Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Vegulis ha ugy vesszuk egy honap jatekodat tettek ezzel tonkre. De am sok embernek csinalnak ilyet... ha nem azzal foglalkoznanak hogy szar csaloszurot irnak hanem leprogramoznak, hogy nem jarjon coin ha megszakad a meccs csak mondjuk akkor ha felido utan, nem lennenek coincsalok se. Egyebkent van aki igyjart es a qwalit is megkapta. Tanulsag mindig ki kell jutni mert sose lehet tudni h mikor talaljak ki, hogy csalsz.
-
#TOTTI
őstag
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
De, én is megkaptam a játékban azt az üzit, ez már az EA supporttal való beszélgetésemre való válasz.
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ez most komoly?
Neked ez jó így?
Én már lassan előveszem inkább a csocsót

-
Szigma70
addikt
A legrosszabb az egészben az, hogy nem is az a baj, hogy szinte ugyan azok a problémák, mint a 17-el,
szinte semmi fejlődés nincs, amiben van, azt se lehet kihasználni.A legnagyobb baj az, hogy nem konstans a játékmenet.
Egyik nap beállítgatod, úgy ahogy eredményes is lesz a beállítás, nagyjából azt teszik az embereid amit szeretnél Valamennyire megszokod, megy is a játék, ki is kapsz néha, de legalább élvezed, vagy úgy teszel ha már megvetted.
Másnap odaülsz, várod, hogy ott folytasd, ahol előző nap abbahagytad. Elindul az első meccs, te meg lefordulsz a székről, mert mintha egy másik játékkal játszanál, kóválygás, szétszórtság, káosz van a pályán, semmi nem működik ami előző nap ment. Állítgatsz, vagy jobb lesz, vagy nem, ha hozod a meccset, akkor sem élvezed,
Következő nap megint elölről az egész.Na ez a baj,
hogy nincs két egymásutáni játéknap, mikor ugyan azt kapod mint előző nap.Felőlem lehetne szar is, de legalább minden nap egyforma szar, mert akkor lehetne valamennyire alkalmazkodni hozzá. De így?
-
peetie1
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaja, Parolo nekem is enginnel van. Eleinte basic volt rajta, de hamar éreztem, hogy lassú
Én is sokat passzolok, nyargalni inkább hátrafele kell 
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
A hétvégi WL-re készülök, és most sikerült beruházni egy Nainggolanba, SB keretein belül CAM-ban próbáltam ki, nagyon tetszett ott, viszont van egy Modricom is mellé és nem tudom, hogy most ki hol játszon...
Az alábbi a játékos keret: TEAM
Első perces Nainggolan és Carrasco cserével kezdenék Kovacic és Pjaca helyéreBármilyen tanácsot, felállást meghallgatok csak sikerüljön kihozni belőle a legoptimálisabbat.
Ha lehet az alábbi játékosok maradjanak meg de ha kell tudok változtatni -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez egy nagyon jó koncepciónak hangzik. Személy szerint én sem a pacet részesítem előnyben, meg lehet oldani a build upot lassan is. Számomra egy igényesen kidolgozott akció vagy egy szélre kitett labda utáni beadás nagyobb örömet okoz mint az előrevágott sprint szlalom

-
A guru
addikt
Ilyenek is csak velem történnek komolyan... végigszenvedek 10-15 órákat a WL-el hetente és akkor az EA kitalálja, hogy cheatelek. Igazán kellemes. [kép]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
peetie1
üzenetére
akkor másképp fogalmazok: nem kell feltétlenül vkinek akár turbózva is 90 feletti pace-szel rendelkeznie...
nem arra gondoltam, hogy egy Schweinsteigerrel bárkit lefutok ,de pl. egy Parolo Engine lappal simán elég CM-nek. Müller 77-es pace simán elég CAM-ba. nyilván játék függő is, én pl. sokat paaszolok, nem nyargalok... -
gabigyerek
senior tag
Azért rohadt érdekes az is, hogy nyomatják SB-ben is a bronz benchinget. Ennél sztem nem kell nagyobb bizonyíték arra, hogy a csapat Rating igenis számít valahol valamit
(pl. momentum? 
-
peetie1
aktív tag
válasz
sinya19
üzenetére
Tegnap játszottam és is a 85-ös csapat ellen pron egy 6:4et hosszabbítással, úgy elment az elején 2:0ra, hogy csak pislogtam. Balancedben nem is tudtam gólt lőni neki, felidegesített , all out attack és úgy már feljöttem
Aztán a többi meccset meg lehoztam legendaryn. A sima offline divben meg ultimaten is néha úgy játszik a gép, mintha semi pro lenne. Bezzeg a totw ellen ultimaten esélyem sincs. Szóval ez a nehézségi fokozat beállító csúszka sem teljesen konzekvens, mint ahogy semmilyen más tulajdonság (lövés,passz, stb) sem a játékban 
-
sinya19
csendes tag
Imádom azt,hogy mikor már kezdeném élvezni a játékot,úgy érzem megtaláltam a felállást és a megfelelő játékosokat,a játék gondol egyet és szétb..sza az egészet.Profin eddig simán vertem a gépet is,ma 3 meccsen rúgott 8 gólt,a 4. meccset inkább le se játszom,mert minek,gold 3 lesz úgy is a vége.Nem értem minek van custom tactic,meg instructions ha x idő után teljesen mást csinálnak a játékosok mint addig.
Mérföldekre van ez a játék attól,hogy valósághű legyen,lehet akármilyen csili-vili a grafika. -
peetie1
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
"idén eddig nem a pace a fő tényező" ÖÖÖ ezzel azért vitatkoznék egy kicsit, ha megnézed pl Boras videóját, még a középpályásain is shadow meg hunter chem van
Én kb csak gép ellen játszom, de ott is a legfontosabb, hogy minél gyorsabbak legyenek a CMek mert folyton azokkal kell üldözni a gép játékosait. A védők, szélsők megint csak jó ha minél gyorsabbak, egyedül a csatáron érzem azt, hogy oda nem kell pace, 4-3-2-1ben, oda olyan kell aki tud lőni, passzolni, meg fejelni és van skillje is. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Werner alap

Volland most pados, If Aranguiz, Schürrle és a tavalyi év utáni nagy visszatérőm, Müller a 3 irányítóm -
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Remélem Volland és Werner a keretben van
Tavaly együtt használtam őket és különösen Volland nagyon brutál volt. (Igaz div 4 körül elfogytak) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
nem szeretem a trendet követni...tavaly is csak azért volt 10 meccs erejéig egy BPL csapatom ,mert túl sok volt az untradeable BPL játékosom, akiket még nemzetiség ügyileg sem tudtam beépíteni a fő csapataimba.
szerencsére idén eddig nem a pace a fő tényező + egyenlőre a játékmenet sem szab gátat a lassúbb játékosoknak, ezért egy fő csapatom lesz, ez pedig Bundás csapat lesz, max néha untradeable screamer Özil miatt NationalELF... -
sz_abika
addikt
Fülem a mexikói SBCbe felfog menni IF Lozano ára félek - pedig úgy érzem hogy egy Pereiro - Lozano páros hozni fogja a Morata-Willian duó szintjét, csak nem tudok nekik chemet adni :/
Van olyan felállás ahol van CAM is és RW is?
-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
no, ezt a hozzáállást csak helyeselni tudom

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez jó
Legalább valaki képviseli a Bundást is és nem csak a sablon után megy 
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezt én is tudom hogy "eredmény" centrikus, de van azért ahol én személy szerint meghúzom a határt. Esett egy Willian (nem is játszatom, inkább Ox játszik a helyén).
Martialt nem szeretem ezért mané van a szélen. Kaptam pakkból Bakayokot, de eladtam mert nem szeretem a való életben (el kell ismernem ettől még kiváló játékos).
Ugyan így vagyok Luke Shawval is, inkább Bertrand vagy Milner van ott. Csatár poszton is eladtam Jesust mert a való életben sem kedvelem (inkább egy Slimani vagy egy Giroud-t rakok be.)
Lenne pénzem Baillyre is de inkább Sanchez és Koscielny a védő. De hogy mondjak ellen példát, Matat például kedvelem és ő játszik is, valamint Rooney is.
Valamint akit soha nem hagytam ki a keretből az Sakho, hatalmas szive van így őt is beszoktam rakni.
Lehet nem lesz meg a WL kvali így soha és bosszankodni fogok csak az elbukott döntők miatt, de nem akarom se a 4-1-2-1-2-őt játszani (habár 2015-től azzal voltam) és nem akarok mainstream játékosokkal sem lenni
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
akkor utolsó mohikán vagyok a német csapatommal...

-
gabigyerek
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
De most komolyan...OP BPL meg Olasz team
Ezek a legnépszerűbb ligák ezért mindenkinek innen vannak a kedvenc játékosai.
Igaz vannak sablon felállások és emberek, de ez a Fifa is elég erősen eredmény centrikus játék, így mindenki az akar lenni. Te utálod pl Martial-t, de lehet esne egy pakkból, aztán betennéd pár meccsre, lehet megszeretnéd. (Amúgy MANU-sként, elmondhatom, hogy az egyik legjobb jellem a csapatban, semmi malőr, pedig nem kis összegért vették meg anno. És lehet OP a játékban, úgy ahogy Ibra is, kötelező darab lesz majd egy BPL csapatba)De egyelőre a másik kedvenc, olasz ligásokkal tolom, mert olcsóbb volt összerakni...és sztem sokan így vannak ezzel.
-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
maradok annál, hogy csakazérse lesz BPL csapatom

-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
+1
Én most a 4-2-2-2 felállást tesztelem egy francia csapattal, még Kantéhoz hiányzik pár ezer coin, hogy kész legyen team.
Szerintem a patch után ez formáció tűnik hatásosnak, de nem akarom elkiabálni.
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok a pakk nyitogatás full random, a legtöbbször egy gyenge képességű játékost vagy egy olyan játékost fogunk nyitni ami nem jó semmire. Nem hiába nyílvánították (még nem hivatalosan) "szerencsejátéknak".
Olyan mint egy kaparós sorsjegy.
Másfelől megcsináltam sok SBC-t és Gold upgradet, idáig ami esett és jó: Jesus, Mané, Aurier, Willian.
De a többit sem bánom, volt amikor egy Bertrand jött, a mostani MM-ből meg a legjobb egy Milner, de szerintem nincs ezekkel semmi baj.
A patch sem tette tönkre a játékot (igaz azóta a 4-1-4-1 formációm használhatatlan
.
De felküldöm őket akkor is délután pár meccsre aztán tudom úgy is előre hogy kikapok ha jönnek a szokásos OP csapatok.
Sajnos két dolog közül lehet választani vagy három.
Vagy beállsz a sorba és csinálsz egy BPL,Olasz, stb OP teamet OP felállásban vagy megcsinálod a valóban kedvenc csapatodat és szenvedsz ( ezalatt értem hogy keményen koncentrálsz és küzdesz az OP-k ellen).
Mindkettő egy járható út,de ne feledjük hogy attól hogy összerakjátok az OP csapatot attól még be kell gyakorolni a glicheket és az OP támadásokat.
Nem hiába vannak a proknak majdnem ugyan az a keretük, játék stílusuk.
Mindenkinek megvan az esélye és lehetősége hogy válasszon
-
chop
őstag
Bundes csapatba Werner hihetetlenul OP, nalam 80 meccsen 79 golnal tart es mostmar az ara is nevetseges (4-5k).
-
Lori82
senior tag
Eljött az idő,hogy Izquierdo LW-t nyugdijba küldjem,összegyűlt egy kis Coin. Mané vagy Martial ki a jobb,mit tapasztaltatok?Vagy esetleg,ha 140 k körül van jobb akkor hallgatom a tippeket. PL csapatba kellene.
-
Chereiose
addikt
Osztom véleményed. Patch óta meg hányadék undorító lett az egész gameplay, játszhatatlan fos, ziccerek max isteni csodával mennek be vagy azzal se, passzok 10-ből jó ha kétszer odamennek ahova akarod. Ez a nagy Ut-nek nevezett pöcegödör, gratulálok a remek patchez ismét az EA-nek.
-
Kristof_94
nagyúr
Vegyél több 10k pontot vagy kereskedj éjjel-nappal, sajnos csak ezek a megoldások vannak...
Előbbi a legfőbb céljuk. Nézd csak meg Castro vagy Bateson csapatát. Nem véletlenül jutnak el akár a top 100-ig vagy elitig. Egy ikon csapat brutálisan jó lehet, egy Ronaldo vagy Pelé gyakorlatilag végigrohan a védelmen és megállíthatatlan. -
ferni
őstag
Gyökér szarrágó kcsg EA.
Leszopok 160 meccset majd hozzámvágnak egy Pereira Porto RB-t, akit mellesleg már nyitottam pakkból is....Belluschi, Berezutskiy, 82es RM Elias Hernandes....
Csak használhatatlan fos.Mellesleg a sima Gold 3as reward is egy nagy troll kcsg volt.
Mindhárom pakknál lejött a tábla... Mindháromnál...
Összes ratyi szar volt így is... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Így 3 hetente kijön nyárig, de azért remélem kicsit meggyorsítják. De ha egy Hernandez vagy Petit 1 millió, akkor egy Ronaldo mennyi lesz?! Oda tuti olyasmi kell, hogy 3-4-5 ikon vagy ikon 90 felett vagy Ronaldo ikon

-
s0p0q0r
aktív tag
olasz csapatba Torreira IF lapja nagyon OP lehet cm/cdm posztra.

-
Francesco003
aktív tag
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
voltak vár 400k közelében is a scream lapok előtt. Nem lehet ha a mostani Prime láz lecseng akkor lejjebb mennek?
-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Még nem jutottam azóta se konzol közelébe, 4 ilyen lapot fogok majd kapni
-
Garsza
veterán
várható a közeljövőben hogy lejjebb megy az ST - CDM iconok ára? DP SBC -hez már csak az kéne. De jelenleg 500k felett vannak. és annyit nem akarok érte adni ha közeljövőben lejeb megy az áruk.
-
törölt tag
Szerintetek a Custom Tactics - Defence - Low Pressure/Low Agression-t mikor és kiknek érdemes használni?
-
ferni
őstag
Monthly Reward nyitásokat tessék írni kinek mi szép piros lap esett

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
veterángeri
üzenetére
Fasza, hogy a dán kivételével természetesen mindenhova kell egy ikon... Mondtam, hogy megint milliósak lesznek. Schmeichel viszont felesleges, mert úgy is potyázna ő is, mint a többi.

A befektetéseim a béka feneke alatt vannak, lassan lemondhatok bármilyen ikonról... -
A guru
addikt
Nincs is szebb mikor ez az üzenet fogad, hogy: We noticed your account cheated during FUT Champions matches this weekend..
Azt se tudom, hogy kell csalni könyörgöm
Most írtam nekik, de ha nem adják oda a jogosan és szabályosan megszerzett jutalmaimat én kettétöröm a lemezt és soha többet nem veszem meg ezt a szart. -
marcess
senior tag
Mega pack- premium players pack-> Almiron a legjobb... És én még elgondolkoztam, hogy hétvégén nem megyek horgászni emiatt

-
veterángeri
tag
Új ICON SBCk

-
dtrms
aktív tag
Valaki tudja, hogy pc-n, originen hogyan tudok második fiókot készíteni? Unokaöcsém kipróbálná az ultimate teamet, de nem akarom hogy az enyémen tolja és emiatt nem venném meg újra, csak hogy néha belépjen...
-
Szigma70
addikt
Nálatok megy a web app és a mobil app?
Nálam semmi
már megy

-
Blashe
aktív tag
Üdv mindenkinek! Folytatnánk DIV7-től a RTG sorozatunk. Aki esetleg nyomon követné, az itt megteheti:
-
A guru
addikt
Szerintem is jobbak az Elite 3 pakkok, nekem jött már onnan múlthéten egy Cavani, Hummels, ezen a héten meg egy Benzema, viszont az Elite 2 abszolút nem éri meg szerintem, az elite 1 amire most rámegyek a több pénz miatt, aztán meglátom megéri-e a plusz befektetett energiát az elite 3-hoz képest.
-
s0p0q0r
aktív tag
A következő a problémám. Megvettem Aubameyangot, de egyszerűen alig találom meg labdával a pályán. Mindig rossz ütemben indul be előre, és nagyon sokszor lesre passzolok neki. próbáltam már mindent a custom tacticsal, de ugyanaz... esetleg tegyek neki false9 instructionst, vajon segítene valamit? Többet várok a sráctól, na.

-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Az a fajta kereskedés, amikor egy olyan arany játékos lapját veszem meg, aki a hétvégén jól teljesített és potenciális jelölt egy IF lapra, mennyire rizikós?
-
dtrms
aktív tag
Szerintetek a Squad Battles elite 1-2 jutalom jobb, mint az elite 3 ?
(2mega pack VS rare gold + premium gold players + jumbo premium)A pénz nyilván jobb, de az most mellékes most. Nekem eddig a meg packokból semmi értelmes nem esett. Ellenben a premium gold playersből egyszer jött egy Hazard. Tudom, hogy ez full szerencse kérdése, de azért mégis érdekelne ti mit gondoltok.
-
Stromi
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
OoooH

Azt hittem azok a cserék rá sem nyomtam ...

Köszi

-
Stromi
csendes tag
Hello
Web app-ban az sbc-t ha megcsinaltam, hol tudom accept-elni ?
Vagy nem lehet ? -
Meghivott
addikt
aki UPC nettel tolja, portnyitással kell foglalkozni, vagy minden mehet alapbeállítással?
Köszi -
Szigma70
addikt
Azért valjuk be őszintén, ha be lenne kapcsolva a mikrofonunk, akkor lenne itt egy pár 18karikás videó

Este valami nagy gebasz volt a játékkal, 6 online meccsből 6ot nyertem.
3at, inkább 4et valóban hoztam, a maradékot meg kicsit kaptam.
Az egyiken lőhettem akárhonnan, bármi bement, ezt jól mutatja, hogy Matuidi 3 at lőtt
, mondjuk ezt a srácot nem sajnálom, mert utálom azokat, akik a kezdőrugás után egyből bemutatják az összes cselt, dekázást, hogy jól lássam, semmi esélyem ellene. No az ilyeneknek szeretek az első félidőben rúgni 3at.Egyébként a 17hez hasonlóan itt is igaz a mondás,
A focit 22en játszák, de a labda mindíg az angolokhoz pattan.És igenis ,Martal jó LF ben is, hihetetlen, hogy ilyen átlagos statokkal milyen pofátlanul jó lap. Tökmindegy hova teszem, LW, RW vagy ST, mindíg betalál.
-
Blashe
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=g9F3VwOh2hE
22:30-tól van.
-
TBMC
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
köszönöm! kipróbálom

-
TBMC
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
köszi! agyaltam de geán, de egyelőre nem fektetnék bele annyit, ha jóval olcsóbban is megfelet úszni.
esetleg forster?
ő 201 magas, és reflex u.úgy 84 mint karnezisnek.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem az egyik legjobb lap a játékban, remélem miután visszatér a sérülésből kap 1-2 IF-et.
-
ShiberMonkey
senior tag
Kapusnál 2 dolog a mérvadó, a reflex és a magasság, De Gea mindkettőben jó, tehát ha kedveled vedd meg nyugodtan az egyik legjobb. Ha nem szeretnél drága kapust akkor Karnezis CAT lappal is hihetetleneket tud fogni. Egyik pénteken teszteltünk egy kollégával vagy 3-4 kapust és mind a ketten ezt tapasztaltuk amit fentebb írtam

-
kiserik
senior tag
Nem tudom, hogy vagy megelégedve a támadókkal, de ebből az alapanyagból én biztosan ezt a csapatot próbálnám ki 433-ból indítva a chem miatt. Martialnál jobb ST-t még nem próbáltam a 18-ban. 2 csatáros játékhoz több, mint tökéletes. Ha Promes bejön, akkor meg a Koscielny-Kane, Cech-Begovic cseréből elkezdeném gyűjteni a pénzt Promes sbc-s lapjára, elég durva statjai vannak egy Hawk lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is sokat passzolok, nyargalni inkább hátrafele kell