Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
válasz
zolisx4
üzenetére
A bokrokat Giants editorban tudod eltüntetni. Megkeresed a térképen az eltüntetni kívánt bokrot, rá kattintasz majd nyomsz egy deletet. A műtrágya szóróra akkor tudsz munkást felvenni, ha a kisebbik műtrágya szórót veszed meg. Legalábbis nekem azzal megy, ezzel a nagyobb fajtával még nem próbáltam. De mivel úgysem fogy ki ha munkás dolgozik vele, (a pénzedből megy) mindegy hány literes.

-
őstag
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
Azért nem tudsz rá felvenni bérelt munkást, mert nem közvetlenül a traktor után van kötve, hanem a súlyra.
Tudom, hogy erre a traktorra csak így lehet, és ne kérdezd mi ebben a logika, hogy ilyenkor nem lehet rá felvenni munkást, de ez van. Kösd olyan traktor után amire közvetlenül csatlakoztatható, akkor működni fog. -
Palafi
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Szedd ki az összes modot, csak ezt az egyet tedd be, és indíts egy új játékot. Ha ott megjelenik, és meg is tudod venni, akkor valamivel össze akad szerintem. Ha ez nem megy, próbáld ki másik térképpel. Persze az eredeti mentésedet közben ne írd felül, akkor majd tudod ugyan onnan folytatni, ahol tartottál. Nekem van külön egy próbálgatós mentésem.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
zolisx4
üzenetére
bár az email nem fontos, itt az általam újracsomagolt így nézd meg
-
jim bcs
nagyúr
válasz
zolisx4
üzenetére
nem volt okos aki csomagolta vagy elnézte, a mod jó lesz DE!!! -->
a batiments_stockage.zip-ben csak a fájlok legyenek, ha már a fő mappa is benne van nem lesz jó, újra csomagolom adj egy email címet elküldöm
ha majd átment, nyisd meg mindkettőt és hasonlítsd össze hogy lásd hogy kell kinéznie a fájlszerkezetnek, ez minden modnál így kell kinézzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest