Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyéni taktikkal kapcsolatban én is így vagyok. Azt vallom, legyen egy alapfelállás, ami beválik, de ezen felül nem az egyéni taktik fogja megváltani a világot. Sőt még egyéni utasítást sem adok a játékosaimnak, gondolok itt a get in behind, targetman és társaikra. Egy időben próbálgattam ezeket, de sosem éreztem a hatását vagy hogy ezen múlt volna egy meccs végkimenetele. Ha jó vagy, akkor defaulton is jó vagy, ha nem megy vagy hendibe kerültél, akkor bármilyen Ovy egyéni taktikkal sem fog jobban menni.
A 4-3-1-2 és 4-1-2-1-2 (2) pedig részemről nagyon kedvelt és ajánlott taktikák. Stabil lesz vele a védelmed és támadásokat is lehet vezetni akár a széleken, akár befelé elindulva a centrumban. A CAM poszt elég kritikus, oda jól kell megválasztani a kiválasztottat, mert sokszor nem is a két ST fogja lődözni a gólokat, hanem az üresen maradt CAM! (nálam Mertens és Callejón töltik be ezt a szerepet többnyire)
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest