- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Tökre élvezem a WL-t most, jó a gameplay számomra. 15/11 eddig. nem rossz, csak most ne jöjjön 7 vereség sorozatban

Megtaláltam Eusebio tökéletes párját ST-ben: 87 Ben Yedder.
A 84-es lapja is brutál volt, de ez
185K-ért egyenesen ajándék. Nagyon jól érzik egymást Yedder és Eusebio, kb egyenlő arányban rugdossák a gólokat, és asszisztolnak is szépen. És mindkettő jól fejel, az is durva, pedig alacsonyak. (Eusébióval egy rakat gólt fejeltem már)Nesta is tetszik, nagyon betonbiztos védő. Csinálja amit kell. Az agility / balance-cal sincs hálisten nagy gond, engine kicsit fel is boostolja. Érdekes, hogy mindig ott van pont ahol kell, ha rávezetik a labdát kb mindig megnyeri a párbajt. Fejjel is erős, és nem is lassú. 87 Rüdiger után sokkal biztosabbnak érzem. Minden téren.
Szóval örülök hogy megcsináltam az Ikon SBC-t, 160K-t megért! (fun fact: a középső lapjának a "legjobb" az agility/balance-ja a 3 lapja közül, szóval nincs kizárva hogy ez a legjobb Nesta lap).Ja, és lecseréltem a potyázó Alissont mostmár, katasztrófa volt. Jött sima De Gea. Hát... Én most használtam őt először a 19-ben, de nagyon OP, észrevehetően nagy javulás Alissonhoz képest. Olyan reflexei vannak amit el is felejtettem hogy ilyet tud egy kapus.. Az ő árán is meglepődtem, 85K volt, azthittem drágább jóval.
Szóval Ez a Nesta - De Gea védelmi upgrade elég nagy stabilitást adott, érezhetően kevesebb gólt kapok a meccseken.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest