Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

Megvan a golden taktik skacok! Nem lesz nagy meglepetés sokaknak, de nekem most sokat segített, érezhetően stabilabb lett a játékom vele. Utóbbi időben ugye átálltam a 4-4-2-re és el is voltam vele, de csak miután lecseréltem akkor jöttem rá, hogy bizony nem volt jó ez a 4-4-2 számomra... :N

Youtube dobta ki egyébként, pedig nem is kerestem rá csak mint egyfajta deus ex machina tárult elém. Most nem tudom linkelni, de a lényeg ez volt:
    formáció: 4-2-3-1
    defending: drop back, szélesség 5, feltolódás 3
    attacking: long ball, szélesség 6, boxba érkezés 6
    ST: stay forward, get in behind
    közép CAM: stay forward
    2 CDM: stay back, cover centre, cut passing lines
    RB, LB: stay back

Ezt a formációt sokan használjuk vagy használtuk, az nem meglepetés, viszont így ezekkel a beállításokkal még sose próbáltam! A drop back ezzel a csak 3-as feltolódással annyira kompakt hátsó alakzatot eredményez, hogy lekontrázni tuti nem fognak és nem lesznek túl nagy rések a 2 CDM és hátsó védősor között. Könnyű vele védekezni na. Támadásnál meg a long ball miatt gyorsan futnak előre a játékosok, a szélsők futtatásánál még az R1-et sem kell nyomni, teljesen automatán futnak előre a védők mögé, sok támadási opciót kínálva így. Egyből éreztem a 4-4-2 balance után, hogy valahogy jobb az egész.

Ezzel várom a WL-t, ha meglesz a csatorna ahol láttam, belinkelem majd a videót is róla, nagyon jól szemléletesen el van magyarázva a lényeg gameplay közben.

Új hozzászólás Aktív témák