Új hozzászólás Aktív témák

• dejvid8

őstag

Tökre élvezem a WL-t most, jó a gameplay számomra. 15/11 eddig. nem rossz, csak most ne jöjjön 7 vereség sorozatban :D

Megtaláltam Eusebio tökéletes párját ST-ben: 87 Ben Yedder.
    A 84-es lapja is brutál volt, de ez :))
    185K-ért egyenesen ajándék. Nagyon jól érzik egymást Yedder és Eusebio, kb egyenlő arányban rugdossák a gólokat, és asszisztolnak is szépen. És mindkettő jól fejel, az is durva, pedig alacsonyak. (Eusébióval egy rakat gólt fejeltem már)

Nesta is tetszik, nagyon betonbiztos védő. Csinálja amit kell. Az agility / balance-cal sincs hálisten nagy gond, engine kicsit fel is boostolja. Érdekes, hogy mindig ott van pont ahol kell, ha rávezetik a labdát kb mindig megnyeri a párbajt. Fejjel is erős, és nem is lassú. 87 Rüdiger után sokkal biztosabbnak érzem. Minden téren.
    Szóval örülök hogy megcsináltam az Ikon SBC-t, 160K-t megért! (fun fact: a középső lapjának a "legjobb" az agility/balance-ja a 3 lapja közül, szóval nincs kizárva hogy ez a legjobb Nesta lap).

Ja, és lecseréltem a potyázó Alissont mostmár, katasztrófa volt. Jött sima De Gea. Hát... Én most használtam őt először a 19-ben, de nagyon OP, észrevehetően nagy javulás Alissonhoz képest. Olyan reflexei vannak amit el is felejtettem hogy ilyet tud egy kapus.. Az ő árán is meglepődtem, 85K volt, azthittem drágább jóval.

Szóval Ez a Nesta - De Gea védelmi upgrade elég nagy stabilitást adott, érezhetően kevesebb gólt kapok a meccseken. :C

Új hozzászólás Aktív témák