- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon kemény meccset játszottam az előbb! A gyerek egy BBVA csapattal jött ellenem: Kroos, James, Modric, Benzema, Marcelo... Na mondom, ez kemény lesz. Hát az is lett! Már az első 6 percben 2 nevetséges góllal vezetett, a játékosaim nem tudták kirúgni a labdát, ide-oda pattant róluk... Nagyon nyomta a gép a gyereket. A 17. percben Ramires segítségével lőttem egy igen szép gólt, utána az első félidő hosszabbításában jött Willian, itt nagy szerencsém volt. Kicsit hosszan indítottam Diego Costa-t a balközépen, így kijött a kapussal én pedig keresztpasszal áttettem a túloldalt futó Williannek, akit pedig fogta a védője rendesen. Egy kicsit hosszú lett a passz, de pont így volt jó mert elértem a kapu előtti tér (?) szélénél, egy pár lépés vissza és bumm!
A 2. félidőben is nagyon jött, volt kapufája is, amit csodával határos módon sikerült kirúgni a 16-on belülről. Kaptam is 2 sárgát a védekezés (pánik) hevében! Végül jött a 70. perc és jött Depay: [link]Bocsi a hosszú leírásért, de nehéz volt elhinni, hogy sikerült!

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 2. félidőben is nagyon jött, volt kapufája is, amit csodával határos módon sikerült kirúgni a 16-on belülről. Kaptam is 2 sárgát a védekezés (pánik) hevében! Végül jött a 70. perc és jött Depay: