Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Faxa lenne, ha nem lenne ez a licenc dolog, mert akkor bárki csinálhatna focis játékot. Gondoljatok bele, ahány shooter annyi féle focis game lenne, rákényszerűlne az EA is, hogy sokkal jobb, tartalmasabb fifákat adjon ki mert lenne konkurencia bőven. Biztos vagyok benne, hogy ha nem kellene megvenni drága pénzekért a különféle neveket, kis költségvetésű, feltörekvő csapatok olyan focis játékot raknának össze, hogy csak néznénk! Mint régen pl a This is Football sorozat még PS1-en! Fúúú mennyit toltam, baromi jó volt, a labdát nem úgy csavartad, hogy lenyomtál egy gombot, hanem a játékossal amikor a lövés erejét állítottad akkor az irényt ha kicsit toltad, fel-le, úgy a lövésbe is beletett egy kiflit. Már amikor jó keményen meglőtted a lasztit elkezdett vadul rezegni a kontroller baromi élvezetes volt. Abban szoktam meg, hogy minden csavaráshoz úgymond húzni kell a kamerát, és azóta is már reflexből úgy csinálom fifában is. Pl . szabadrúgásnál úgy csavartál, hogy elfordultál a játékossal mondjuk jobbra 45 fokban és onnan rántottad visszafelé a kamerát és amikor megvolt a majdnem egyenes lőttél és annak függvényében milyen hirtelen erősel rántottad vissza egyenesbe, tett bele egy kiflit. Ez a dolog amúgy sem volt idegen tőlem hisz pl COD2-ben is így kell lőni puskával és nagyon bejött. Na mind1 lényeg, hogy kár, hogy ezek kihaltak pedig rengeteg 5let lenne, rengeteg dolgot lehetne jobban-másként megoldani csak így, hogy van egy fifa meg egy pes ezek sose törnek felszínre.

Új hozzászólás Aktív témák