- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Szia!
Soilmod-hoz kerestem videót, és pont a 13-ból találtam egy megfelelőt. Attól még a 15-höz keresek, eszközt. De ettől függetlenül lehetne ajánlani egy az elképzeléshez hasonlóan működő ekét. Különben itt van az eredeti, és itt van a 15-ből. Plusz egy videó róla működés közben. Mindhárom az ekék közé van besorolva, és még mielőtt megírnátok, tudom hogy oda "írom" be, ahova akarom.
(#2979) pavika: Én kizártnak tartom, hogy lehet teljesen valósághűen játszani, mert a játék sem valósághű. Ettől függetlenül én is igyekszem korlátok közt tartani magam, de ott ahol egy földterületről 2000 tonna szecska jön le, hord el 20-30 tonnánként. Ha pedig mindent automatizálnék, azt nem nagyon nevezném igazából játéknak. Persze mindenki úgy játszik, ahogy neki jól esik, és megfelel az elvárásainak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Intel Core I5 7500 félkonfig RAM nélkül + olvass!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest