- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
válasz
zolisx4 #2110 üzenetére
A bokrokat Giants editorban tudod eltüntetni. Megkeresed a térképen az eltüntetni kívánt bokrot, rá kattintasz majd nyomsz egy deletet. A műtrágya szóróra akkor tudsz munkást felvenni, ha a kisebbik műtrágya szórót veszed meg. Legalábbis nekem azzal megy, ezzel a nagyobb fajtával még nem próbáltam. De mivel úgysem fogy ki ha munkás dolgozik vele, (a pénzedből megy) mindegy hány literes.
-
őstag
őstag
válasz
zolisx4 #2110 üzenetére
Azért nem tudsz rá felvenni bérelt munkást, mert nem közvetlenül a traktor után van kötve, hanem a súlyra.
Tudom, hogy erre a traktorra csak így lehet, és ne kérdezd mi ebben a logika, hogy ilyenkor nem lehet rá felvenni munkást, de ez van. Kösd olyan traktor után amire közvetlenül csatlakoztatható, akkor működni fog. -
Palafi
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
válasz
zolisx4 #1950 üzenetére
Szedd ki az összes modot, csak ezt az egyet tedd be, és indíts egy új játékot. Ha ott megjelenik, és meg is tudod venni, akkor valamivel össze akad szerintem. Ha ez nem megy, próbáld ki másik térképpel. Persze az eredeti mentésedet közben ne írd felül, akkor majd tudod ugyan onnan folytatni, ahol tartottál. Nekem van külön egy próbálgatós mentésem.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
zolisx4 #1944 üzenetére
bár az email nem fontos, itt az általam újracsomagolt így nézd meg
-
jim bcs
nagyúr
válasz
zolisx4 #1944 üzenetére
nem volt okos aki csomagolta vagy elnézte, a mod jó lesz DE!!! -->
a batiments_stockage.zip-ben csak a fájlok legyenek, ha már a fő mappa is benne van nem lesz jó, újra csomagolom adj egy email címet elküldöm
ha majd átment, nyisd meg mindkettőt és hasonlítsd össze hogy lásd hogy kell kinéznie a fájlszerkezetnek, ez minden modnál így kell kinézzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest