- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Még kezdő vagyok a ki és beimportálás megy most tettem be a sertés és boci olat de azt úgy töltöttem le és ahhoz volt videó a youtube-n hogy mit hova kel bemásolni a mod xml-be stb.stb ha én egy másik mapból szedem ki ami nekem kell pl vágóhíd takarmány eladóhely akkor az látható lesz a játékban úgy értem hogy leadó helyeinél ahol lehet látni az árakat vagy bele kell nyúlni a mod xml-be ?
-
tutikas
tag
most szeerkesztem új map és betettem ezt a vágóhidat, a tigerben minden ugyan az mint amit mutatsz kivétel az árú az pig és bef és az ár szorzóm 2000 2500 a játékban meg is jelenik a leadó helynél, de még más helyen pl a búza 1500euró/tonna itt a sertés és boci is 1euró/tonna néztem a giantsban a búza termény szorzó csak 1.2-1.8 és mégis nagyobb a euró/tona érték a játékban, és ezt nem értem hogy lehet most azon agyalok mivel nincs bent tizedes vessző nem e csak 0.2 0.25 lehet az árszorzó és ezért ilyen alacsony az ára
-
tutikas
tag
A k...annyát az volt a hiba csak azt furcsálom hogy amikor nem volt vid.kártya akkor is tudtam a giantsal szerkeszteni valamit biztos nem telepitettem fel viszont van egy olyan kérdésem,hogy vannak a mapban parkoló autok pl az üzletek elött de a giantsban nem látható már néztem mindenhol de semmi esetleg ha van ötlet hol keressem öket köszi
-
tutikas
tag
Norgeholm 1.7 de más térképet sem tölti be azaz betölti mert a scenegrap sávban megjelennek a mapon található tárgyak de magát a mapot nem látni de nem csak ezt néztem másikakat is meg a gyári mapot sem tölti be szerintem valami giants hiba lessz vagy gép basszus jut eszembe kivetem a gépből a videokártyát nemtudom ez befolyásolhat-e valamit a giantsnál
-
n0tr3adY81
aktív tag
A GE továbbra sem támogatja alapból a 16x méretű mapokat.
Minden egyes alkalommal mikor megnyitod a 16x mapot, le kell futtatnod az alábbi scriptet GE-ben:setFoliageMaxTerrainSize(8192, 512, 8192);
setAudioCullingWorldProperties(-4096, -100, -4096, 4096, 500, 4096, 16);
setLightCullingWorldProperties(-4096, -100, -4096, 4096, 500, 4096, 16);
setShapeCullingWorldProperties(-4096, -100, -4096, 4096, 500, 4096, 64); -
zsolesz0803
tag
igen arról a gépről van szó úgy értve (rossz) a külső kameranézet hogy nekem nem tetszik mert nagyon közel van a gép farához és nemtudom az egérrel sem hátrébb görgetni,nem látok rá a területre amit arat és nekem zavaró! Lehet hogy valakinek így tetszik, de nekem furcsa szokatlan ezért akarom kicserélni ha ki lehet valahogy! Egyébként a többi gépeimet ami van mindet úgy használom hogy editorba előbbre görgetem a gépet hogy eltávolodjon a kamerától jobb a rálátás a területre!
!
-
zsolesz0803
tag
Nem tudok mit kezdeni a kamerával
egyébként jó kis gép lenne csak engem nagyon zavar hogy a külső kamera nézetbe csak a gép farát látom, és nem is tudom hátrébb görgetni az egérrel! Egyébként róla van szó, ha érdekel [link] ! elvileg olajat kell cserélni rajta időközönként de nem merültem bele jobban!
-
tutikas
tag
Köszi, fél délutánt egy ilyen video keresésével töltöttem,zsolesz ha ez nem sikerűl akkor az lessz a végső megoldás csak csak ha sikerűl eléggé átakarom szerkeszteni a mapot pontosítok újat akarok csinálni és szeretném átszámozni a földeket tennék bele pár új épületet stb a térkép majdnem ue. maradna
-
GrooveHero
addikt
Valóban az, de néha a hajam tépem, amikor elkezd forgolódni, mielőtt beállna a kombájn mellé és néha fennakad a fák törzsén. Erre manuálisan kikerülöm a fát, beállok a kombájn mellé, hogy oké, mosmá mennyé má, de a kis butus akkor is elkezd forgolódni, újra elmegy megkerülni a fákat, mert csak úgy jó, ahogy ő akarja. Minden tiszteletem a fejlesztőé, de amennyiben ez javítható, nem ártana ha ki lenne javítva.
-
dimre70
tag
Igen, arra kell figyelni, hogy szép ívesen kell az irányváltoztatásokat csinálni minél kevesebb útvonal keresztezéssel. A kanálra fokozottan figyelni, elférjen mindenhol, beállítani előre a előkészítés, ürítés, alaphelyzet pozícióra. Elég rég próbáltam már, lehet azóta finomítottak rajta, ja a sebesség 15 km/h ne legyen nagyobb, régebben hajlamos volt összezavarodni pl. körbe-körbe gurult, nagyobb sebességnél túlfutott, elakadt valamilyen akadályban.
-
zsolesz0803
tag
Szia! Sajna nem ezt kerestem
egy olyan modra gondolok ami kiírja hogy éppen milyen növényt vetek pld ha napraforgót vetek akkor a napraforgó fölött kiírja hogy sunflower, ez azért jó mert amelyik növényt nem ismerem meg a képről akkor is tudom hogy éppen milyen növényt vetek! Egyszer már megvolt nekez ez a mod csak sajna újra kellett telepítenem a gépet és minden modom elszállt most mindet keresgélhetem
!
-
McEacrhan3
tag
-
Varoz
addikt
Mindjárt megkeresem. Leírásban én nem láttam, hogy van-e valami teendő, hogy csomagoljon és betűt se rak ki a képernyőre a játékban.
Ez lenne az: Krone Ultima CF 155 XC -
height
aktív tag
Szerintem csináld azt hogy csak azt a mappot hagyod a mód mappába amelyiken rendetlenkedik a bálázás, igy könnyebben megtalálható a hiba. És a módok közül is csak azt hagyd bent amit irt a mapp készítője iis hogy bent kell legyen mód mappába, ilyen pl.a az animation maptrigger
-
McEacrhan3
tag
A log file tele van szemetelve már egy ideje de nem igazán tudom, hogy mi csinálja a bajt. Igazából azt sem tudom mit kell nézni a logban.
D:/FS 15/mods//Inspector/inspector.lua:143: attempt to index a nil value
Error: Running LUA method 'draw'.
Van vagy 1000 sor ilyen.D:/FS 15/mods//Kavkaz/scripts/UniFactoryHUD.lua:1290: attempt to index field 'settings' (a nil value)
Error: Running LUA method 'onSaveComplete'.
Ez gondolom azért van mert mentésnél lefagy a játék. Van vagy 100 sor ilyen.Error: Can't load resource 'D:/FS 15/mods//FS15_Liebherr_HS875HD_crawler/StorePack.dds'.
Error: Can't load resource 'D:/FS 15/mods//FS15_Liebherr_LTF1060scania/store_mammoetLFM1060.dds'.
Ez van minden modnál.Gondolom, valamelyik mod kavar be rendesen, viszont módosítások nélkül is csinálja a bálás dolgot.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
Szia!
Köszönöm a választ.
Igazából én arra gondoltam hátha tudja valaki, hogy milyen sorokat kell átírni a működéshez. Pár hete már találtam Tátra mod-ot IT Runner-hez, és normál játékhoz megírva (sima nyergesvontató). Akkor csak a simát szedtem le, és most nem találom a párját, hogy össze hasonlítsam. A linkelteket is már meg tudom venni, de a működésükben még hiba van. Gondolom, akinek meg van a DLC, annak tökéletesen működik. Persze ezt csak gondolom, nem tudom kipróbálni. -
zolisx4
őstag
d.rokus
Igen a 15 el de megtaláltam annyira néztem hogy hol lehet,hogy az első 3 sort nem néztem és ott volt
Sikerült megoldottam a kedvenc vetőgépem megy már 15 km/h köszi szépen.rvn_10
Arra értettem hogy olyan nehéz össze rakni a bálákat még egy kamionra is.Neten játszottunk páran lebáláztunk nagyon sokat ,mikor össze kellett rakni ott hagyott mindenki
Arra értettem hogy mire össze rakod a bálákat addigra elmegy a kedved a bálázástól .Elég rosszul sikerült megoldani a bálák kezelését . -
n0tr3adY81
aktív tag
Arról nem beszélve, hogy a speckó scriptek (ITrunner - multilift script, crab steering - holmer ) egyedileg tömörített .lua -ban vannak (.luc).Ergo nem publikus. Pedig ezek '13-ban modderek által készített dolgok voltak, bárki által elérhetőek.
Sose fogom megérteni, hogy mi ebben a buli. Nem adnak ki a moddereknek egy minimális "protection toolt", hogy azok le tudják védeni bizonyos szintig a munkájukat a "vérpistike12 modding" tipusú emberkéktől. A miértre mindig az a válasz, hogy "...mert a közösség érdeke". Igen? Akkor a saját cuccaikat miért titkosítják egyedileg?
Ha neadjisten valaki vissza tudná fejteni ezeket a scripteket, nem lepődnék meg, ha ugyanaz lenne a programkód, mint a '13-as korábbi scriptekben.Gift of Caucasus készítője 78000 Ft-nak megfelelő rubelt szedett össze támogatásként a mapjával. Csupa egyedi dolog, védelem híján a scriptek védelmét úgy oldotta meg, hogy keresztbe-kasul hivatkoznak egymásra a .lua-k.. Minden egyedi programkódot szétdobált 5-6 .lua-ba. Aki kiganézza azt a káoszt, le a kalappal előtte. Ez is egyfajta megoldás az iparosított és céglogóval védett lopás ellen.
Én meg simán úgy oldom meg, hogy a modelljeim/modjaim csak haveroknál landolnak, akik nem adják tovább. Vérpistike12 és társai meg csorgassa a nyálukat.
-
őstag
őstag
Ez így 2013 / 2015 vegyes felvágott, bár működik, de ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen.
maxRpm csak egy kell, de ha változtatjuk, akkor nem árt hozzáigazítani a motorhangok pitchScale, pitchMax értékeit, ellenkező esetben idétlen, hogy a gép tovább gyorsul de a hang nem követi a fordulatszám emelkedését, de jobb nem is változtatni
maxTorques nincs, torqueScale van, ennek a növelése növeli a nyomatékot (így a teljesítményt is adott fordulatszámon)
accelerations sem kell, a torque normRpm sorokban lévő értékek adják meg az adott fordulaton a nyomatékot, kvázi ez befolyásolja a gyorsulást
De mindezek feltételezik, hogy a modell tömege editorban helyesen van beállítva és a kerekek tömegei is helyesek az xml-ben. Szóval kezdésnek azt érdemes ellenőrizni.
És akkor referenciaként meg lehet nézni egy gyári gép torqueScale értékét.
-
zsolesz0803
tag
Szia editorba megnyitod a leadó helynek a grainStation Trigger sort ,az User Attributes ablakban beleírod a növény nevét a fruitTypes sorba, és hogy fizessen is érte árat is írj neki a priceMultipliers sorba olyan értékeket mint ami ott van a többi növénynek, álltalában olyan 1.2 vagy 1.3 érték szokott ott szerepelni
!
-
Giot
addikt
Azt hogy nem abban a könyvtárban van ahol a textúrát keresi.
Hogyha a gép i3d-jét megnyitod notebook-ban (jegyzettömbben) látni fogod az elérési utakat. Már csak azt kell megkeresni hogy melyik "objektumhoz" van rossz elérési út megadva. Meg kell keresned a textúrát hozzá, és lehetőleg a gép mappájába a textúrák közé tenni, majd a megfelelő elérési utat megadni az i3d-ben. -
HorroR
csendes tag
-
larpi
tag
Nem a földből, hanem a földről szedik. Mivel ha jól megnézed az első gép lerázza a fát. A második kisöpri a fák közé egy sorba, a harmadik felszedi. A mérete nem rossz, de nálunk is van már kisebb tyúktojás méretű dió is.
Néhány éve Olaszországban véletlenül belecsöppentünk egy ilyen dió szüretbe, ugyan ezt a gépsort láttuk.
Egy fiatalabb ültetvényen szüreteltek olyan rázóval ami előtte a fa alatt kinyitott egy kör alakú ponyvát és arra rázta a dót. Ezt a gépet használták az olajbogyó szürethez is. -
őstag
őstag
-
zsolesz0803
tag
Igen én is úgy csinálom ,mert máshogy nem is lehet, Keypad 0-val előhívom kiírja a gép neveket egérrel odagörgetem amelyiket le akarom parkolni, + gombal leparkolom és ha átgörgetem egy másik gépre amit még leakarok parkolni ott is + gomb leparkol, de az előzőt fel is oldotta
, elképzelhető hogy másnál működik, lehet hogy nekem van bent egy olyan mod amelyikkel nem komázik
és ezért nem működik rendesen!
-
radgar
újonc
Sziasztok!
Hát igen a Giants csak az alapot adja azért ilyen olcsó a játék meg így hagy szórakozást a módolást kedvelőknek is, közösségek alakulnak ki és folyamatosan fejlődik a játék.
Ha belegondoltok egy eleve kész játékot megveszel játszol esetleg végigjátszod, utána megy a polcra, de ehhez folyamatosan vannak új dolgok így ha polcra kerül is két hét múlva megint elő lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged