- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Amit linkeltél, van benne 12 db. mod. Pontosan melyik trailer?
A tejes azért nem működik, mert a drága készítő 1:1-ben másolta a gép .xml-jét, és elfelejtette beleírni a tejet, mint elfogadott terménytipust.<fillTypes fillTypes="water fuel" />
helyett<fillTypes fillTypes="water fuel milk" />
-
speedernet
aktív tag
Köszönöm szépen, sikerült megcsinálnom.
Még egy kérdésem lenne. Rájöttem h még egy hibája van a kombájnnak
Az h a hátsó kerék hajt. Azt tudom h a "drive mode" érték adja meg h 4 illetve hátsó kerék hajtású legyen a gép. Na de mi a helyzet akkor ha nincs ilyen se a gép xml-ében se a modDesc-ben? -
FrezeR
senior tag
Végül is egy nagy gazdaságot sem egy ember vezet illetve lát el
Egy idő után muszáj leosztani egyes feladatokat, mert nem bírjuk mindet megcsinálni. Nagy földeket én pl nem egyedül aratok le, illetve szántok fel ez gyakran az életben is így van. De persze mindenki úgy játszik ahogy jó neki ez így igaz.
-
-
vacs
veterán
Ugye tudod, hogy ilyen "állat" nem létezik!
Ajánlom helyette a Jukka féle 936-ot, nagyon igényes mod!
Szerintem a zöld gépnek túl világos a színe, ezért kicseréltem sötétebbre a skint!
Kapott magyar rendszámot, matricákat, ablak sötétítést és még pár apróságot (saját gépeim a képen).IC-vel (szóköz bill) a kabinból állítható csomó dolog, ha kiszállsz és a hátsó kerék mellé állsz közel akkor a keréken lévő plusz súlyt kapcsolod be, ha kicsit távolabb állsz, akkor a dupla kereket.
Ha közel állsz az első kerékhez, akkor a sárvédőt tudod eltüntetni, ha kicsit messzebb állsz, akkor a dupla kereket tudod bekapcsolni. Mind a 4 keréknél így működik (második képen Part add/remove felírat)(a képek jobb klikkel nagyíthatóak)
-
-
Fel
addikt
Nekem tetszik a hangja. Inkább ilyen csörgős morgós hangja van a bálázóknak, mint a játékban alap "fújtatós" (vagy minek is nevezzem..). Tetszik az a kiegészítőkamerás megoldás. Remélem látjuk majd még más modokban is (betakarítógépekhez jól jönne, ha az ember belső nézetből használja őket).
A gépigényén meglepődtem.. Egy 270 lovasként működő Case Puma 240 után akasztottam, de amikor a kész bálát csomagolta, miközben a következőt bálát már gyűjti, akkor eléggé visszafogta a traktort..n0tr3adY81: Azokkal az alap játék is, nem? Párat korábban kipróbáltam, de viccesvolt, ahogy pörögtek, remegtek álló helyben a kerekeik.. Azóta nem használok olyanokat. Ha már meglátom a leírásban a PS-t, akkor le se szedem.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Igazából sehogy. Nem egyszer volt már ilyen gubanc, hogy mások engedély nélkül publikáltak modot. Csamassa távollétében (-decemberig) én jeleztem a modhub üzemeltetőjének, hogy nem fasza a dolog.. Mit gondolsz? Nulla válasz, holott a kommentekből egyértelműen kiderül, hogy az arc nem kapott engedélyt a módosításra. Innentől kezdve a hosting céggel kéne levelezni (szerzői jog sértés), ennyi utánajárást nem ér, inkább bele kell tojni...
Frezer: meg kell próbálni. 1 hét alatt simán el lehet sajátítani a GE kezelését készség szinten.
Onnantól kezdve már csak rutin, tapasztalat, kreativitás és IDŐ kérdése összerakni egy igényes mapot.
Két-három choppedStraw beillesztés után már fejből meg lehet csinálni, a plusz textúrák beillesztése sem nagy dolog.. YT-on számos videó/tutorial van fent, csak tudni kell keresniMeg persze megfelelően összeállítani a map hangulatát adó textúrákat..Gondolok itt arra, hogy egy régi tanya-téesz feelinges mapban rohadtul érdekesen hat a német kocka-térkő
-
n0tr3adY81
aktív tag
Én azért annyit hozzátennék, hogy aki normálisan nekifekszik egy mapot készíteni, az rögtön beleütközik az engine korlátaiba. A 8 alap textúrán kívül bármit beteszünk, azokat már nem tudja kör alakú átlátszósággal kezelni. Leb@ssza 100%-on egy négyzet alakban oszt pá' puszi. Az, hogy mapszerkesztéskor az összes scriptet kézzel(!) kell exportálni, mert a GE csak az objektumokat kezeli...
Továbbá : nincs Intel HyperThread support. Sem a játék engine-ben, sem a Giants Editorban. Holott közel 10 éves technológia. Szóval igencsak ezer sebből vérzik, már az alapokat tekintve.Több száz térkép
Nádasdfalván és a Two Rivers-en kívül én még nem láttam normális mapot '15-höz...Talán még a Bantikow, bár az már inkább mélyigénytelen konverzió.
A több ezer gép-modot ha összeveted, van kb 10-20 egyedi, a többi az mind-mind RESKIN. Áttextúrázott gépek, rajta PISTIKE15MODDING felirattal
Most készülőben van egy map, elég ütős már így 30%-on is. Facebookon tudjátok nyomon követni. Volt szerencsém beletekinteni, Nádasdfalva minőségű mapra lehet számítani. Gépigény : nem Core2Duo kategória
-
vacs
veterán
Ügyes vagy, de részben feleslegesen dolgoztál, mert van már olyan 950-es Axion, ami tökéletesen koszolódik, elöl/hátul dupla kerekes, belül minden kijelző és gomb működik (IC funkciók a szóköz gombbal jönnek elő), nyitható ajtó/ablak stb. Full igényes, jól is néz ki, mi már 2 hónapja használjuk (40 kép és 6 videó van a gépről), [link]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Gratula
Ahhoz képest, hogy csak idén ismerkedtél meg a játékkal, nívós dolog, hogy saját részre már át tudsz alakítani egy gépet. Sokaknak egy év után még egy mod-telepítés is nehézséget okoz.. Hát még a megfogalmazásaKövetkező lépésnek akár jöhet is a mapszerkesztés alapfokon
-
n0tr3adY81
aktív tag
Bocs, rosszul írtam a kikommentelést, <<!- a sor elejére, -->> zárásnak.
A <specializations> -t pedig a moddesc.xml-ben találod.
Példa a specializations-re:
<specialization name="beleuchtung31" className="BEL3" filename="scripts/beleuchtungV31.lua"/>
<specialization name="zylinderV2" className="zylinderV2" filename="scripts/zylinderV2.lua" />
<specialization name="speedDisplayControl" className="SpeedDisplayControl" filename="scripts/SpeedDisplayControl.lua" />
</specializations>Példa az L10N pótlásra:
<l10n>
<text name="frontwork"><de>WorklightFront</de><en>WorklightFront</en></text>
<text name="rearwork"><de>WorklightRear</de><en>WorklightRear</en></text>
<text name="twins"><de>Zwillingsbereifung</de><en>TwinWheels</en></text>
<text name="frontloader"><de>Frontlader</de><en>frontloader</en></text>
</l10n>Ugye alapesetben legalább 2 db xml van. Az egyik a moddesc, ami egy kommersz leíró, illetve a moddesc-ben van még 1 xml-re hivatkozás, ami a (általában) a gép neve + .xml kiterjesztés.
Arra figyelj, hogy ami specializations-t törölsz, és tartozik hozzá még valami gépneve.xml-ben, ott is ki kell kommentelni. Törlést azért nem javaslom, mert ha valamit elrontasz, egyszerűbb visszatörölni a kommentelést, mint copy-paste-l az eredetiből másolgatni. -
n0tr3adY81
aktív tag
Egy csipet photoshop, némi nvidia dds plugin és kész a koszolódás.
Vagy más, .dds-t támogató képfirnyákoló program.Rutinosan kb 5 perces munka az egész, elsőre 10.. YT videóval együtt
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nincs "hagyományosan" hibamentes a te igényeid szerint
Ha már logban error free, akkor DIY modding
Magától odébb megy = szántásmód kontra enginehiba
Kerekei nem koszolódnak = 5 perc munka, te is meg tudod csinálni.
Föld végén nem fordul rendesen vissza = maptervezési hiba / engine hiba. -
n0tr3adY81
aktív tag
Ha befizettél az uploaded-re akkor biztos normálisan.. Ha regisztráltál csak, akkor max 70kb/s...A többi letöltőoldalnál meg kattints a downloadra, és zárd be a megnyíló 33 másik ablakot
Ezért is mondtam a modhub.us -t.
A Marhu.net -en pedig hidd el nekem, hogy főleg mapkészítőknek való cuccok vannak, és az ahhoz szükséges járművek / felépítményekLehet 1-2 dolog elérhető az oldalra való regisztráció nélkül, de azok a cuccok gondolom az általános mapok / gépek.
-
vacs
veterán
Hát én beny@lok neked, ha minden oldalról normálisan jön le a cucc.
n0tr3adY81-nek maximálisan igaza van, uploaded-ről 50kb/s-el jön, ingyenesbe.
A többi tárhely, mint a uploadfiles.eu + sharemods.com még elmegy, de én ajánlom a modsbase.com-os linkeket, innét aztán süvít a cucc lefelé (ilyen linkeket pl modai.lt-n találni, illetve fsportal.hu-n).Kiss70:
Mod megosztó oldalak közül a modhub és a gamesmods-ot ajánlom, esetleg még a modai-t. A modhoster is jó, de oda nem kerül fel minden mod. -
n0tr3adY81
aktív tag
A Marhu.net regisztrációhoz kötött, inkább mapépítőknek javasolt.
A ModHub oldalt javaslom, oda *szinte* minden mod felkerül.Saját szerverre pakolja fel az uploaded.net-es és egyéb szar várjharmincmásodpercetésnaponta1kbottölthetszle oldalakra pakolt modokat. Nem fair, de szerintem korrekt.
Ha jól tudom, az uploaded.net fizet a feltöltőnek egy bizonyos letöltési szám után, ezért is pakolják fel szeretettel oda a modokat. Aztán meg ha nem vagy rá előfizetve, szedjed az 500 megás mapot 50kb/s-el... -
tutikas
tag
Köszi megnézem, probáltam áttenni 13-bol 15-be egy maxtron 620 multifruitot sikerült is valamennyire a játékban megjelenik 1-2 textura figyelmeztetést ir még,de amikor megakarom venni azt irja hogy nem vehetem meg probáljam késöbb esetleg valakinek valami ötlete,hogy mit kellene még átirnom ahhoz hogy meg lehessen venni
-
őstag
őstag
Ezt az i3d -ben kell javítani. Az attacherJointRotBack -et meg kell keresni bal oldalt a scenegraph-ban. Ez három összetevőből áll. Az indexek 0>14, 0>14|0, 0>14|0|0 (ezt jobb oldalon az Attributes ablakban látod)
A 0>14|0 az amit igazítani kell. A Translate Y értéket kell kell állítani lefelé (negatívba), és akkor a helyére kerül a csatolt eszköz. Pontos értéket látatlanban nem lehet mondani. Állítasz, majd a játékban megnézed, és addig folytatod amíg jó nem lesz.
Sajnos ennél a gépnél is kéne állítani az xml- ben a forgatást, a gyári gépek értékeit nem szereti, ezzel is kísérletezni kell, de ehhez most nincs ihletem. -
őstag
őstag
Van egy nagyon jó John Deere 6810 traktor, pontosabban kettő egy csomagban. Igaz elég kis teljesítményű.
-
őstag
őstag
Nem tudom mennyire vagy jártas az xml -ben.
A JohnDeere8330.xml -t kell szerkeszteni, (ajánlott program Notepad++)a 91. sorban <attacherJoint .... minRot="16 0 0" átírni minRot="25 0 0" -ra
minRot2="-5 0 0" átírni minRot2="-15 0 0" -ra
maxRot="-2 0 0" átírni maxRot="5 0 0" -ra
maxRot2="8 0 0" átírni maxRot2="-5 0 0" -ra
maxTransLimit="0 1.4 0" átírni maxTransLimit="0 0.5 0" ra
maxRotLimit="8 0 20" átírni maxRotLimit="0 0 20" -raMajdnem jónak én azért nem nevezném.
Eleve van több mint 10 warning a logban. Igaz ezek nagyrészt invalid case miatt, ami nem igazán befolyásol semmit, és könnyen javítható, illetve van két hang amit monora kell konvertálni ez sem nagy baj, de azért aki kiad egy modot ennyi log hibával az allatta marad egy minimum szintnek, pont azért mert kb 5 perc lenne tisztává varázsolni. Van két felesleges fényforrás az i3d -ben amit a szerkesztésnél használtak, ez sokat ront a kinézetén a játékban, ezeket törölni kellett volna.
Aztán itt van a szántás mod, ami 2013 -ból lett átemelve, és bár működik, de nem kompatibilis a 15 fizikájával. Emiatt az ilyen traktorok leállított állapotban elcsúszkálnak a talajon.
Azt még hozzátenném, hogy becsomagolva 68,8MB kicsomagolva 199MB. Elnézve a vizuális élményt amit nyújt ez a méret nem indokolható.
Alaposabban nem teszteltem, de elképzelhető, hogy akad még pár zavaró apróság. Mondjuk nekem a szürke kipufogófüst sem tetszik, de ez szubjektív. -
zolisx4
őstag
Pont azt próbáltam amit mondtál ,de nem látni ,van 1 másik térkép ott benne van 1 másik ilyen mod takarmánynak de már azt sem tudnám újra megvenni mert nem látom pedig 1 szer már megvettem és nem látom .
Az nem lehet hogy hogy ez a tesco-verzió ,mintha olvastam volna valahol hogy a steam nem ugyan az mint az ami nekem van,nem lehet ez a baj?
Na majd holnap vagyis ma valaki rákukkant nekem aki már mágus ebben ,távsegítséggel . -
zolisx4
őstag
Hú ha, akkor a baj nem kicsi ,most vagyok tanácstalan hogy mi a baj .
Természetesen a játék eredeti az nem lehet baj a 1.2 javítás fenn van eddig jó volt most nem ,mit csináltam hogy nem jó ?? Ez a nagy kérdés .
Kiszedem az összes modot és megpróbálom újból berakni az egészet ,hátha -
Fel
addikt
-
n0tr3adY81
aktív tag
A vizes pótra a Marhu féle wasser/milch pótot ajánlom. Ha modhoster hozzászólásokat jól értelmeztem, másnak is gondja van a napraforgóval..
Esetleg itt nézz szét. Vagy kézzel kell beleírni a pótkocsiba a filltype-hoz a mapban regisztrált növényt. Bár nem ennyire triviális a megoldás, google a barátod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest