Új hozzászólás Aktív témák

• gabesz82
    őstag
    válasz MdewC üzenetére #31388

Respekt, hogy volt kitartásod és tudásod ekkora ellenszélben ilyen eredményhez, nekem sajnos nem volt már gyomrom meg idegzetem hozzá, inkább a családi békét választottam :D

A végén Pelé kapott a védőtől egy kamehamét nincs itt semmi látnivaló :DDD na nekem ilyenből a mostani WL-en volt egy tucat kb. a védőm ahelyett hogy kirúgná, szó szerint arrébb csúszik (mit csúszik repül) 3 métert pedig 2 méteres közelében senki. Erre mondaná Krasi, hogy "Áj rifjúúúúsz tu bilív it!!!" :D

(#31394) Yodamest: a néha ilyen történik dologgal még talán nem is lenne gond, de a mostani hétvégén inkább a néha értelmes a játékmenet volt a nagyon ritka. Amikor nyertem akkor is 70%-ban ugyanilyen hikomat gólokkal nyertem, kikapni úgyszintén, és egyébként sem a nagy gólokkal van a gondom, hanem a Bennyhill élménnyel. De attól hogy megnyerem a meccset nem fogom jól érezni magam ilyen fos gameplay mellett és ami még beszédes, hogy egy hétvége alatt ennyi sorry üzenetet még nem kaptam ellenféltől mint most.

Új hozzászólás Aktív témák