- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ez a 200GB plussz hely nálam nem megy. Samsung bonus helyem van 105GB-al, de nem dobott hozzá plussz 200 Gigát.
Próbáltam újból regelni, de kiírta a seagatnél, hogy ez a mail cím már társítva van... -
Van egy 105 gigás one driveom. Beregeltem a segates dolgot azzal a mail címmel amivel 105GB-n vagyok.
Regisztráció megvolt,de nem lettem 305 giga.Csak új fiókot lehet regelni 200gigára ?!
-
-
Hogy lehet megoldani azt, hogy a telefonon tárold kb 50GB-nyi fotót ne akarja feltölteni folyamatosan a 9GB dropbox tárhelyre ? Ergo 5 perc alatt megtelik / megtelnék.
Kitörlöm de újra feltölti.
Én szeretném megmondani neki azt, hogy a régi fotókból ne töltsön fel semmit, kizárólag az új fotókat töltse fel.
Nem igen találtam semmit a settingsben ezzel kapcsolatban.
Köszi -
Az a probléma, hogy amit fotózok (Samsung S7) nem látom Mega app-ban sem. Véleményem szerint
magától nem tölti fel. Azt megtaláltam, hogy egyenként én kérem a feltöltést, tehát kijelölöm és feltöltöm.
De ez így elég "buta" , dropbox és one drive után.
Szóval nálam,üres a cloud drive mappa, camera upload mappa, minden.
És így nem megy fel pc-re sem.
Viszont, ha pcn bele teszek a Mega mappába egy képet, az rászinkronizálja magától a telefonom Mega mappájába rögtön,Mega-ban nem lehet valahol beállítani, hogy fotózás után automatikusan kérem a felhőbe a töltést ?
Dropboxba be kellett állítani külön.Turn on/off camera uploads - és csinált mindent magától -
-
Degoo nem tudja azt hogy amit telefonon fotózok az automatikusan felmegy pcre is ?
Telefonon fent van az app, pcn is a kliens. De pl nem találom pcn, hol tudom a settingsbe beállítani a mappát ahova letölsönDropboxot és OneDriveot használtam 2-3 évig, de lejárt mindkettőn a bonus 100Gigám
Alapértelmezett tárhely meg viccesen kevés. 15 / 5gMegán hasonló problémám van, nem akar szinkronizálni pcvel
Esetleg valami ajánlást kaphatnék ? Csak fotóra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest