Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Megtörtént a csapat átvariálása miután div2-ben 0-0-4-el indítottam.

Sandro LW lapja érkezett és gondoltam, mivel hátul brutál jó volt Roussillon kicsit feljebb hozom, hátha... Hát emberek, akinek kell egy olyan CM, aki MINDENT!!! tud, annak kötelező darab. Tettem rá egy Finisher lapot és megszületett egy olyan tömegpusztító fegyver, h még mindig csak pislogok!

H/H, 96 stregth, 95 agression. A csávó magától megy torokra, mint egy pitbull. Passzok tökéletesek, lövés is fullos.
Járt már nálam Rijkaard, Vieira, Mätthaus, meg vagy 10 toty/tots kp, de a nyomába se érnek.És Lozano is visszajött 2 hét kihagyás után, mert rájöttem h pótolhatatlan. Első meccsén vágott is 4et.
Firmino pedig ugyanolyan jól teszi a dolgát cmbe, mint támadóként.Annyira jó lett a csapat, h 0-0-4 után megnyertem a maradék 6 meccset és életembe először div1ben vagyok!
A 6ból 4x kiléptek, mert nem bírták a gyűrődést! 
Ja és még egy videó is Roussillon munkásságáról!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Járt már nálam Rijkaard, Vieira, Mätthaus, meg vagy 10 toty/tots kp, de a nyomába se érnek.
A 6ból 4x kiléptek, mert nem bírták a gyűrődést!