- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
starr
őstag
Mint minden felhő tárhely kliensnél, a google drivenál is be lehet állítani hol legyen a Google Drive mappa.
A beállításoknál ott kell lennie. Ha nincs akkor jelentkezzél ki a Gdrive-ból, Mozgatsd át a Gdrive mappát a HDD-re, lépjél be újból, és olyankor valahol kell lennie egy gombnak, ahol be lehet állítani.
(Boccs, most nem tudom pontosan megnézni hogy kell, nem otthon vagyok.) -
plus44
veterán
Kozben utana olvastam. Elvileg ha le van toltve a google drive gepre, akkor minden esetben ket hekyen tRolja az adatokat (bar telepitesnel baromira nem kerdezte meg hova telepuljon...). Tovabbra is all a kerdes akkor, tudok e most az egeszet atrakni ssd-rol hdd-re. Foleg adatvesztes nelkul, mert ugye jelenleg van ket teljesen le nem toltott fajlom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest