- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galaxys80 #3854 üzenetére
"Úgy vélik, azzal, hogy rákényszerítik a felhasználót, asztali gépen töltse fel a mobilos fotóit, rendezni és szelektálni is fogja azokat: kidobja a rosszul sikerült felvételeket, és azok már nem foglalják a helyet feleslegesen a felhőben." Forrás - valamivel meg kellett magyarázni, hogy miért tették át ezt a funkciót a fizetős szolgáltatások közé.
-
válasz
galaxys80 #3651 üzenetére
Korábban én is megerősítettem hogy meg kívánom tartani a jelenlegi tárhelyem méretét.
Pár napja kaptam egy angol nyelvű emailt, miszerint nem érint a változás...Erre ma jött egy magyar nyelvű email, ezzel a szöveggel:
"Tájékoztatni szeretnénk Önt a OneDrive szolgáltatásban elkövetkező néhány változásról. 2016. 07. 27. napján a OneDrive-on használható tárhely mérete 15 GB-ról 5 GB-ra változik. Megszüntetjük a filmtekercshez használható 15 GB-os bónusz tárhely nyújtását is. Nincs szükség semmilyen intézkedésre, mert OneDrive-fiókjának mérete jelenleg nem éri el az új tárolási korlátokat."
Ez nekem olyan, hogy "nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb..."?!
A bold szedésű részhez kapcsolódóan: jelenleg 18GB cucc van az Onedrive tárhelyemen.
-
-
haligali72
aktív tag
válasz
galaxys80 #3321 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mivel a dropboxom lejárt, áttértem Megára. Szinhronizációs mappának a dropbox mappáját adtam meg és egészen addig tette is a dolgát amig a gépet tegnapig ki nem kapcsoltam. A 40G -ból feltöltött 12,2G-t és most naprakész. Bármit is másolok be a merevlezen nem szinhronizál semmit és nincsennek azok a kék piros kis jelek sem a mappák melett. Az esetleg gond lehet hogy a mobilomra is feltelepítettem?
Köszönöm -
cocka
veterán
válasz
galaxys80 #3302 üzenetére
Hát a google drive-nál nemcsak a fotókkal van baj, hanem nagyon régóta a videokkal is.
Pl. itt van ez:
A megosztott linkről letölthetetlen, mert Not Foundot ír ki, ugyanakkor a cucc látszik a mappában és ELVILEG a link birtokában bárki letöltheti. Gyakorlatilag viszont senki nem töltheti le, kivéve a feltöltőt.
Vagy ha esetleg elindul a lejátszás, akkor valami streamlopóval.
Szal. ezért nem töltök már fel oda semmit se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest