- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Hm... tehat ha teszem azt van egy adag nyers videofajlom, amit jelenleg nem hasznalok, cserebe a helyet foglalja a tobbi munkamtol, ugy megtehetem, hogy az adott 40-100gigas mappat nem szinkornizalom tovabb, de a felhoben megmarad? Nyikvan ez biztonsagtechnikailag nem a legszerencsesebb, de tegyuk fel nekem megfelel.
-
plus44
veterán
Kozben utana olvastam. Elvileg ha le van toltve a google drive gepre, akkor minden esetben ket hekyen tRolja az adatokat (bar telepitesnel baromira nem kerdezte meg hova telepuljon...). Tovabbra is all a kerdes akkor, tudok e most az egeszet atrakni ssd-rol hdd-re. Foleg adatvesztes nelkul, mert ugye jelenleg van ket teljesen le nem toltott fajlom...
-
plus44
veterán
válasz
Core2duo6600 #4324 üzenetére
De nem is azt a mappat szinkronizalja, be sincs allitva, de ha a c-user-nevemet megnyitom, latom a google drive ikonjat, es megnezve jelenleg 40giga....ami ugye szepen befoglalta az ssdmet
Szerk: mert elvileg torrent fajlok automatikusan a felho mappaba kerulnek es onnan toltodbek is fel. Ezert nem ertem.
-
plus44
veterán
Elnezest ha egetoen buta kerdes, de letezik megvaltoztatni a google drive helyet? Tortent ugyanis, hogy ezerrel toltom az adataimat fel, es sir a gep, hogy elfogyott a szabad hely. Nezem az ssd-m es tenyleg, full tele van. Valoszinuleg nem ertek hozza, de miert van ott is az adat? Van opcio, hogy az ssd-rol atrakjam a hdd-re, es/vagy egyaltlan ne tartsa meg a vinyon a dolgokat? Nem orulnek ha 0-24be irna az ssd-met a google drive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest