- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
dokee78 #2605 üzenetére
Nem hibátlan egyáltalán, de az én felhasználói szokásomnak a Mega felel meg legjobban. Néha gond a fájl feltöltés, hogy nem indul el, esetleg lassú - 100-200kb/s -, de eddig mindig megjavult ha pár óra múlva újra próbálkoztam. A letöltéssel, weboldal elérésével nem volt gondom, a Windows-os kliens program tapasztalatom szerint hibátlan, és veri a konkurencia klienseit.
-
sanzi89
addikt
Most jött egy mail, hogy a OneDrive-ban már 10GB-os fájlokat is lehet tárolni. Ezek szerint rosszul tudtam eddig, hogy nincs fájlméret korlátozás?
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #2540 üzenetére
Találtam egy még jobb megoldást - nekem legalábbis, mivel csak egyszer kell beállítani egy mappát -, amivel nem kell telepíteni a fentebb linkelt programot. Parancssorban mi is létrehozhatunk egy Symbolic Link-et:
mklink /D "C:\Users\felhasznalonev\OneDrive\ujmappaneve" "D:\ujmappaneve
Adminisztrátorként kell indítani a cmd-t. A D-n az ujmappaneve lehet akármi akárhol és tartalmazhat bármit.
Holnap utána nézek az mklink kapcsolóinak, de valószínűleg igy rendben lesz amit akartam. Köszi mindenkinek a segítséget!
[ Módosította: Qru ]
-
sanzi89
addikt
válasz
betyarr #2533 üzenetére
Miért nem bírják beletenni a kliens programokba egy a funkciót, nem értem.
@Met
Megnéztem. Kicsit fancsalogva, de nagyjából használható arra, amit szeretnék. A gyári 6GB elég kevés, de ez bővíthető 15GB-tal kis munkával. Egyedül az zavar, hogy ez meg teljesen feleslegesen berak egy virtuális meghajtót a Sajátgépbe és ki se kapcsolható. Még keresek, de megjegyeztem.Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire párját ritkítja a Mega a szolgáltatásaival...
-
sanzi89
addikt
válasz
betyarr #2529 üzenetére
Leírnád kicsit részletesebben, hogy miként lehet? Én nem is találok olyan menüpontot amiről beszélsz se Win7 se Win Server 2012 alatt...
Illetve nem csak azt akarom, hogy a OneDrive mappát áttegyem mondjuk a D meghajtóra, hanem, hogy például szinkronizáljak egy olyan mappát, ami már létezik, fájlok vannak benne. Mintha szinkronizálni akarnám a Windows mappát a C-n, hülyeség, csak a példa kedvéért. -
sanzi89
addikt
Mondjatok már valamilyen felhő szolgáltatót, aminek van legalább 15GB tárhelye és a Windows-os kliensében meg lehet adni bármilyen mappát, hogy szinkronizáljon? Tehát ne csak létrehozzon egy mappát a Dokumentumokban, és amit oda másolok legyen szinkronizálva. A Google Drive, a OneDrive, a Box, a Copy nem tud ilyet, egyedül a Mega használható, de jó volna, ha két különböző szolgáltatónál fent lennének az adatok.
-
sanzi89
addikt
Mostanában másnak is szarakodik a MEGA? Eddig hibátlan volt, de az utóbbi napokban többször is előfordult, hogy nem kezdte el a feltöltés, baromi lassú volt, megszakadt, stb.
-
sanzi89
addikt
válasz
Pikkolo^^ #2109 üzenetére
Nem rossz, nem rossz ez a Cubby sem. Bár amit a LogMeIn-nel csináltak, vannak fenntartásaim a céggel kapcsolatban.
Tesztelgetem ezt a Mega-t, más feladatra pedig lehet befogom ezt a Cubby-t. is. 5GB tök elég volna, plusz lehet növelni is tudom majd pár gigával, ha küldök meghívókat. -
sanzi89
addikt
válasz
viralmind #2105 üzenetére
A Mega kliensének tudása nekem elég. Eddig sose volt gond a sávszéllel, a gépen össze-vissza jelölgethetek ki mappákat, valamint tárolhatók a felhőben olyan mappát is, amit nem kell a gépen szinkronizálni. Ennyi nekem elég. Kár, hogy a SkyDrive, GoogleDrive, DropBox, Box.com közül egyik se tudja ezt, nem gondolnám, hogy olyan nagy dolog.
-
sanzi89
addikt
Mondjatok egy szolgáltatót, amivel már létező mappát lehet szinkronizálni? Tehát nem új Skydrive, meg Goodle Drive mappát, hanem egy már meglévő programtelepítés mappájának teljes tartalmát. A mappát se átnevezni, se áthelyezni nem tudom és teljesen automatikusan kellene, hogy működjön a dolog. Skydrive és Google Drive erre nem alkalmas, egyszerűen nem tudja ezt a funkciót. Összesen 2-3 GB kellene csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest