Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Én most kipróbáltam a onedrive-ot, de még csak a közelébe sem megy a 100 mbit-nek.
web-en töltök fel.
progival gyorsabb lehetne?
esetleg ftp?2,5 MB-nál még nem ment feljebb és ez egy 25 megás raw fotó volt és kb 10s egy ilyen feltétele.
ez google-be nincs 2-3sec.
Egy 1,5GB videó meg alig ment fel 1,5MB-al.Ez most engem szívat és mindenkinek gyorsabb, vagy mi van?
(MB=megabájt)
-
-
okiteki
tag
Ok én épp tegnap aktiváltam 1db o365 fiókot és tegnap 9 gigát töltöttem fel ma pedig elöbb 86,5 gigát toltam fel 219 perc alatt 6,5 m/sec felel meg. Csak épp amikor legutobb aktiváltam o365 fiokot és toltam fel cirka 50 gigányi cuccot nagysebességgel kaptam 24 órás lockot microsoftól hogy szerintük túl gyorsan töltök fel nagy mennyiséget
50 gigát ja és nem először kapok ilyen mailt hanem már két különböző fiókba toltam fel mentéseket 40-50 gigát darabolva és ott is kaptam mailt + lockot! amit 24 óra elteltével vagy épp csetelve velük feloldották!
kiványcsi vagyok kapok e-mailt újra -
pintert
csendes tag
Ugye a lakossagi Office 365-hoz ami jar OneDrive 1TB az nem uzleti OneDrive, hanem inkabb a sima talan...
Te akkor rendesen hasznalod, mint "halozati meghajto"? Normal, napi hasznalatban?
Eszre vettel vele valamit, ami miatt nem erdemes, vagy a mostani Win10-el mar teljesen vallalhato normalis es megbizhato kategoriaba tartozik? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged