- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
8800 - 8701
41475 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-12-03 13:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
-
Fifaisshit
őstag
-
p0ty
aktív tag
Most egtem ki vegleg.. olyan jol kezdtem be a hetet SB-ben hogy en is meglepodtem tegnap 2 meccset hoztam hibatlanra ma 3 lett volna de meccs kozben elmegy az internet.. felhivom a draga szolgaltatom (UPC) megszolal a holgy latja rosszak a jelek, kikuld egy embert de csak csutortokon delutan tud jonni
Tehat igy a div rivaltol is elbucsuzhatok..heten gondoltam rank 2 eleg lesz, igazabol orulhetek ha rank 3 megmarad de lehet az se marad meg..nem ertem hogy miert jon elo mindig ez a problema de felevente van ilyen este meg jo elmegyek aludni reggelre valami tortenik es fos az egesz.. -
chelseafan94
tag
Köszi
Szerencsére jól pörögtek a kilistázott itemek, így most meg is tudtam venni. Kíváncsi leszek, nálam hogy fog muzsikálni. -
KaksziLajos
senior tag
-
Yodamest
veterán
Aki bármilyen hybrid csapatba keres egy jó hátsó bal oldalt, annak nagyon ajánlom a Telles, Felipe, Paulinho triót. Felipe ésTelles perfekt link, szóval kapus az bármi lehet tőlük. Baromi jó mind 3 és nevetségesen kevésbe kerülnek.
Paulinho egy közel Nainggolan szint 10K ért.
Telles egy Sandro szint szintén 10 környékén.
Felipe-ből én a CL verziót vettem az 10K volt, viszont embertelen ő is, elég csak az in game statjait megnézni. 191 magas + anchor lappal 99-es jumping, 92 str és 99 agression, szerintetek hány szöglet gólt fejelek?Szóval ők minden pénz megérnek, laliga csapatomnak szerves tagjai is, de be lehet őket telli, seriea-ba, bpl-be, liga1-be is könnyedén.
-
Z'Z"
őstag
-
Expendable
aktív tag
-
Szigma70
addikt
-
Csokipuding8
tag
Egyet kell értsek ezzel is

Ettől még mindig ott van az az ember, aki tesz rá magasról, hogy elit szinteken mozogjon (lassú víz partot mos amúgy is, tehát előbb utóbb úgyis elég erős lesz a csapatunk, hogy komolyabb szintet érjünk el, a többi rajtunk múlik, gyakorlás ugye). Ellenben ki szeretne sok embert próbálni pl. Ezt el kell fogadni. Ennek az embernek pedig tökéletes, hibátlan megoldás ez a többcsapatos, váltott felállás. Mellékes tényezőként pedig még SF-re sem kell költenie... csodás. Ez a nem túl nagy összeg is megmarad arra hogy újabb ponton erősítse egyik, másik, vagy akárhanyadik csapatát. Hogy így sosem ismeri ki az embereit, és nem tud majd guru módjára játszani? Lehet... ez az ő baja, ő elfogadja. Innentől nincs miről beszélni. Máskülönben idővel úgyis rájön, hogy egy felé kell invesztálnia, hogy szeretett, addiktív programja szarságait stresszmentesebben tudja leküzdeni
Ismételni tudom csak magam. Mindkét verziónak van előnye, de evidens hogy amint akuális, érdemesebb átállni egy csapatra.
Ím pedig a saját lovestorymat olvashattátok a transzformációm -
Digestive
veterán
-
MdewC
nagyúr
Csak kifejezetten Szigmára szabva válaszoltam a Hulk témában, mert ismerem mit szeretne és direkt úgy fogalmaztam, hogy eszébe se jusson.
Lehet másnak másképp írtam volna, ez a fórumozás next level.

(#8788) sz_abika:
Ez meg már a next next... 
-
sz_abika
addikt
-
Szigma70
addikt
-
etaclan1984
őstag
Idő kérdése a baby ikon sbc. Különben idén nem 3 millió lesz egy jó prime ikon hanem 5. Abból a 3 ikon 1,8M a jelenlegi árak mellett. És miért csökkenne az áruk amikor majd kijön valami értelmes prime ikon sbc?
Plusz van rajtuk idő limit, ez is csak drágítani fogja majd a jó primeokat.
Nézd meg, tavaly sem Okochába, sem Overmarsba, sem Larssonba nem kellett ikon, idén kell. Nyilván ennyit nem érnek.
Oké hogy idén jobban jön a pénz, de ennyire nem. És gondolom nem azért raktak még be idén 27 ikont hogy jó esetben is 3-4et tudjon megcsinálni egy átlag játékos.
Plusz a prime ikon sbc ára ugyanaz mint az eladható verziója a piacon.Egyébként ami neked darabos, nem biztos hogy másnak is. Van akinek az ilyen csatár fekszik. Ezt már szerintem ezerszer átbeszéltük

-
MdewC
nagyúr
Hát, ha meg tudod oldani, akkor Aguerot és KDB-t építsd be. Utóbbi jó CM, CAM, LW, RW, még ST-ben is két csatárnál. Magas, atom passz és tf finesz. Nagyon jó lap.
IF Hulk? Olyan darabos, ha Firmit nem szeretted, akkor Hulk miatt be fogsz okádni.

Hagyjuk már. Maximum csere az a lap, ha van helyed fineszekre.
MrDevil: miért is feleződnek az ikonok? Semmi nem indokolja a feleződésüket.
Nem fog feleződni az áruk, pláne toty-kor. Idén olyan a piac a rivals miatt, hogy nem csökken a jó lapok ára. A csúcs lapok ára.
Elmúlt 2 évben csütörtökön minden lap olcsóbb lett a nyitások miatt, most a legjobb lapok drágulnak.
Az ikonok tartani fogják az árukat, ebbe csak az ikon sbc-k kavarhatnak be.
-
Fifaisshit
őstag
-
sz_abika
addikt
Na végre összejött nekem is valami, jól jött ez a hétfői túlóra, volt időm

Most majd Pogbából jövőhét veszek egy Sandrot és Handát a tervek szerint és szívem szerint Hamsikot is cserélném, de untradeableként elég jó valuet képvisel.
-
thebigK
addikt
Firmi nalam csatar, CAM poszton nem adta, sose volt sehol, hunter van rajt, azzal vettem, befejezeseknel nincs gondja. Stay central es get in behind van rajt.
Ha nem adja, akkor IF Pato, IF Talisca, IF Hulk kozul valaki biztos nyero lesz.@Meghivott: a kerdes, hogy bebasznak-e valami durvabb felhozatalos ikon sbc-t, es meg emelkedni fog az aruk, vagy csak kernek 87/88as csapatokat is, bar gyanitom az utobbi mindenkepp lesz az elitebb ikonoknal. Jokerdes, 830k nevetsegesen sok a leggagyibbert is, de kerdes lesz-e valaha olcsobb meg...
-
Bobbysolo
tag
-
Meghivott
addikt
Ikon SBC-hez kérdés, PC-n mennyiért vettétek hozzá az ikont? 830K alatt nem nagyon látok kint...
-
Mrdevil
addikt
-
etaclan1984
őstag
-
KaksziLajos
senior tag
-
Szigma70
addikt
Köszi
Nahh, az remek
Valaki váltsa ki nekem Firminót olyanra, aki jó ST, vagy betehető a bal oldalra

-
Edgar2621
őstag
Ez nagyon off.
Remélem dolgoztál éjszaka és azért voltál ébren 23 óra után és már 5 előtt különben irgumburgum és figyelj oda magadra. -
chelseafan94
tag
De Bruyne-ről tudtok írni néhány sort? A héten összegyűlne rá a coin, és érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, milyen chem lappal használjátok, stb? köszi

-
Fifaisshit
őstag
-
KaksziLajos
senior tag
-
Szigma70
addikt
Sztem ezt Paulinho is hozza

Más
Srácok
Ezt a Firminó lapot másodszor veszem vissza, mert kell a chem miatt. Ti,vagy aki használja, hogy a bánatba keltitek életre? Kb- a nagyanyám is játszhatna ott, az is hozná ezt simán.
4 meccset hoztam este 4 ből, 12 gólt löttem, Willian, Coutinho és Jesus hozták össze, a 4 meccsen 20 labdaérintése volt, 5 kapuralövéssel. Azért nahhh. Most beraktam ST be 4231-ben, ott zavar a legkevésbé.
Mondjatok valakit, akivel kiválthatom
-
gamegod
senior tag
na megcsináltam az sbcket
11 packom van remélem a legjobbakat 
-
Z'Z"
őstag
-
etaclan1984
őstag
-
Yodamest
veterán
-
Z'Z"
őstag
-
Yodamest
veterán
2 meccsenként 1K, gondolj bele az 100 meccs alatt, ami nekem egy heti mennyiség már 50K profit, szóval heti 50K-t keresek csak a meccsek lejátszásával, szerintem az nem rossz. Ha venném a fitnesst elesnék ettől a bevételtől.
Más: na tegnap összeraktam a laliga csapatomat, lényegében fullos lett, nagyon már ezen nem is kell fejleszteni. E mellé van egy ilyen szintű serie A, aztán ha lesz lóvé Ronira akkor majd jön oda, neki már bérelt helye van mindenképp, addig meg Dybala helyettesíti

-
Garsza
veterán
Renato Augustot megerheti megcsinálni? Cdm volna Naingolannal. Megfelel arra a postra?
-
KaksziLajos
senior tag
-
Aguinaga
őstag
Ezt az IF Manolast próbálta már valaki? Megér 150k-t (pc-n)?
-
Kristof_94
nagyúr
Senki?

Amúgy béke! Felesleges ilyen dolgokon vitázni. Mindenkit felcsesz a FIFA, ilyen ez minden évben, de mi mégis megvesszük. Szeretjük, kell nekünk ez amikor fáradtan haza érünk. Olyan ez, mint valami rossz drog. Tudod, hogy nem jó, de nem tudsz leállni vele.

-
Z'Z"
őstag
Még valami, csak már nem tudtam szerkeszteni.
Két csapattal nem lehet tartani azt a mértékű fejlődést, ami idén van.
Már most sok embernek több Iconja van a csapatában, és ez jövő év elején, csak rosszabb lesz.
Mivel sokan majd eladogatják a keretüket a kis haszon reményében, hogy majd később visszavegyék, addig ők a rewardokból és egyéb bevételekből még jobb teamet tudnak építeni.
+
Egy Icon sose értéktelenedik el, mivel bennük van az a plusz, ami egy Gold Rare lappban, már nem biztos.
Hiába feleződik az áruk a szezon végére, azt az értékcsökkenést visszaadják, mivel kevésbé hat rájuk a negatív energia.
-
Z'Z"
őstag
Én se játszok 100 meccset.

20 meccsnél is kb. 0-ra jössz ki, ha csapat fitneszt használsz.
Ha csak két meccset lejátszol, akkor is ~1000 coin a jutalom, de csak egy SF-et kell elhasználnod, ami szintén ~1000 coin.
Igen, az elején jó két csapattal tolni, de a másikat elég non-rare játékosokból összerakni.
Ezt is csak a coin boostok kiváltásáig érdemes használni, utána már elég egy csapatot fejleszteni.
Sőt a legelején én ki szoktam váltani az összes loan kártyát és abból építek egy csapatot.

Ha csak azt nézed, hogy az SB rewardoknál már a Gold1-nél is 11k a jutalom, már bőven +ban vagy és ahhoz nem kell megerőltetni magad.
Egy hónap alatt 44k simán összejön, csak ebből, ha ehhez még hozzá jön a DR is, akkor még több.
Viszont ha van két csapatod, akkor ez a 44k-s összeg megfeleződik fejlesztésnél.
Szerződésekre is duplán költesz?
Nem hinném, mert a consumables részleg sz@rásig van vele +fitnesz lapokkal.
-
MdewC
nagyúr
Dettó.

Sztem nálam/nálunk is van fejlődés.
Gyerekek.
Lépjünk már tovább ezen a “kinek van nagyobb pöcse” témán, mindenkit megnyugtatok, hogy az enyém a legnagyobb.

Nincs jobb dolgotok mint egymásnak sok baromságot írni?

Vannak itt sokkal jobb témák is.
-
Stylerr
addikt
-
Geradossz
aktív tag
Ha valakit hosszu tavon elversz 10/7 szer aki stabil elite es te sosem vagy az nem normalis szerintem. Es ezt szerintem te is belatod. Mindenki irkalja hogy segit a gep az ellenek. Ha az nem agymanes marpedig nem az. Akkor a gep a rankod miert ne donthetne el? Nem igazan ertem. Tulajdonkeppen mar azzal el is dontotte befolyasolta hogy segitett az ellenek.
-
arpo04
őstag
Kivetel erositi....

-
Fifaisshit
őstag
-
Geradossz
aktív tag
Vagy ép azt jelenti, amit irtam. A gép eldontotte hogy te nem lehetsz elite es olyan ellenfeleket dob, neki meg konnyebbeket. Vagy csak nalad mindig az elenfeleket segiti a gep. Ha te 10/7 szer megvered akkor azokat is el kell verned hosszu tavon akiket o elver. Igen a stilus is szamit egy kicsit de ennyit nem kene, hogy szamitson. Ha teheted csereljetek egy hetvegere kivancsisag kedveert. Egyebkent pont ezt mondtam hogy aki gold 2-1 az siman verhet elit jatekosokat es a hep donti el hogy milyen szinten lehetsz mert a hatar ezek kozott a szintek kozott nagyon kicsi. Nekem is van ismerosom aki ellenem tobszor nyer, gold 2 gold 3 nal viszont sosem jobb. Nem hiszem hogy ez a stilus lenne, mert hogy egyik hetvegen se tud ugy feljebb menni hogy en mindig ott vagyok az nonszensz szerintem.
-
Fail3D!
addikt
Segitseget kernek.. Haverokhoz idonkent,beszalok jatszani de 18 es 19 eseten is olyan problemaba utkoztrm mar joparszor hogy atvalt a kapusra es onnantol csak a kapussal tudok lenni, mi a teendo ezesetben, hogy normalisan follyon a jatek? Ha skilllt nem is tudok szerezni legalabb ez ne olje tovabb a jatekot

-
v-man
őstag
Lol, dettó így volt itt is, 5 meccsen kellett volna behúzni 2 győzit, egy se lett. (Mérgemben lejátszottam az utolsó tét nélkülit is, de az se sikerült.)
-
KaksziLajos
senior tag
Delután : WL 25/15. Ahh, mondom a Gold 2 reális talán, a Gold 1-re nem látok esélyt.
Este: WL 30/15. A kis naiv én.

Na de sebaj, a fröccs sem segített az tuti, de azért örülök a Gold 3-nak is.

-
Fifaisshit
őstag
Meg ne magyarázd már a hülyeséget

Nekem van olyan ismerosom aki minimum gold1 mindig és elite 3kozott ingázik ....
Egymás ellen 10/7et megnyerek....mégsem voltam soha elite közelében sem ....
Mit jelent valószínű azt hogy sokkal nyugodtabb és fegyelmezettebb hosszabb távon mint én és az én stílusommal mégsem tud mit kezdeni
Attól nem mondanám hogy jobb jatekos nálam hanem sokkal jobban jön ki neki a lépés hétvégente

Közben látom szerkesztetted

Most akkor számít az hogy “itt senki nincs gold1 közelében “ vagy nem ?
-
Geradossz
aktív tag
Aki flegmán írt, hogy játszunk mert elpicsáz, olyan nem fog írni, mert azokat elvertem. 2 ember van a fórumon akivel elég sokat játszottam ott is-is eredmények születtek.
LedyGyuszii, senki nem mondta, hogy verni kell a nyálat én sem verem és nem én kezdtem el fikázni más játéktudását ismeretlenül. A többség viszont itt nincs gold1 szinten ebben biztos vagyok, ami nem feltétlen baj, mert véleményem szerint gold elite között olyan kis határ van, hogy egymás ellen bármi lehet, a helyezés azon mulik hogy kit mennyire segít a gép, ez a véleményem pont.
-
arpo04
őstag
Szerintem a 3-5-2 nem skill fuggo sb-ben. Teljesen mindegy 3, 4 vagy 5 vedovel jatszol. Mondom ugy, hogy Guru, jobb jatekos nalam (szerintem). Ezt az alakzatot hasznalom es legenden annyit jatszom, hogy elite 1 meglegyen. Sok meccs bent marad igy is. Vedekezest rahagyom a gepre es rengeteget jatszom vedokig vissza. Kevesbe skilles jatekos is nyugodtan jatszhatja nem azon fog mulni. Ha fekszik neki ez a felallas jonnek a meccsek.
Mas: olvasva Mel Gibson fele osszeeskuves elmeletet... Guru, Szigma es en is ilyen accal rendelkezunk ami a nyitasokat illeti

-
kicsako
őstag
Sziasztok, Pro clubs hirdetés következik.
SOS-ben kapust keresünk nemrég alakult csapatunkba, a "HUNcutok"-ba. Sajnos a kapusunkat elveszítettük így szezon kezdet előtt, és mindenképpen emberi kapussal szeretnénk nekiállni a bajnokságnak. Vasárnap már osztályozó kupa lesz, így aki érez magában bátorságot és kellő tapasztalatot ne habozzon jelentkezni. Új csapat vagyunk, de Xbox bajnokságból több profi játékos is váltott PS-re akik nálunk fognak szerepelni a következő szezonban, így a feljutásra 99% esélyünk van.
Információk:
Platform: PS4
Csapatnév: HUNcutok
Csapattagok: ~20
Online Season Division: Div 1
HPCL osztály: Div 3(osztályozó megnyerése esetén Div2)Elvárások:
- Tapasztalat kapus poszton
- Minimum 88as ratingű karakter
- Heti 2-3 edzés kötelező, 19:00 általában a kezdés
- Vasárnap este 21:00kor bajnoki mérkőzésen való részvétel (asszony szül megértjük, de azért vidd magaddal a PS-t is
)Amit nyújtani tudunk:
- Tapasztalt vezetők
- Napi szintű játék
- Világranglista Top40 csapatban való részvétel
- Szponzorációról már folynak tárgyalásokAmennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek PM-ben keress, esetleg PS-en Kicsako néven.
-
Kristof_94
nagyúr
Csak szerintem néz ki jól az a Prime Nakata? Próbálta már valamelyikőtök?
-
Szigma70
addikt
Én sose iszok játék közben, akkor nem tudok figyelni. Mindíg nyomok egy pauset addig
-
Lori82
senior tag
Valaki megcsinálta már a serie a SBC-t?Idén még egyetlen liga sbc-t sem csináltam meg(tavaly az összeset sikerült) és kíváncsi vagyok,hogy kit lehet választani?2 játékosból lehet?Annyit tudok csak,hogy idén többször kirakható
-
Stylerr
addikt
Dehogyis, részegen véletlenül az elite 3-as accountba léptél be.
-
Fifaisshit
őstag
Én azt csináltam szombat ejjel hiába figyelmeztetett a Balazs (Digestive ) higy ne tegyem hat nem kellett volna

-
LendvaiFeri1
veterán
-
LedyGyuszi
addikt
-
Szigma70
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
adamm1018
csendes tag
én vettem 1-2 szerintem OP olcsobb playert a gép ellen
Rashford,Zaha,Aké ha SB ben jatszok berakom a kezdőbe őket , nem cifrázom túl , lövőcsel, nagyon max egy esernyő ha igy tiszta lesz a légtér a kapuig
ha gondolod próbáld meg belöbbölni a védők mögé a lasztit, egy ilyen zaha szerű ember+nyúl kiméra simán megfutja a védőket nálam 
-
Tajték
senior tag
Thx

más:
Eladtam az egész csapatot, most vegyem meg az újat vagy holnapra is kitarthat az árcsökkenés?
-
p0ty
aktív tag
-
Tajték
senior tag
Az a "drag back" elég jól megy, fix eleme a játékomnak, csak én mindig taktikával, focival akartam megverni a gépet...
(én hülye
) -
Kristof_94
nagyúr
-
akooos
veterán
-
Tajték
senior tag
Köszönöm szépen Urak
Holnap rámegyek és gyakorlom 
-
MdewC
nagyúr
-
A guru
addikt
-
Szigma70
addikt
-
p0ty
aktív tag
Én 3-5-2 full attack de a CT is felvan tolva rendesen és folyamatosan felépítem a támadást sok támadó miatt könnyebb passzolgatni és 20méterről vagy 16os ról tekerve great timinggal lövök meccsenként 20-25 lövésem szokott lenni
és még azt vettem észre hogy a 2 szélsőm bemozog vagyis bal oldalt van a labda átmegy az egész védelme is a gépnek ilyenkor átforgatom és a szélsőmmel a kapusra megyek
védekezésnél meg ugye a 3 védő van csak meg a 2 cm akik jönnek még vissza, de ha meg van az 5 gól akkor vissza állok 4-5-1re és járatom a labdát mert a gép nem támad úgy oda mint az ember -
Chereiose
addikt
Még mázli, hogy 20.00 előtt befejeztem a WL-t, látom megint megy a baszakodás az EA-nél. Gold2-ben zártam, egyéni legjobbom

-
Tajték
senior tag
A Guru és azok a fórumtársak akik JELEN pillanatban stabilan zúzzátok SB-ben a gépet, tőletek kérdezem
:Ti milyen stílusban csináljátok, védekeztek és lekontrázzátok nagyobb területtel? Vagy Letámadjátok a gépet?
-
Toguro San
tag
EA
"We are investigating the reports of connectivity and matchmaking issues on XB1. Match creation in FUT will be disabled shortly on XB1 while we investigate.
Thanks"
-
Geradossz
aktív tag
Mdew aki eddig itt a fórumon ezt írta, mind besült
Ps-4 re sosem fogok átmenni mert xbox párti vagyok, se a kontroller se a ps-es játékok nem fekszenek. Egyébként szerintem most nem volt semmi olyan eget rengető személyeskedés.Degistive:
Viccen kívül megnéznék egy stabil elite vagy top 100-as playert ezen az accon. Nem azt mondom, hogy nem kell skill. kell, de biztos vagyok benne hogy az acuntok buherálva vannak. Nézd meg a versenyeket. wl-ről lehet kijutni, mindenkinek olyan a csapata amilyen. az élő versenyt miért nem azoknál az acoccal és azokal a teamekkel tolják, oké fair play, legyen meg mindenkinek minden játékos. De ha a wl a sejtező, akkor ott nem fairplaynek kéne lenni szintén mindenkinek minden játékos? Ez így elég marhaság, kb olyan mintha forma 1 be az időmérőn mindenki a saját kocsijával megy, de majd az éles versenyen mindenki ferrarival.
Az accos hozzárendelésbe pedig biztos vagyok, ha mást nem nyitásoknál, olvasd el amit fentebb szerkesztettem.
Plusz gondoljatok bele ha az ea játékosokat bannol azért mert fikázzák, akkor nincs igazság abban amit mondok? Fáj nekik az is azért bannolják, pénzéhes cég a környezetemben aki fifa pontot vet vesz sosem nyit jót, csak hogy még többet költsön játékra, aki pedig nem vesz vagy minimálisat az nyitja a jobbnál jobb playereket, hogy vegyen ő is mert azt látja h hú mi jön és akkor már hátha nyit. Környezetmben ez van, és ha körbenézel biztos te is találsz erre példát, nem 1 ember irta itt a fórumon hogy egy darab fifa pontot nem vett és nyitja az ikonokat meg a jó playereket, nekem idén egy godin volt a legjobb, alltime meg pogba.
-
A guru
addikt
Hát szerintem nem éri meg eladni a csapatot, mert akkor kb egy hónapig szarakodni kell egy filléres teammel. Inkább fel kell készülni SBC-kre és hasznot húzni ebből. Innentől pedig nem vállalok több kérdésre választ, mert én meg a market az 2 külön dolog...

-
Digestive
veterán
-
MdewC
nagyúr
Srácok.
Eddig bírtam a személyeskedést. Fejezzétek be.
Köszi.

Geradossz: gyere át PS4-re, olyan verést garantálunk Neked (ezt egy barátomnak is így írom), hogy kettéáll a füled.

Peace.
-
Digestive
veterán
-
Geradossz
aktív tag
Először is, gondoltam rá, de semmi garancia nincs rá, hogy az uj accuntot nem skatujázza be ugyanúgy

Másodszor ez egy fórum, szólás szabadság van, ugyan annyi jogom van ide írni akármit a témában, mint bárki másnak. Ha nem tetszik csináljatok fb csoportot vegyetek be azt akit akartok és kommunikáljatok ott.
Harmadszor, annak sincs sok értelme, hogy kit építenétek be, kit vegyek, xy játékos milyen minden 2. kérdésnél, mégsem irkálok rájuk, hogy ne irkálj már, pedig semmi értelme az ilyen kérdéseknek meg is mondom, hogy miért.
1. Amelyik játékos nekem jó, neked lehet, hogy nem stílus függő.
2. Alakzat függő és taktika függő.
3. Attól is függ, kik vannak mellette.Nem egy játékos volt már akit istenítetek szerintem szar, olyan is volt akit én istenítem másnak meg gagyi volt.
Meg kell venni és ki kell próbálni, nem kérdezgetni. Persze lehet, csak hiába mondasz te róla bármit másnak lehet nem lesz jó.
Arról pedig ne beszéljünk, hogy milyen igazságtalan a játék, nem egy embernek piros lacazette, piros sandro, prios mane volt ez mind 3 különböző totwból... És egy embernek megvan mind a három, vagyis többnek, mert ilyen csapatok ellen dobált be, elverem 4-1 re köze nincs a játékhoz ő kap jókat, én pedig kapom a 80-as -84-es használhatatlan 20 ezer coint nem élő lapokat. Arról nem is bezsélve, nem felvágás képen, hogy elköltöttem kb 500 ezer fifa pontot, mindig minden sbct megcsinálok az évek alatt és egyetlen egyszer nem nyitotam még egy darab ikont sem. De pogbánál sem nyitottam még jobbat, se egy jó tots vagy toty se egy jó if.
-
p0ty
aktív tag
Itt a vég.. 4 meccsem maradt 3 win kellett volna 2 win sima jön a 3. megnyerem nehezen de megnyerem majd miután vége a meccsnek nem beadja hogy ki mennyi ratinget kapott hanem hogy az EA szerverek leszopták magukat és DNF-nek veszi.. nevetséges
ezzel tud valamit az EA csinálni vagy ennyi volt? -
KaksziLajos
senior tag
-
futre75
csendes tag
Gondoltam hogy ma este lejátszom a maradék WL-t, erre X-boxon karbantartás...Ez már viccnek is durva,
-
K.J
senior tag
Kérhetek linket?
Köszönöm! -
Digestive
veterán
"Nem vagyok hajlandó egy olyan játékkal játszani ami accunthoz rendeli, hogy milyen rank lehetsz és ha meggebedsz se leszel jobb."
"Évek óta ez van 1-2-3 meccs hiányzik az elitehez."
Figyelj már haver, akkor mi a gyíkért nem csináltál már évekkel ezelőtt egy másik profilt?

Neked is jobb lenne, mert már top100-ban csapatnád, nekünk meg pláne, mert nem energiavámpírkodnál itt a fórumon...

-
Stylerr
addikt
-
A guru
addikt
Pont most néztem a vidit, dzsízösz!

Srácok csak óvatosan melyik játékost milyen szavakkal illetitek!

-
Kristof_94
nagyúr
-
Geradossz
aktív tag
Az teljesen mindegy, hogy olvasod vagy nem, ha semmi tapasztalatod online ne akard megmondani, hogy mi hogy van, ennyit írtam. És akármit mondasz ebben van igazság. Én értek a fizikához alap szinten, tudom Newton törvényeit, de nem fogok nekiálni elektromos hálózat összeszereléséről irkálni, vagy megmondani másnak, hogy hülyeséget mond, mert ahhoz viszont nem értek, nincs benne tapasztalatom. ég és föld az online és az offline játék. És igen nem gondoltam még arra, hogy nem vagyok rá képes, mert tudom, hogy képes vagyok rá, de a játék egyszerűen nem hagyja. Van minden hétvégén 2-3 vereségem amikor jobb az ellenfél, lenyelem, elismerem, nincs vele gond, a maradék 4-5 vereség pedig olyan, hogy kb köze nincs az elenfélnek a meccshez és nem jobb mint azok akiket elverek. Évek óta ez van 1-2-3 meccs hiányzik az elitehez. Minden hétvégén letolom a wl-t div2 ben vagyok rivalsban, de az elite sosincsen meg. Nem azt mondom, hogy minden héten el kellene érnem, de hogy soha? Nevetséges, és a vereségek is nevetségesek. Sőt néha olyan is van, hogy érdemtelenül nyerek, azt is el szoktam ismerni de ez elég ritka. Ja és a rageről, sosme lépek ki, ha 6-0 akkor sem minden meccset mindig végig játszok. Nem rageből mondom ezt, hanem mert bosszant és évek óta ez van és biztos hogy nem az az oka, hogy nem tudnám megcsinálni.
Az elég sokan felvilágosítanának pedig kétlem, mert ahogy a fórumot olvasom gurun illetve egy két emberen kívül gold 1 közelében sincs senki... Szóval mielőtt leírsz valamit, gondold is át. A fellengzős hszm pedig ismét azután jött, miután leírták az okosok, hogy tanuljak meg játszani.
-
Toguro San
tag
"Nem hiszem,. hogy nekem kéne megtanulnom játszani, akármikor elvernék innen bárkit"....
És szerinted az ilyen hozzászólások miatt nem nyílik ki sok ember zsebében a bicska? Az én zsebembe nem, mert (tudod "én csak offline tolom") de lehet itt páran rendesen felvilágosítanának. Az ilyen fellengzős hozzászólásaid okoztak/okoznak is nagyon sokszor itt vitát, feszültséget.
És én még csak felsírtam a hozzászólásodon első körben, le sem hülyéztelek
De elég hamar idegállapotba kerültél Móunika. El nem tudom képzelni egy EA meccs alatt mit produkálhatsz

Peace
-
A guru
addikt
Legjobb esetben is stagnálni fog szerintem.
Ezt az alakot meg tiltsa ki valaki, senki nem kíváncsi századszor a marhaságokra, erre a stílusra meg pláne.
-
Toguro San
tag
Köszönöm, Stylerr, hogy a nevemben is írtad (mert ugye én nem írhatok, mert csak offline tolom).
Attól, még, hogy nem játszom a FUT-tal, olvasom a fórumot, és szeretem átolvasni a véleményeket is róla, ezért is sírtam fel a hozzászólásodon. Rengeteg rage és rengeteg vélemény elhangzott már a játékról de ekkora marhaságot még itt nem olvastam, és ez független attól, hogy én milyen módban játszom....
Nagyobb türelem, több gyakorlás lehet meghozná az eredményét, bár aki ilyen konzekvenciát képes levonni a játékról, és ilyen szintű összeesküvés elméletet képes belelátni a játékba azt sajnálni tudom csak.
Inkább csak próbáld élvezni a játékot és elfogadni azt a szintet amire képes vagy! Lehet nem a játék skatujáz be egy szintre, hanem te nem vagy képes megugrani azt... Erre gondoltál már? -
Tajték
senior tag
Még ma megpróbáltam a SB-t, de semmi sem változott, orbitális csalás minden téren.
Csak az az érdekes hogy eddig Legenden, semmi gondom sem volt, még azon gondolkoztam hogy felváltok Ultira, erre már az a helyzet hogy Legenden is csak szenvedek. Csak tudnám mi az oka
mire jó ez a változtatgatás állandóan a játékkal.....Támadásaim és védekezésem is lebutítva, a gépé felerősítve. Én hiába állok előtte elviszi mellettem, vagy elpasszolja mellettem úgy hogy nem szerel a játékosom, én teljesen ugyan ezt a szitut már nem tudom megcsinálni. Meg a sok millió dolog ami még van.
Váltsak vissza WC-re, ja persze, inkább hagyom.... eddig élveztem a játékot, de ez most elvette a kedvem.
Csak a hétfői rewardokat sajnálom az egészből az hiányozni fog.
-
Digestive
veterán
-
Geradossz
aktív tag
Nem hiszem,. hogy nekem kéne megtanulnom játszani, akármikor elvernék innen bárkit, ahogy eddig tettem is ezt mindenkivel aki írt... Pedig ha hiszed ha nem igy van, majd ha az összes vereségem nem olyan lesz, hogy 27/19 kapuralövésem van, az elenfélnek pedig 10/6 és nyer de nem tudok játszani, ja és ebből 9 legalább zöld timed, de vagy kapufa vagy pedig mellé. Hagyjuk, gyere át, kifizetem az időd/utad nézd végig egy hétvégém, és te is ezt fogod mondani amit én.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8800 - 8701
41475 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez meg már a next next...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)