- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
okiteki #4667 üzenetére
alapvetően nem baj, hogy lassan tölt fel a sync.com, mert 1× kell az adatokat feltölteni, aztán lehet nem is lesz hozzányúlva a már feltöltöttekhez, csak új, lezárt&archivált projektek lennének feltöltve, azok meg pár100MB÷1-5 GB körüliek általában.
onedrive csak 1TB-t ad, azt már most is használom, mellette van onedrive business is, de az meg állandóan összeakad magával (igazából van kettő előfizetésem is, egyiket a telefon-előfizetéshez adták - nem is aktiváltam - a másik meg az asztali office miatt van, mert gazd. szervezetként használom az office-okat.)
a lakossági onedrive viszont jobb.
dragon1993
köszi az infót, leírásban csak 1TB van.
-
Yeffy
veterán
válasz
okiteki #4133 üzenetére
nna, ez a hsz segitett nekem sokat, megerte visszaolvasni picit, koszonet erte!
neztem meg egy-ket netes advisor cikket, melyik encrypted cloud servicet erdemes hasznalni, es joparnal elso, vagy masodik volt a sync.
be is elesitettem egy accountot naluk, el is kezdtem feltolteni par nagyobb telefonos videofajlt, UK netemmel 538-750k-s sebesseggel megy fel, ami nyilvan nem atomgyors, de nem tunik horrornak, meg csak egyszer kell vegigulnom.
eselyes, h elofizetek egy evre az 500 GB-os csomagra, tobb, mint elegendo lenne nekem.meglatjuk, hogy szuperal, az app szuper, van benne jelszoval valo lelockolasi lehetoseg, aminek kulon orulok, a webes felulet is rendben van, az asztali kliens is okesnak nez ki.
talan lehene gyorsabb a feltoltes, de ha tenyleg senki nem fer ezekhez hozza rajtam kivul, akkor nem banom. tobbet er szamomra az encryption. foleg, h nem kell nekem meg kulon tool-lal tokolozni meg dekodolgatni, elvegzi automatice. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
okiteki #4362 üzenetére
Kösz az infót, de nekem nincsen szükségem rá, csak ismerősöm kérésére (neki volt Amazon korlátlan tárhelye ami megszűnt) érdeklődtem itt a fórumon ahogy az első hsz-emben is írtam, de neki meg van brit ismerőse és ha kipróbálás után megtetszik neki a Onedrive akkor majd onnan (brit amazon) veteti meg az ismerősével.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
okiteki #4350 üzenetére
Köszi a választ.
Office 365-ből ha több tárhely kell mint 1TB akkor nem éri meg jobban egy Home Premium előfizetés amihez elvileg 5TB tárhely jár mint több Personel előfizetés?
Titkosításra milyen programot ajánlasz?
Mert ismerősöm 7zip-et használ, ez mennyire számít jónak? -
hans989
tag
válasz
okiteki #4244 üzenetére
Köszönöm szépen, mindhármat megnézem!
A magától értetődő google drive-ról meg is feledkeztem, bár pont a 100 GB az ilyen necces alsóhatár, de könnyen lehet hogy ez jön be végül
Ennél az előfizetésnél egyébként a tárhely a meglévő ingyenes 15 + 100 = 115 GB lesz vagy összesen csak 100-at adnak? -
goop
őstag
válasz
okiteki #4213 üzenetére
Nekem már jó ideje megy 2 kliens egymás mellett, az otthoni és a vállalati, semmi baj a kliensekkel, az ingyenes 5 Gb os van a telefonon is, képek miatt, ami pár perc eltéréssel lent van a számítógépen is, a vállalati 1 terás pedig több ezer kép és videó ill. dokumentumokhoz van, kb. 160 Gb most.
Régebben volt a fájl limit, de már az sincs. -
pintert
csendes tag
válasz
okiteki #4210 üzenetére
Marmint, te elesben hasznalod es csinalsz mentest, vagy a OneDrive a mentes? Mert az utolso mondatod elbizonytalanitott...
"És feltolok 85 gigát o365 onedrivba"
Az termeszetes, h a minel tobb mentes az igazi... Nekem is aktiv a gep+NAS+Havi egyszeri kulso HDD...
De itt most a kerdes, h mennyire mukodik annak a OneDrive, aki elesben, aktivan hasznalja, nem csak a telefon, stb elvileg felmenti a kepeimet... De ha nem az se gond...
Remelem ertheto, mire gondolok...
-
törölt tag
válasz
okiteki #4148 üzenetére
Hát, hallod, nemis tudom. lekellett tölteni a degoo alkalmazást és amit a choose what to backup fülön feltöltöttél, azt a Download your files második fülén szépen letudod tölteni, úgyhogy szerintem ez nagyon zsír arra, amire kell és más emberkéknek is.jaj, és ha minden 24h-ban feltöltesz valamit, akkor plusz 10gb helyet kapsz, ha valakit pedig meghivsz,akkor plusz 3gb/ emberke
-
Cheesy
őstag
válasz
okiteki #3933 üzenetére
Így visszaolvasva valóban nem voltam magamnál teljesen
Alapjaiban személyes adatok (képek, munkafájlok) megbízható és gyors archiválási lehetőségére gondoltam.
Ha fizetős nem probléma (de azért ne nagy összeg legyen). Mivel semmi nincs ingyen, az ingyenes szolgáltatásoknak mindig van valami limitációja vagy kiskapuja az apróbetűs részben, ha valami gond adódna, nem vállalnak felelősséget.
Otthon is tárolnám az adatokat külső meghajtón, meg akkor online is lenne. Így talán megmarad. -
starr
őstag
válasz
okiteki #3916 üzenetére
HubiC esetleg. 25GB, de 5db önmeghívással felnyomható 50GB-ig.
A szinkronja viszont néha vacakol. Van, amikor 3x is feltölt valamit, amíg sikerül.
Előbb-utóbb felmegy minden, azzal nincs gond.
A weblapja rettenet, backupnak viszont kiváló.
Itt egy meghívó, ha valakit érdekel, ami +5GB-ot ér, így 55GB-ig lehet felmenni:
[link] -
Zola007
veterán
válasz
okiteki #3861 üzenetére
De most szerinted én rontottam el valamit vagy a szoftverük van rosszul megírva?
Nem úgy kellene működnie, hogy indexeli állandóan a fájlokat és mindenhol a legfrissebb állapothoz szinkronizál?
~30 giga helyre van szükségem benne, van másik szolgáltató, aki ad ennyit ingyen és megbízható?
-
goop
őstag
válasz
okiteki #3838 üzenetére
Hát nem tudom, nekem kb. fél éve megy, eddig nem volt gond vele. Az 1TB pedig inkább csak backupra jó, nem syncre. Az 1TB-ost hálózati meghajtóként csatolom, néha dobok rá mentéseket, azt kb. ennyi. Annyi előnye van meg onedrivenak, hogy veszett gyors, nagyobb fájloknál kihajtja a digis 200 MBites uppot.
-
csernak75
senior tag
válasz
okiteki #3766 üzenetére
Tudom használom is a 100gb om sőt még olyan 40 gb helyem is van. És ebben bízom a legjobban, csak ami nem olyan fontosságú azt pl. megára tölteném fel.
Hízelgő hogy kinézed belőlem az egyetemet, de középsuliban végeztem, 4+2 éves képzésbe voltam.
És azt inkább hagyjuk hogy egy borsodi középsuliban milyen a wifi
colomb2: köszi
-
csernak75
senior tag
válasz
okiteki #3763 üzenetére
Köszönöm
Mondjuk az a kérdésem még megvan hogy az itt lévőknek mi a véleménye a Mega ról? Jól hangzik az ingyenes 50 gb sőt gondolom ha van 2-3 e-mail címem akkor lehet 150gb om is.
Igazából nagy igényeim nincsenek, gépről meg telóról(android) működjön! Van mega fiókom nekem bejön csak nem szeretném hogy 1x csak elvesszenek a dolgaim
-
alapz@j
tag
válasz
okiteki #3709 üzenetére
Most a Koofr-on vannak backupjaim (nem sok, talán 2 giga sincs), nekem szimpatikusak árban, sebességben és hozzáállásban is és nem annyira new-k már, mintha 2012-ben indult volna a cég. A Crosssec pedig tényleg Tresorit+ a felhős jelszókezelőjükkel és titkosított chat-el, de pl. még nincs kliensük egy platformra sem, szóval van hová fejlődni
-
-
alapz@j
tag
válasz
okiteki #3707 üzenetére
Nekem is a földrajzilag közelebb lévő szolgáltatók a legszimpatikusabbak: Hubic (Franciaország), Koofr (Szlovénia) vagy a Cloud.me (Norvégia), és ezek árban is nagyon jók (főleg a Hubic).
Illetve most kaptam egy 10Gb-s kupont az új Crosssec.com-hoz, ezt egy pécsi cég csinálja, de azt nem tudom, hogy a szerverek fizikailag hol vannak - lévén kis cég, gyanítom, hogy Amazon S3 van mögötte.
-
saelin
veterán
válasz
okiteki #3679 üzenetére
Tehetek róla hogy mindig lecsúszok az akciókról?
Ez olyan mint amikor a tescoban nagy árvágások vannak és ecseteli nekem valamelyik ismerősöm, hogy juj ez, meg az de olcsó most. Okay. Elbattyogok a kis kosárral a kezemben... erre nem elfogyott mind? Vagy rosszabb esetben már rég vége az akciónak. Sosem volt érzékem az ilyenhez, ezen a hírlevelek sem segítenek már.
-
-
maestro87
őstag
válasz
okiteki #3582 üzenetére
Ha GoodSync-kel tölti fel a fájlokat a felhőbe, akkor a felhőben is lesz egy history mappa. Tehát nem a felhő menti el az előző verziót hanem a GoodSync tölti fel azt a felhőbe.
De valamelyik felhőtárhely mintha képes lenne tárolni az előző verziókat is, de meg nem mondom melyik...Akkor továbbra is hanyagolni fogom SurDoc-ot.
OneDrive-ra kellett volna még egy fiókot regisztrálnom és most lenne 60GB-om, de ez csak akkor jutott eszembe mikor már nem lehetett igényelni a tárhely méretének megtartását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged