- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Imádom ezeket az SBC-ket. 55 perc alatt, snipe&sell módszerrel 10K(!) tőkéről 110K-t szedtem össze.
David Luiz, Fabregas, Jorginho
Már ráuntam, de ha még egy órát csinálnám, még egy 100-as bejönne.Szóval én hanyagolom a 100k-s packot, ez a fix +100K jobban jött.
Egyelőre elég ez is, a semmiből.

*Update:legyen az inkább 120K, most utolsóként egy D.Luiz 900 coinért érkezett snipeból, 10.000-ért ment is tovább

-
toxicjew
addikt
100k pack, hatalmas lof*sz...

-
p0ty
aktív tag
nagyon fura nekem ez a DR előző héten nagyon adta simán nyertem div3ban a mai nap 2 win meg 6 lose és olyan csapatokkal jönnek szembe csak pillogok
csak nekem fura a játékmenet WL után? mintha más lenne vagyis a játékosaim gyengébbek DR-ben mint WL-benvalamint Oblak jobb lenne mint Courtois? mert sok embernél Oblakot látok mostanában
-
arpo04
őstag
Okos az EA rakja be ezeket az sbc-et, bl pack csak koltsd a penzt... Fifa (szervezet) egyszer csak rajon jobb ha nem egy ceg kapja a liszenszeket es NBA mintara bafki megveheti... Tobb penz nekik EA-nak meg konkurencia. Ezzel mi foldi halandok jarnank a legjobban.
-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na majd írjátok meg hogy milyen jó kis játékosokat nyittok, hátha megjön a kedvem a kirakasahoz

-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég jól néz ki, 70+os lövés, lehet vele piritani rendesen

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De legalább ad egy 100k-s pakkot is.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem érdekel, kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Marcos Alonso Európa Liga sbc! Jó drágán!
-
Mrdevil
addikt
Az gáz, ismerős.....

A promo meccset én mindig amatőrön gurigázom le, olyan kicsi a pont különbség, hogy felesleges kockáztatni kicsit is. A múlt heti SB jól alakult, ahogy néztem kb az uccsó 12meccset le sem kellett volna nyomnom, aztán csak nyolcat nem nyomtam le így is bőven elit1 nem is értettem, majd biztos az e heti lesz szivattyú.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most akkor eladtad crt? 😆
-
dejvid8
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
DEFENCE
Defensive style - CONSTANT PRESSURE
Width - 7/10
Depth - 5/10OFFENSE
Offensive style - FAST BUILD UP
Width - 6/10
Players in the box - 9/10
Corners - 4/5
Free kicks - 3/5Instrukciók nálam:
bal ST: Balance width, get in behind
jobb ST: Stay Central, get in behind (Ez játékostól függ, mivel nálam a jobb ST Trezeguet egy befejezőcsatár, nem az a mozgékony fajta, azért van ez rajta.) Szerintem nálad lehet mindkettő balance width.
2 CAM: Stay forward, free roam
2 CDM: Stay back while attacking, cover center
LB,RB egyértelműen stay back while attacking.Persze ez is stílustól függ, nekem igy most ez válik be. 3-5-2-ről váltottam, valamelyik patch után nagyon gyengének éreztem védekezésben.
A 4-2-2-2 nagyon jó, mindenhol elegendő ember van, védekezésben, támadásban is. -
Tajték
senior tag
Mai első SB promó meccs 3-0 ide, erre a 89.ben kifagy a játék

-
Garsza
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Itt írtam róla
Nagyon tetszik nekem. Talán annyi negatívum van nála hogy nagyon enyhén darabos.
De minden más tökéletes. -
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk nem vágom miért nem Aanholt és Bellerin voltak a szélső védők. Vagy esetleg Adama, ő a leggyorsabb.

De a kispadja is szép, ott vannak a tipikus CM-ek, mint Reus, Depay.
Vicc, de az elején lőttem egy gólt, utána viszont vagy 40-50 percig semmi, végül 3-0-nál egy gyönyörű Richarlison gól után kilépett.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Am Lukaku állat a 16oson kívülről 😂
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kapus poszt! Oda jobb lenne egy prime Rio! Amator

-
thebigK
addikt
4finesse 4gol ismet jesustol meg rashfordtol. No comment eaids
-
Szigma70
addikt
Sracok
Kis átalakítás van.
Nacho Fernández UCL Live lapját megérné betenni a védelembe? A Reál valószínű elmenetelget még, igy a lap csak jobb lesz.
-
Mrguba
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hulye kerdes ...ha rakok ra valakire chem lapot akkor az allandora marad a plus ertek rajta?
Ne is mondd...reszegen vasarnap megvettem FABINHOT....ST..pozicioba
neztem ocsooooo.....aztan meg anyad...jo hogy eladtam arban majdnem -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Áhh, ahoz egy IF Willian kéne balra

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom még, úgy lenne csak jó, ha a promo után 1 héten belül elfogadható mértékben felmenne az áruk, különben nagyon sokáig kéne tartogatni őket. A csoportkörnek is még egy hónap múlva lesz csak vége, utána meg február közepén lesz a következő meccs.
-
Chereiose
addikt
Még egy kérdés: PS4-en hogyan lehet streamelni twitchen? Xbox one on anno tudtam, broadcastot elindítottam de itt nem tudom hogy kell.

-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy ehhez a 4231-hez valaki tudna adni egy bevált taktikát és instrukciókat? Köszönöm!

-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont most leltem rá

-
Chereiose
addikt
Van valami oldal ahol meg lehet nézni mennyibe van 1 sbc, az melyik?
-
Yodamest
veterán
Én is most a 4-2-2-2, 4-2-3-1 és 4-1-2-1-2 (2) között vacilálok, eddig már eljutottam, hogy tuti ezek közül lesz valamelyik, de még a voksom nem tudtam letenni.
Pro/Kontra:
4-1-2-1-2 (2), ezt kezdtem legkorábban tesztelgetni, tavaly ugyebár ez volt a mindenki által használt taktik, nem is rossz egy gold2-t csináltam is vele egyik WL-en, de mostanában szűknek érzem. Egyik ST target man a másik get in behind + drift wide, egyedül ő ad bele valami szélességet a kifutásaival, amúgy totál kiszámítható taktik. Most valami szellősebre vágyom talán....
4-2-3-1, na ez meg az idei év mindenki által használt taktikája, nagyon jó kis balanszos formáció, nem az a rusholós fajta, de szépen lehet támadást építeni vele és jó a védelem. Elöl néha kevés viszont az az 1 csatár egyedül, sokszor kell vissza játszani és bevárni, hogy a csapat teste is felérkezzen az ellenfél térfelére, mert úgy, hogy folyamat 4 védője hátul áll és vár, nem lehet áttörni. Távoli finessekre van tervezve, de ha az nem megy akkor nem annyire jó.
4-2-2-2 ezt hagytam a végére, lényegében egy 4-4-2 csak feltolt szélsőkkel. Ez beívelésekre nagyon jó kis formáció, elöl ha van egy Kane + Lukaku akkor tényleg csak a széleken kell megverni az ellent és betenni középre, a többit már megoldják ott bent a vizilabdások.
Néha hiányzik viszont az a CAM játékos, aki a másik két formációban viszont megvan. Itt nem tudsz betenni egy De Bruynet, Mullert, Sigurssont, Draxlert stb. egyszerűen nincs helye ezeknek a játékosoknak. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
sztem egyben. sok értelmét nem látom, hogy külön külön...
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert azon az ábrán alapból magas értékű lapokkal volt szemléltetve, de konkrétan úgy írta az EA, hogy in-from upgrade-et fognak kapni, ami így szokott kinézni:
81, 82 -> 84
83 -> 85
84, 85 -> 86, utána meg mindig +1.Ha megnézed, már most is ezen séma alapján vannak kiosztva az upgrade-ek a Road to the Final lapokra, a sima gold-ot vették alapul és csak 85-től felfelé adtak +1-et, alatta mindig többet.
(#9750) Mrguba:
Igen, neki már garantált.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én ezzel a teammel tolnám [link]
-
MdewC
nagyúr
válasz
getdizzy
üzenetére
Köszönjük!

Grat a wl-hez.
Hasonló volt nekünk szombaton, annyi, hogy silver 1-en voltunk, vasárnap folytattuk, de szenvedés volt, rengeteg gagyi meccset kaptunk. (Lemákoltak, késett, stb...) Szóval akkor már csak farmoltunk, gold 2 lett.
Yoda: ő csak a chem miatt jött, Veronnak kell még 10 meccs.

-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Igen, ő első körben +2 rating-et fog kapni. Renato Sanches meg két upgrade múlva már 86-os lesz.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Richarlison nálam deadeyeal van WLben lőtte a gólokat, de nem egy nagy spíler, annyi jó benne hogy játszhat mindkét oldalon (ballal-jobbal nagyokat gurít) de semmi extra. Mendy helyett szerintem keress majd mást, számomra Ő olyan is-is játékos, nem rossz, de jónak sem nevezném.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezzel a csapattal kipróbálnám a 4231(2)-t idén is. Szerintetek jó a team?
-
dejvid8
őstag
Na, hosszas agyalás után sikerült helyet találni a csapatban SMS-nek, Igy megcsináltam az SBC-t. Remélem jó lesz.
KB 80-90K-ból kijött, így hogy pár dolog volt a klubban. Packból semmi nem jött.Sikerült olyan felállást találni ahol mindenki full chemes, Csak Lucas Moura 8 (de őt előtte is ST-ben kezdettem 7 chemen, szóval ez is jó)
Formáció váltás után (4-2-2-2-re) :
Ahhoz képest hogy jóformán 5 ligás hibridem van (Német, olasz, francia, spanyol, angol + 1 icon), elég jól sikerült összerakni.

-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
hát meg más sem, aki továbbjutó csapat tagja, pl Juventus játékosok akik ilyen lapot kaptak. Én Perisicnek örülnék nagyon, meg is venném de félek az Inter úgy sem jut tovább és akkor csak csökken majd a lap értéke. Lehet megvárom hogy kiessenek és akkor megveszem 100K alatt a 87-es lapját.
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
attól függően, hogy a csapatuk tovább jut-e a BL-ben, Lingardomat direkt nem is adtam el, pedig tegnap még 130K-ba elment volna, de a MU tuti tovább megy szóval 85-ös kártya minimum lesz belőle.
-
Meghivott
addikt
CL Courtois jobb ingame mint a sima?
-
Fifaisshit
őstag
Amúgy CL live kártyáknal mi alapján kapják majd az új statokat ?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
10 győzelem is kell...

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Gratulálok annak aki kitalálta ezt a feladatot az EA részlegen.

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Köszönöm.
Elkerülte a figyelmemet.
-
cettlee
őstag
halo! szögletnél csak a jobboldali stick-el lehet állitani azt a szélkeresztet?
-
dracox
addikt
Road tothe final weekly objective SBC elérhető ez a TAH.
De ha nincs a piacon UEFA Leverkusen játékos akkor ott r*had meg az sbc is...Valamit kitalálhatna az EA is erre már.... pl mindenkinek a saját klubjában kiváltható lenne egy ilyen UEFA Leverkusen játékos meghatározott coin-ért. (PC)
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azaz

-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
hát úgy írja elvileg, hogy továbbjutásért azért is road to the final, tehát ha kijutnak a csoportból az +1 majd a kieséses szakaszban minden továbbjutás még +1, döntős csapatoknál durván elfognak szállni a ratingek.
-
ShiberMonkey
senior tag
Én most 4-2-3-1-re álltam vissza, hiába volt jó a 4-5-1 egyszerűen oda minden posztra ha nem is klasszis de nagyon jó játékos kell.
Köszönöm Gurunak a segítséget meg mindenkinek aki segített a chem kártyákban a hétvégére. Azt hiszem 14/8 nál abbahagytam mert hétvégén szép idő volt és inkább sétálgattam egy jót.
A WL nem volt annyira kemény mint gondoltam, voltak furcsaságok (mint amiket linkeltem) de semmi extra. Laggolt néha durván néha smooth volt de azt kell hogy mondjam izgalmas volt főleg amikor tizikkel nyertem
.
Teixeirát nem tudtam mellőzni meg Taisont (aki már UCL lett ) így váltottam 4-2-3-1re.
Az én CT-m most egész jó és egész szépen tartottam POTM Aubat és társait egy olcsó csapattal de hát nyílván azért nem vártam hogy minden hibátlan lesz mert több 10 pont a különbség a védelmem meg ezek közt a high end kategóriás játékosok között.
Ha valakit érdekel a ct:
Constant pressure
4
3
Balanced
3
4
Szöglet 3
Szabad 2
RB/LB stay back inverted (azt vettem észre hogy így sokkal kompaktabbak mintha simán hagyom.
CDM bal stay back cut passing lanes
CDM jobb cut passing lanes.
Ez is trükkös mert az egyik CDM H/H és neki adok egy stay backet is de a másikon aki M/H csak egy cut passing lanes van.
3 CAMra semmit nem rakok
St: Stay central (néha kap egy target man instrukciót, de ez meccsfüggő).
Ide egy erős játékos kell akinek a positionje és a shoot statjai magasak na meg jó fizikumu.
Mivel nincs sok coinom ezért Wilian José került ide és nagyon jó végzi a munkát, hiába pressingeli az ellen simán lehet a labdát fedezni vele olyan mint egy beállós a kéziben. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
-
arpo04
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mind a negy kozepso vedo nemet es meg a kapus is. Ugyan az a bajnoksag igy full chem lesz. That most tesztelem majd. Boateng a fix Hummels pedig nem mindig gyoz meg hogy jobb lenne Starknal. Ha futni kell egy kontranal az ellenfel utan akkor sokkal jobb a berlini, gol/asist tekinteteben is Hummels elott van. Ez innentol rajtad mulik melyik legyen a 2. cb-d.
Boateng a fix nalam is. -
arpo04
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem formaciotol fuggoen full bundes Boaten-Hummels-if Stark a kozepso vedok. Termeszetesen 3 vedos felallasnal. 4 eseteben is Alaba-Boateng-Hummels-otw Cancelo. Kb 200 meccs van Hummels-be es nem zavaro a H/M. Boateng tobbet jar fel. Nagyon megbizhato, bar nem tul gyors meg shadow lappal se. If Stark-ot jobbnak erzem de o csak csere. Ha mindenkeppen ot akarod egyik belso vedonek ne is gondolkozz rajta. Tokeletes parost alkot Boatengel. Vagy csinald meg Tha lapjat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yodamest
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
hááát, sokat próbálgattam nekem idén valahogy azok túl szűknek tűnnek, még nem tudok semmit biztosra, de egyszerűen nem tudom az ellen védelmét megbontani ha nincs szélső és még a szélső védők is stay backen vannak. Középen meg nem vagyok elég ügyes cselek terén, hogy szimplán drag backkel meg tili-tolival megoldjam a dolgot. De még bármi elképzelhető, mert amúgy felépítésileg nagyon bejönne a 4-3-1-2 szeretem a box-to box játékosokat.
Te hogy oldod ezt meg?
-
grimmjow67
tag
Szerintetek sanchez van dijk a jobb páros, vagy varane umtiti
-
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
így
Talicska helyett Payet. Talicskával nem lehet full chemre kihozni. -
Yodamest
veterán
na skacok itt tartok jelenleg: Ronaldo is back! felállás 4-2-2-2 lenne vagy 4-2-3-1, viszont akkor Cavani helyett egy Rabiotot tennék be, még nem tudom melyik formáció jön be jobban.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Rabiot - Gustavo csere, Fekir - Yedder csere, kezdéskor meg varia.
-
cristijAn
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
16 perc volt körülbelül. Nagyon maximum 20, mert akkor irtam havernak, hogy ezt beszoptam mert 8-kor jár le a WL.. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy hétfőn reggel 6-8-ig simán le lehet tolni 10 meccset, mert ezek olyan fogalmatlanok voltak az utolsó ellenfél kivételével, hogy sorba lépkedtek ki.. És ICONOS teamek voltak, ez a legszebb..Lehet hogy van ilyen arányjavító gépi dolog bár én ezt nem hiszem, mert azok nem irnának rám meccs után hogy fuck you stb
Hétfő reggel akinek 20 meccse van hátra és pl kickoffot kap egyből feladja mert rengeteg meccs van még hátra, és amit gyorsan betud húzni azt be is húzza icon kerettel... -
etaclan1984
őstag
Ebből lehetséges kihozni a max chemet valahogy ? Talisca még nincs meg, ha lehetetlen a max, helyette jöhet más.
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
ellenem senki nem lépett ki a 7végén még ha 10 perc alatt már 2-0-ra vezettem is... mindig felpörögtek, taktikát váltottak, pressuret betolták és a 90. percig harcoltak. Volt aki a kezdeti 2-0-ról megfordította 5-2-re a meccset, nemtudom az mivót.
most egy gold 3-al beértem, de hát valami 80K-s csapattal játszottam végig.Ja és ez tesztnek is jó volt, olyan szempontból, hogy a low rating hendit soha senki ne emlegesse többé, abszolút éreztem végig, hogy trágya csapatom van, sokkal nehezebb volt így játszani és ez meg is látszott az eredményen is. Nembaj ma jön a fullos BPL és fullos serie A csapat Ronaldoval és kivéreztetek mindenkit legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már ráuntam, de ha még egy órát csinálnám, még egy 100-as bejönne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)