- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ez a 200GB plussz hely nálam nem megy. Samsung bonus helyem van 105GB-al, de nem dobott hozzá plussz 200 Gigát.
Próbáltam újból regelni, de kiírta a seagatnél, hogy ez a mail cím már társítva van... -
Van egy 105 gigás one driveom. Beregeltem a segates dolgot azzal a mail címmel amivel 105GB-n vagyok.
Regisztráció megvolt,de nem lettem 305 giga.Csak új fiókot lehet regelni 200gigára ?!
-
-
Hogy lehet megoldani azt, hogy a telefonon tárold kb 50GB-nyi fotót ne akarja feltölteni folyamatosan a 9GB dropbox tárhelyre ? Ergo 5 perc alatt megtelik / megtelnék.
Kitörlöm de újra feltölti.
Én szeretném megmondani neki azt, hogy a régi fotókból ne töltsön fel semmit, kizárólag az új fotókat töltse fel.
Nem igen találtam semmit a settingsben ezzel kapcsolatban.
Köszi -
Az a probléma, hogy amit fotózok (Samsung S7) nem látom Mega app-ban sem. Véleményem szerint
magától nem tölti fel. Azt megtaláltam, hogy egyenként én kérem a feltöltést, tehát kijelölöm és feltöltöm.
De ez így elég "buta" , dropbox és one drive után.
Szóval nálam,üres a cloud drive mappa, camera upload mappa, minden.
És így nem megy fel pc-re sem.
Viszont, ha pcn bele teszek a Mega mappába egy képet, az rászinkronizálja magától a telefonom Mega mappájába rögtön,Mega-ban nem lehet valahol beállítani, hogy fotózás után automatikusan kérem a felhőbe a töltést ?
Dropboxba be kellett állítani külön.Turn on/off camera uploads - és csinált mindent magától -
-
Degoo nem tudja azt hogy amit telefonon fotózok az automatikusan felmegy pcre is ?
Telefonon fent van az app, pcn is a kliens. De pl nem találom pcn, hol tudom a settingsbe beállítani a mappát ahova letölsönDropboxot és OneDriveot használtam 2-3 évig, de lejárt mindkettőn a bonus 100Gigám
Alapértelmezett tárhely meg viccesen kevés. 15 / 5gMegán hasonló problémám van, nem akar szinkronizálni pcvel
Esetleg valami ajánlást kaphatnék ? Csak fotóra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest