- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
Az iCloud Apple-ösként sem ér sokat. Tele van ilyen-olyan rejtett korlátozásokkal. Nem olyan mint egy normál felhő.
A MEGA az alapvetően jónak tűnik, és régre nyúlik vissza. A megaupload volt az elődje. Azt az FBI kapcsolta le 2012-ben, pedig nagyon híres volt csak sok volt az illegális tartalom rajta. Utána az új MEGA-val állítólag biztonságosabb, és tartalmakat központilag kevésbé ellenőrizhető irányt vettek.
Nekem pCloud van. Mindent tud amit akartam és engem megvettek a lifetime opcióval. Nem szeretek havi díjat fizetni olyanra amiről tudom hogy hosszútávon használnám. Viszont sokszor lassú...
Amazon nagyon fapados, habár én úgy emlékszem hogy az kifejezetten olcsó volt?!
-
-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
csubuka #4805 üzenetére
Én nyáron fizettem be pCloud lifetime csomagra. Eddig bejött. Nem a leggyorsabb de minden másban a legjobbnak tűnik nekem. Akárhány mappát akárhonnan szinkronizálhatsz, biztonságos, telefonos app automatikus fénykép feltöltéssel, meg ilyesmik. Sebesség az ingadozó. Van amikor max-al megy föl-le de többnyire nem. Remélhetőleg hosszútávon majd javul ezen a területen is de így is tetszik. Lifetime meg pár éven belül megtérül és nem sok cég ad ilyen opciót.
-
bPatrik0521
csendes tag
-
bPatrik0521
csendes tag
Köszönöm. Akkor hó végén lehet lesz még egy 500gb liftime felhasználójuk
-
bPatrik0521
csendes tag
pCloud-ot használ valaki? Befizettem egy hónapra próbaképpen. Alapvetően sokkal jobban tetszik mint amiket eddig próbáltam és szemezgetek a lifetime opciós fizetéssel, ami sztem meglehetősen pozitív dolog, de a le- és feltöltésem eléggé változó. Eddig többet volt nem kielégítő. Feltöltöttem 150GB-ot, néha elérte a feltöltés sebesség a maxomat ami 1,4MB/s, de általában 500-700KB/s mint épp most is. Letöltés is elég ingadozó nekem. 14MB/s lenne a max, de indítottam egy próba letöltést és most 5-el szedi...de ez is van hogy maxon megy. Nem láttam amúgy senkit sebességre panaszkodni külföldi értékeléseknél. Itt vkinek tapasztalata ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest