküsznek ,hogy sokkal jobb lap az UCL-es, mint a sima... -
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
If Lewarol mi a velemenyed, megeri azt a 200k pluszt?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem is tudom már kivel vitaztam hogy a csomagok bizony legalább az értéküket adják vissza

Meg beszeltuk is hogy fényképezzem le ha nem
Kisherceg : láttam már 8fele verziót igaz egyikben sem top jatekos volt de annyi valós lehet majd hogy mindegyikben védő és csatár volt amúgy

-
ferni
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az EA pack rendszerére nézve vicces ez.
Olyan rosszak vannak benne meg annyira túlárazott, hogy kb a csomag árának a harmada lenne a reális kb mindnél
-
Mrguba
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Na megvettem Lacat....raraktam a lapot...3. perc gol
Tudom nem torvenyszeru csak leirtam D 
-
akooos
veterán
-
blizzrd
senior tag
Koke SBC-t megeri megcsinalni?
vagy van helyette jobb alternativa? Az a 90es pace eleg jo, de nem tudom hogy az igy is marad-e? -
Mrguba
őstag
Pl csapatba.....CAM-ba....sima lingard...miki az ormeny...Alli....ozil...melyik inkabb?
Eriksenre nincs love...ideig nem is lesz
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én mondjuk 50/50 arányban 2-3 meccsen használok el egyet. Annyi meccs alatt a meccs coinból meg is van az ára. Főleg, hogy 600-850 között veszem őket.
Régen nekem is két csapatom volt, aztán rájöttem, hogy nem kifizetődő. 2 csapat játékosainak az ára csökken idővel, dupla annyi szerződés megy el, és nem utolsó sorban két csapat játékosait kell megszokni és a lehető legjobban megtanulni használni. Már próbáltam több csapatot is, de mindig egy volt egyszerre.
Én is sajnálom, hogy ki kell hagyjak egy-egy jó játékost, akit szívesen használnék, de ez olyan mint a házasság. Egy nőt kell választani és kimaxolni, a többiről csak ábrándozni szabad.

(na jó, nem árt, ha a cserepadon van néhány jó képességű nő, akarom írni játékos.
no, és idővel lehet csapatot is cserélni...
)Persze mindenki maga döntse el ezt, melyik passzol.
-
ShiberMonkey
senior tag
Én egy dolgot nem nagyon találok/nem nagyon értek, védőknél mit jelent a med workrate? Ha van kedve visszazár ha nincs akkor nem ?
fontos lenne mert 3 védős rendszerben játszom középen H/H 2 "szélen" M/M. Tudja ezt valaki ? -
alite
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mindenki arra szamit, hogy BF miatt beesnek az arak es ezert kiaruljak a csapatot, de az aresest ez a tomeges spekulacio okozza.
Persze BF-kor olcsobb a fifa pont es vannak promo pakkok, de megis emelkednek az arak, mert mindenki csapatot akar epiteni es emiatt nagyobb a kereslet. Nezd meg piciben, WL utan csokkennek, WL elott emelkednek az arak. A tavalyi grafikonokat atnezve volt aki dragabb volt BF-kor mint BF elott 1-1,5 honappal..
Persze ez a BF emelkedes is csak par napig hetig tart, de nem a tomeget kell kovetni, ha ebbol akarsz profitalni

-
ferni
őstag
Mikor megcsinálsz egy 25ezer zsetont érő Gold Rare Packot adó SBCt fele áron, tehát olyan 12-13ezerért és még így is gusztustalan bukóba jössz ki....
Felbecsülhetetlen érzés
-
Lori82
senior tag
Össze kell még szednem 500 k-t 10 nap alatt
.Nekem kell az a Hazard
Jelenleg 315 k-m van
Megoldható vagy engedjem el ?
PC-n tolom.Elvileg 785 k-ból meg van -
sz_abika
addikt
Olasz RB/LB kihalt, 650 alatt nincs semmi kb. SbCt várunk vagy mi?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Pont most néztem néhány tavalyi BF árgrafikont, pl. Neymar, Ramos, Kanté, de nem csökkentek a BF-kor hanem feljebb mentek, ez hogy lehet?

-
Yodamest
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én sose szerettem a fitnesst tologatni rájuk, ha kiszámolod, hogy 2 meccsenként egy 1K-s fitness lap elmegy, akkor az 50 meccs alatt már 25K, amiből már egy SIF Lalat megveszel, nem kis pénz. A másik dolog pedig, hogy én ráunnék csak egy csapatra, annyi játékos van így is akiket nagyon nehezen hagyok ki... most is csinálnék serie A-t is (Manolas, Nainggolan, Perisic, Handa, Figo jobb oldala még bele is férne), de csinálnék Laligát is (Suarez, Bale, Modric, De Marcos, Courtois) illetve van egy IF 91-es piros Lewám, őt is be tudnám építeni de ahhoz meg bundes csapat kellene (Reus, Witsel, Goretzka, Muller, Tolisso) Szóval nem könnyű!, de tényleg.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezért nem szabad és nem szoktam BF és CM előtt 30nal dragabb játékosokat venni

Mart addig meg ott meg jön egy nagy áresés
Aztán utánna már lehet
-
Bobbysolo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A péntek esti ikon SBC b...ott be. Nagy eladási lázat indított be.
-
Kristof_94
nagyúr
Mi ez a bazi nagy áresés? Direkt normális áron vettem a WL előtt Varanet, Ramost, Sandrot, most meg tízezrekkel kevesebbet érnek...

-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ne adj máááán ötleteket, mindenhol itt vannak, figyelnek, copyznak...

-
v-man
őstag
Xboxon megjött a frissítés. Nem is enged belépni 😁
-
KaksziLajos
senior tag
-
Yodamest
veterán
Kis reggeli kávé mellé megosztanám veletek a jelenlegi "A"csapatomat:
PSG POWERLeírás: alapvetően egy liga1 csapat, megbolondítva a kötelező Telles és Paulinho párossal. Ebben a csapatban jelenleg mindenkivel elégedett vagyok, talán a védelem tengelyében Marcelo-t gondolhatnátok gyengének, de nem az! Ugyan nem gyors alapvetően, DE mivel low-os az attacking workrate-ja így mindig a védelem középpontjában van hátul, nem kell vele visszafelé futkosni, szemből tud szerelni, ergo nem érződik a sebességbeli hátránya. Na viszont iszonyat magas, iszonyat jól fejel, szögleteknél kb minden második meccsen fejelek vele egy gólt. 89-es staminája van, több mint bármilyen CB-nek, ami azt eredményezi, hogy a meccs előre haladtával ő mindenki máshoz képest gyorsul, mert nem fárad. Hiába van mondjuk 75-ös sebessége egy CB-nek ha van 67 stamja, Marcelo gyorsabb lesz nála a második félidőtől kezdve, mivel a stamina fogyása minden fizikai képességet, (sebesség, erő, ugrás) csökkent. IF Meunier szintén, ilyen tehát kicsit lassúcska, meg zömök az elején, de neki is valami 94 stamja van, tehát azt a szintet a büntető párbajig képes hozni, míg az ellenfél támadói nem biztos. Ő szintén szögleteknél élet veszélyes, nem kevés gólt fejelek szögletekből az ellenfeleknek, biztos szidnak is érte, de ez ilyen, valamit valamiért. Aki full pace BPL csapattal jön, Fredekkel, Jesusokkal, meg Salah-kal az ne csodálkozzon, ha a szöglet gólok miatt nyerem meg a meccset ellene. Ha megnézitek a CM trió is mind nagyon jól fejelő játékosok, szóval bármilyen mezőnybeli fejpárbajt többnyire én nyerek, ez nagyon fontos. Az ingame felállás amúgy 4-3-1-2, és elöl mindenkin finisher van, brutálisak a lövések.
Szóval ez most a tuti A csapatom, e mellé kell majd még a B csapat, amiről tegnap itt kérdezősködtem is, lehet az a Bale, Suarez, Perisic triós verzió lesz, az sem lesz gyenge, van rá több mint 2 millám még.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
What?

Nem értem már.
No off, de most is azt érzem, hogy többet látsz a kommentemben mint ami.
No paprika in my brain.

wf? Az jó ha van.
De itt mind a kettőnek 3 van. Boatengen pl tök jó volt a 4.Varane? Tuti van benne hype, ez van, mindig van ilyen játékos. De tényleg jó cb, még Boatengnél is, pedig az nagy szó.
-
akooos
veterán
Sokratist nem próbáltam ki, úgyhogy róla nem tudok nyilatkozni. A másik 4-et kipróbáltam, ők nagyon jók és ellenük is nehéz játszani, Sokratissal még nem gyűlt meg a bajom

(#7631) LedyGyuszi:
Middlesboroughból igazolt a Wolveshoz, az életben nem tartozik a nagy játékosok közé, de eszméletlen gyors.
(#7633) Mrguba:
Elvileg 13 jött ki.
4 SBC,
2 Squad Battle gold3,
3 Daily objective,
4 Weekly objective. -
Mrguba
őstag
En valamit elqrtam?
9 swap kartyam van...nem is lesz tobb ahogy latom...LALLANA kellett volna...
Letezik hgy lesz novemberben is?
Lallana mar csak 2 napig bevalthato...szal uszott...mert ugye swap kartyat nemtok venni -
Szigma70
addikt
Este alig bírtam nyerni 1, vagy 2 meccset, sorra kaptam ki.
Egy közös dolog volt a csapatokban az ellenfeleknél.
Wijnaldum, és Sterling

A holland azt hiszi ő Gullit, a törpe meg a kimaxolva is 80-as longshottal úgy veri a gólokat 20-25 ről, hogy az csak nahh
Jahh, és persze 433/4
Kipróbáltam én is. Jobban tele volt a pálya az embereimmel, mint 4231-ben, Fura. Tényleg adja.
Most -
Z'Z"
őstag
Mivel a gyerek nézte a YouTube-on a csillámpónikat
és általában ha egy pillanatra is megszakad, akkor azt ott észrevenni.
Illetve az asszony is dolgozott itthon a lapton, pont beszélt a kolléganőjével.
Azért is gondolom, hogy nem a Netem miatt ment el.
Ha elmegy, akkor inkább a szolgáltatót szidom, aki ráadásul a szomszédom, de most nem ez volt. -
scholl
tag
-
Mrdevil
addikt
Nekem így néha borzasztó, labdakihozatalát nem tudom meg akadályozni, helyzetig/lövésig megy, lőni még mindig nem tudok, mellé/fölé mind. Végtelenségig kell kijátszanom a helyzeteket, amit a gép sokszor nem hagy.
Visszasírom a jó kis tavalyi dolgokat...... Nem tudom mi lesz a héten. -
-
-
chelseafan94
tag
David Luiz sokkal rosszabb, mint Bailly? Alex Sandrot szeretném beépíteni a PL csapatomba ezért cserélném le Bailly-t.
-
arpo04
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Igyal egyet es fogd ra a nyuszira!
Ezek a statok meg el classico elott keszultek, mert most nem hogy a legjobb de az elso 5-be nem fer be a la ligaba. Remelem jon Conte es ossze kapja oket. Utoljara Mou alatt lattam ennyire szetesve a teljes csapatot.
[link]Varhato volt! -
A guru
addikt
Hehe...
Dribbling nélkül nincs élet gyerekek.Varane pedig a legjobb gold védő a játékban, ezt lehet cáfolni csak nem érdemes, aki nem hiszi, az próbálja ki és lásson csodát, 190+ cm magas, 84 pace, egy tank a csávó, minden fillért megér. Mögé pedig be lehet rakni a játék (egyik) legjobb kapusát, szóval egy fullos teamből kihagyhatatlan.

Digestive: A dribbling mellett a WF is rohadt fontos egy védőnél, de ezt már tavaly is megvitattuk, 2* WF nagy hátrány mondjuk a 3* vagy ne adj isten 4*-al szemben, egy védőnél is.
-
Digestive
veterán
Há bakker miért vagy Te ilyen paprikás kedvedben komám?
Egyiket se akarom megvenni, csak diskurálni szerettem volna 2 játékosról... De ez a próbálkozás semmivel se sikerült jobban, mintha írtam volna ide egy már már megszokott "rohadjonmegazEAezajátékegysz@r" kommentet! 
Ja és én akkor se a balance fontosságát vontam kétségbe, hanem a WF-ét!
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem egyikőtöknek sincs igaza... Egyértelmű, hogy Firmino a legjobb CB, ahogy mindenhol ő a legjobb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digestive
veterán
Nem vitázni akartam a 2 lapról Barátom, csak arra voltam kíváncsi, h szted miért kerül ennyivel többe! "Gyorsabb, magadabb, ennyi rengeteget számít" Ez érdekelt csak. Értem a poént, aszerint válaszoltam. Lehet kellett volna még egy
, h Te is megértsd!
Sajnos nuku pia, 18-tól 6-ig húzom az igát!De tisztán emlékszem a 18as topikban amikor szintén CB-kről "vitáztunk", toty Bonu meg még valaki. Guru akkor azzal érvelt, h nagyon fontos egy védőnél a Balance és a WF és ebben Te is egyet értettél vele... Emiatt furcsáltam csak, h pont egy ilyen 40es balance értékkel rendelkező védőre esett a választásotok!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Hú de nem vágod a poént.

Vagy a humor is ki lett tiltva?
Lehet Styler azt is törölte.

Ittál este rendesen? Azt hittem ez pálesz nélkül is átmegy.

A lapról mondjuk így se vitatkozom, Varane sokkal jobb CB-ben. Gyorsabb, magadabb, ennyi rengeteget számít, plusz egy anchorral a deffet is hozza. (A driblt én lefosom.) Nincs miről vitázni.

-
pruzsi
őstag
Sajnos nem de,
xboxtartozékappezt letöltöttem és akkor ki tudtam kapcsolni viszont csak akkor marad kikapcsolva ha usb-vel van összekötve a controller,bluetooth-al nem működik gondolom az eredeti adapterrel működne de nekem csak sima bluetooth adapterem van. Nem baj ennél az egy játéknál kibírom a vezetéket.
-
ferni
őstag
válasz
endalon
üzenetére
Kiraktam én is, de sokra nem mentem vele....

86os lap magába ér kb 20ezret pl ha kell SBCbe.
Esett egy Quick Sell IF, meg a maradék semmi... 83as volt a legjobb.... Nevetséges.
Talán mínuszba nem mentem, max egy minimálisat, meg 20k fixen áll Kokéban, amíg nem fogok SBCzni, juppi....Pedig ezek még komoly packok voltak, de hogy ennyire ne essen....
-
K.J
senior tag
Nálam ez akkor van, ha ütköznek a játékosok, kapufát lövök vagy tizenegyeseknél, mintha nyomás lenne rajtad, miközben védenéd azt vagy éppen a sors döntő rúgáshoz készülsz.
A kontroller elején van egy pici gomb. Azzal ki lehet kapcsolni. Azt hiszem 3 állása van, de lehet tévedek.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ki lehet kapcsolni valahol a controller vibrációt? Csak néha-néha csinálja mintha valami rásegítés lenne hogy passzoljak vagy ilyesmi.
A trainert kikapcsoltam, PC-Xbox one X controller.
Számomra elég zavaró,fifa 18-ban is van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az a Zaha lap kell 

Visszasírom a jó kis tavalyi dolgokat...... Nem tudom mi lesz a héten.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)